Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blatya

    csendes tag

    válasz SirTom #5862 üzenetére

    szia !
    Közben nézegettem pár álláshírdetést ,én is hh vezérlőt preferálnám,bár jöhet még a fanuc is ha nagyon muszáj lenne. Alapvetően a műanyag fröccsöntő szerszámok gyártási területe lenne a cél,bár kihívásnak láttam az F1 területéről ,motorsport,repülőgépipar álláshírdetéseket. / milyen szinten kell tudni ezeken a területeken programozni vajon? Mintha korábban olvastam volna ,hogy te ebben " utaztál/ol volna.nos ... a kérdésem az lenne, mivel ezeken és számos területeken cad-cam használatot /ismeretet kérnek ,ez arra vonatkozik ,hogy nekem kell generálni a szerszámpályát vagy a mérnök legenerálja, nekem meg betölt és mar a feladatom?
    ugye ---- sajna itthon a közelébe sem engednek a cam hez hiába vágja az ember ,mert nem mérnök nem érthet hozzá és kész pont ,diploma kell ! A másik dolog ,hogy sok helyen viszont nem volt kritérium a mérnöki diploma ,de cad-cam ismeret feltétel volt. Nem látom át az ottani rendszert . Alapjában véve ott is eklülönül az egyedi ,és kisszériás gyártás a sorozattol,ez tiszta sor volt. 4 féle pozíció megjelölést láttam / vagy gyakran ezek keverékét/ van a mechanist , setter , operator, programmer. Mivel az egyedibe szeretnék elhelyezkedni ,a setter-operator-programmer dolog lehet az ami engem érdekelhet ha jól sejtem? A programozási rész itt válhat szét a cam-re amit mérnök generál, a többi része marad a műhelyszintű progizásra . online és offline progizás ezt takarhatja ha jól kapisgálom ,talán?
    A másik része a dolognak,hogy sok a közvetítő cég,ha nem mind az volt a hírdetésekben ,bár ez megszokott dolog odakint -csak angol közvetítővel foglalkozom ,magyar KIZÁRT- , tehát indulásnak megteszi később meg majd váltok ha már megismertem a kinti lehetőségeket. A problematikám :) az az ,hogy itthonról eljutni egy interjúra szerintem gáz ,bár debrecenből 3 naponta indul járat ,tehát ilyen téren mobilis lennék.....DE nincs állandó bejelentett lakcím biztosítás ect... hogy látod ezt a kérdést ?
    üdv !

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák