Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz kennystyle #2310 üzenetére

    Ha kellően "heréled" az XP-t passzol a 4GB (nálam is kb. ennyi), de én mégsem vennék ekkora SSD-t, a következők miatt:
    1. Ha jól tudom minél inkább tele van annál inkább belassul. (Ezzel kapcsolatban kérnék a hozzáértőktől megerősítést/cáfolatot!) Te pedig ugye kapásból megtöltenéd.
    2. Meglehetősen rossz az ár/kapacitás arány, ~25k környékén már kapni 30GB-s példányokat; tudom ez 3x-os ár, de cserébe 7,5x-es kapacitást kapsz.
    3. Szvsz elég rosszul hangzik ha már az op.rendszer is csak kigyomlálva megy fel... Mi van ha később átgondolod a dolgot és újabb programokat telepítenél, op.rendszert váltanál stb.? Nem sok eséllyel indulnál. Persze kicserélheted, de akkor mit csinálsz ezzel? Eladni nem fogod tudni (kinek kéne ekkora?) és még pendrivenak is kicsi, már napjainkban is.

    És még egy megjegyzés: nem tudom milyen okból akarsz SSD-t;
    - ha a gyorsaság miatt, a Silicon Power az "egyszerűbb darabok" közé tartozik, hatalmas csodát ne várj tőle. (Nemrég láttam valahol egy táblázatot, ott pl. a Vertex 2x gyorsabbnak bizonyult...persze annak az ára is más...)
    - ha viszont a némaság és a melegedés hiánya miatt (HTPC projektnél ugye nem elhanyagolható kérdések, sőt! :) ), akkor (természetéből adódóan) nem fogsz csalódni.

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Aktív témák