Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morales72

    csendes tag

    "És nem mérte meg mennyi gáz van a rendszerben?"
    Múlt nyáron megmérte, akkor rendben volt, akkor mondta, hogy ez kompresszor hiba lesz. Azóta nem látta az autót, én mondtam neki pár hete, hogy most már morog, arra látatlanba azt mondta, hogy inkább már ne kapcsoljam be, az a kompresszor már cserés lesz, vigyem el, kiveszi, megnézi. Nem tudtam időpntot egyeztetni vele, most sem érem el sajnos.

    "Nem nézte meg mekkora a nyomás mikor működött?"
    Múlt nyáron azt is megnézte, de nem emlékszem az eredményre, pedig mondta (de melegem volt, mert nem ment a klímám rendesen, és araszolni kellett a délutáni dugóban), csak arra, hogy alapjáraton nem volt jó, viszont 2000-es fordulaton igen. Ez alapján mondta rá, hogy az a kompresszor már a végét járja, de járjak vele, mert így még elmegy egy darabig.

    "Nem nézte meg hogy nem lyukas-e valahol a rendszer?"
    Nem volt lyukas sehol.

    "Kompresszorcsere egyből?"
    A fentiek alapján nem egyből, hanem a mostani fejlemények alapján.

    De nekem már a morgás nem tetszett, magamtól sem kapcsoltam be, mert én már beállni készülő csapágyat vízionáltam és sok fémreszeléket vagy kopadékot, ki hogy szereti. Ettől még most is tartok, mert annak a kiöblítése - ahogy hallom - nem szokott mindig jól sikerülni, de ilyen súlyos diagnózisra nem számítok. "Csak" egy kompresszorcserére.

    "I'm too old for this sh.t..."

Új hozzászólás Aktív témák