- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Carnage 10/8
Ez a film pont jókor kapott el. Hatalmas a haladás lefelé a csúszdán, miközben a szereplők személyisége szépen kinyílik.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
"Nincs átmenet a sötétségből a világosságba, nincs ellentét, nincs elhatározás; minden csak van, mint valami lomha hegy, amit úgysem lehet megmászni, de nem is érdemes."
szerk:
Egyébként, ha szereted Pityu bácsit akkor inkább olvasni tessen.
Bán Mór: Hunyadi könyvei pl. sok hasonló idézetet rejtenek.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
Ezzel egyet tudok érteni. Az X-akták nekem is az UFO-s részektől lett érdektelen. Egy darabig elment, de utána csak nyúlt és nyúlt. A gumiemberes és a vérszívó világítós rovarparazitás rész viszont mai napig megragadt.
Hogy ON is legyek:
We Bought a Zoo 10/8
Aranyos film volt, érdemes nőnemű lénnyel nézni, hogy legyen aki végigsírja.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz Integra #1199 üzenetére
Szerintem du.-i popcorn movie-nak jó volt egyszer.
One for the money 10/4
A négy pontból három Katherine Heigl idomainak szól. A film nekem semmilyen értékelhetőt nem nyújtott a zuhanyzás közbeni bilincselős jeleneten felül...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz kmarci25 #1384 üzenetére
Életrevalókban hol a romantika?
- We Bought a Zoo - Nej kompatibilis 100%. Nemrég néztük nálunk sikere volt.
- Carnage - Nej kompatibilitás 90%
- Az Éhezők Viadala - Nej kompatibilis 75%
- Suszter, szabó, baka, kém - Nej kompatibilis szintén, ha érti a fekete humort (65% kb. )Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
Get the Gringo 10/8.5
Mel Gibson itt nagyon elkapta. Nem egy tucatfilm, a hangulata elvinné a hátán az amúgy nagyon erős történet nélkül is.
Spoiler
Ja, és Reginald T.Barnes megszívta
SpoilerThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
War Horse 10/9.5
Két és fél óra úgy röpül egy, hogy fel sem tűnt. Ha nővel nézi az ember készítsen be egy 100-as pzs-t, mert kelleni fog hamar. Úgy, hogy nem szeretem a lovakat is állítom megérdemli a díjakat amiket kapott.
A fél pontot azért vonom le, mert sajnos a francia és német nyelvű rész a filmben angolul volt pedig szerintem hozzáadott volna a hangulathoz, ha nem így lett volna.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
-
Realradical
őstag
Csak, hogy én is beOFFoljak: angol akcentusok. Szerintem briliáns
Az OFF témához fűzve, multikulti cégnél dolgozom és tapasztalatom szerint külföldön lényegesen többen és minőségibb módon beszélnek nyelveket.
Anonymous 10/8
Nem rossz, unatkozó délutánra tökéletes. Van benne kavarás rendesen, aki szereti a színházat annak külön ajánlott.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
The Raven 10/9
Imádom Poe-t így nálam nyert ügye volt eleve a filmnek. Jó volt látni egy filmben Poe munkásságát, ráadásul egy egész jó kis detektív filmet kanyarítottak köré. Egyedül magas cilindert hiányoltam Poe-ról (Cusack-ről) ezért a -1 pont. Magas cilindert azért kellett volna viselnie, hiszen Lovecraft is így írta amikor a Poe replika idegenek átveszik az uralmat a földön.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz #54715584 #2107 üzenetére
A fene tudja, nekem csak a végén a magyar névsor tűnt fel
@Gyusz
Sherlock... hát izé... Itt legalább történelmi alapokat használtak, elég sok motívum összevág Poe életével. Nyilván nem így történt a halála, de akkor is látszik, hogy utánanéztek annak milyen volt a munkássága és élete. A hangulata nagyon megfogott.
Ellenben az új "Sherlock Holmes" filmek, szerintem szánalmas felhasználásai egy teljesen más jellegű könyvsorozat nevének. Lehetett volna Great-great-grandfather of James Bond VS The Evil Boxing Champion is a címe... A film nem rossz, de nekem böki a csőröm, hogy pont Sherlockot akarják alapnak felhasználni mivel ott a hangulat teljesen más.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
12 Angry Man (1957) 10/10
Nagyon tetszett. Nehéz lenne úgy írni róla, hogy ne lőjek semmit, vagy ne csökkentsek a hatáson. Egy elgondolkodósabb délutánon érdemes elővenni.
A másik amit eszembe juttatott, hogy úgy néz ki d**ás, harcművészet és robbanások nélkül is lehetett jó filmet csinálni valamikor még. A Carnage pl. hasonlót próbált, de abban azért ahhoz, hogy egy lapon lehessen említeni túl sok a melodráma, közönséges poén és gyengébb a színészi alakítás...[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2532 üzenetére
Láttam, jó kis film volt.
@pakfong
SPOILER
Hja, de itt igazából az ott ülő emberekről szól a film és az előítéletekről szerintem, ami nem gyakori azért. A boncoljuk fel a tényeket típusú rész persze azóta sokszor el lett lőve.
SPOILERPárom azt mondta nézzünk olyat amin nem kell gondolkozni ezért megnéztük a ProjectX-et. A hozzá fűzött reményt beváltotta, itt agyalni nem sokat kellett.
Egy 10/5-öt megérdemel.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Battleship 10/2
IRONY ON
Annyira jó, hogy biztonságban érezhetem magam, mert itt van Amerika aki védelmez minket. A világ legnagyszerűbb nemzete. Ja és hadsereg király, mert arra van, hogy megóvjon minket a saját érdekünkben!
IRONY OFFSzerintem a filmötlet onnan jött, hogy valaki látott egy ovist a kádban az egyik Transformers figurával és a kishajójával háborúsat játszani. Az CGI először jó, aztán megszokjuk, aztán a film 40%-ától egyszerűen baromi unalmas ugyanazt a 8-10 animált képkockát nézni ahogy más szögből ismétlik újra meg újra.
Bekerült a hulladéklistámra.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz Viszlát #2564 üzenetére
A könyvben mindenre van magyarázat. Sajnos élőszereplős videón nem tudták visszaadni az állandó tépelődést ami Katnissben folyik. Mondjuk a Battle Royal nagyobb kedvenc nálam (könyv ofc nem a film).
Jeff Dunham Arguing With Myself 10/9
Aki nem ismeri a humoristát sürgősen pótolja [link]Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
SPOILER
A könyvben jobban el van magyarázva mi miért van. Egyébként Rue az élelmiszert termelő körzetből jött és a gyümölcsfáknál sűrűek náluk a csípések. Ezért tudja, mivel kell beborogatni a sebet. Enélkül Katniss vagy kinyúlt volna, vagy még napokig eszméletlen maradt volna. A hibridek, időjárás módosítás, tűzvihar stb. a régi kor maradványa mikor még az atom előtt fejlettebb volt a civilizáció.
SPOILERThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
Safe House 10/5
A kilőtt golyók számával fordított arányban csökkent az érdeklődésem. Semmi meglepetés... Egynek jó volt semmi több.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz basaharc502 #2948 üzenetére
Nekem az idegen hajók lövései egy idő után olyanok voltak, mint mikor a SW-ban kilőtték a kamerákat
-
Realradical
őstag
Batman the Dark Knight Rises 10/10
Nagy film. Érdemes moziban megnézni. Mind történeti szál, mind a látványvilág olyan ami lerobbantja az ember fejét. Szerencsétlen Tom Hardy-t csak sajnálni tudom, hogy Heath Ledger az akihez fel kellett érnie, mert így a briliáns alakítást egyszerűen "gyengébb, mint Jokerre" kell sajnos cserélni.
Anne Hathaway nagyon meglepett, hogy értelmeset tudott kihozni a szerepéből, talán eddig a legjobb macskanő. Azért nagy véleménnyel ezután se leszek róla. Torznak tartom, valahogy iszonyodom tőle...
Összegezve: Egy hajszálnyival gyengébb ez a rész, mint a második, de abszolút megnézendő kategória.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz baluka26 #2993 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Nekem a hiteles őrület jobban bejött, mint a kemény-csávóság. De az tény, hogy mindketten nagyot alakítottak.szerk:
Nekem Joker lényegesen ijesztőbb lenne, mint Bane, ha létező karakterekről beszélnénk. Bane-nek van terve, motivációja, míg Joker maga a káosz, nem tudod megjósolni mikor mi fog következni.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
SPOILER
Valahogy úgy értettem, hogy Joker végcélja az, hogy ne legyen terv, hanem legyen káosz. Megkísérti az embereket, azt akarja látni mi történik törvény, ránk erőltetett moralitás nélkül mikor az ösztönlény veszi át az irányítást. Kicsit olyan, mint a sátán.Bane ellenben megy előre, ami az atomja és közé áll azt eltapossa. Ha elé rángatnának az már régen rossz, de ha máskülönben, ha egy sikátorban találkoznék vele lesz@rná a fejemet. (amíg fel nem robbant, de az már más kérdés )
SPOILERThings that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz gordonfreemN #3061 üzenetére
Háromszor is elolvastam, de nem tudom eldönteni, hogy dícséred vagy szídod ezzel a filmet
-
Realradical
őstag
válasz venember83 #3153 üzenetére
Nem értitek Ti ezt. Kell egy bizonyos életérzés ezekhez a filmekhez.
-
Realradical
őstag
válasz rayoliviero #3166 üzenetére
Ódri Tatu: De vrais mensonges (kigugliztam: Mosás, vágás, ámítás)
Ha csajozni kell a film akkor ez jó[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz rayoliviero #3177 üzenetére
Magadtól?
Nálam ezek jó alkualapok az asszonynál, meg lehet velük úszni a házimunkát, kutyasétáltatást stb...
Hogy ON is legyek:
The Girl with the Dragon Tattoo (2011) 10/2
Kinyomtam az első 15 perc után. Olvastam a könyvet, láttam a 2009-es verziót (ami tetszett egy 7-8 pontot megérdemel)
Ez viszont egy üres lelketlen valami. Olyan érzésem volt mintha minden 5. oldalt odaadták volna a rendező kezébe és ő gyorsítva lezavartatta volna a színészekkel. Kuka...The Lorax (igen ez is házimunkáért cserébe ) nem rossz, kicsit sok a danolászás 10/6.
@Gazsi00
Hát ez sokkoló[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
The Cabin in the Woods 10/7
Jó volt ez. Könnyed du.-i múvi annak aki ki akar kapcsolniThe Pirates Band of Misfits 10/2
Kilőttem 20 perc után. Nézhetetlen, jobbat improvizál az ember 10 perc alatt bármikor amikor rátestálnak egy gyereket. (aluggyámá' alapon)@Kassadin
Az egy alapmű. Van még azért pár jó. Nekem az elborultsága miatt a Fido is nagyon tetszett.
Nomeg a Black Sheep is alap, még a honlapjuk is epic.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
The Dictator 10/4
Hát izé... A Borat után örültem a filmnek, de baromi gyenge lett a néhány jó poént lelőtték a trailerben.[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4032 üzenetére
Insidious a te filmed akkor
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4039 üzenetére
Nagyon hasonló csak az szól is valamiről
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4043 üzenetére
Párom váltott villanyokkal járt ki esténként és azon vigyorogtam ahogy spurizik vissza a szobába este
-
Realradical
őstag
Hard Candy 10/9
Jó film volt. Nem akarok sokat írni róla, mert ellövöm a lényeget. Egy biztos, etalonnak tekinteném igazságszolgáltatás esetén.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz leslieke #4255 üzenetére
Még, hogy a Watchmen! Boszorkány, boszorkány!
-
Realradical
őstag
válasz FatalEror #4379 üzenetére
Látszik a különbség még nekem is pedig nem vagyok vájtszemű. 10+ GB körül indulnak az 1080p-s filmek. Mivel egy 720p-s film 7 GB-tól kezdődik nekem megéri azt a kis plusz helyet. Mondjuk 1,5TB nettó helyem van.
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4479 üzenetére
Lehet nem leszek népszerű, de az Inception-ön mi a nehezen érthető amiért kétszer kell megnézni a filmet? Szvsz egyszerű, mint a faék. Ráadásul erősen túlértékelt, nálam 5 pontot ér kb...
@leslieke
Hja felkészültem[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4485 üzenetére
Az apró részletekért akkor nézek újra egy filmet, ha annyira tetszett vagy elgondolkodtatott. Az Inception szerintem kifejezett akciófilmnek gyenge, nagyon mélyenszántó gondolatokkal sem találkoztam benne. Nekem pont az nem tetszett benne, hogy olyan iszonyatosan komplikáltnak akarták beállítani.
A Mementó például egy jó film, ott kell filózni rendesen, hogy összeálljon a kép egy megnézés után, de érdemesebb kétszer nekiülni. Mondjuk ahogy nézem az meg pont nem annyira tetszett itt a nagyérdeműnek.
-
Realradical
őstag
válasz fracture333 #4496 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
-
Realradical
őstag
Viasat 3-on nézi valaki ezt a borzalmat? Az úristenmiez kategória. Nem láttam még a Mindörökké Batmant de úgy látszik nem sokat vesztettem eddig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest