Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz .LnB #98966 üzenetére

    Csak ez így elég lapos lesz, főleg, hogy a történet garantáltan valami rém egyszerű lesz, mert a 4 éves korosztálynak is értenie kell. Már az előzőben is mindent kimondtak, hogy egyértelmű legyen. A csapat könnyedén, viccelődve egy kirándulás keretében szétb.a a 3. halálcsillagot. Ha maradnak a régi forgatókönyveknél akkor most sötéteknek kell hozni magát, hogy a utolsó happy end legyen. A rokonsággal már nem tudnak nagyot húzni, mert olyan variációk vannak, hogy a Han félrekefélt, de az nem jó, mert a Leia-nak kellene, hogy a csaj a lánya legyen, vagy a Luke lánya, amire rengetegen számítanak, de még a legjobb variáció sem illene a történetbe, hogy az Obi-Wan-nak csak-csak beakadt a remeteségben, és az unokája a csaj. Az pedig már-már brazil szappanopera lenne, ha az hisztis sötét csávó és a csaj testvérek, úgyhogy én jelenleg úgy gondolom, hogy a legjobb lenne, ha dobnák a rokoni kapcsolatot, a szerelmi szálat, a 4. halálcsillagot vagy csúcs fegyvert, valamint ezt a kettős erőhasználatot. A egyensúlyt az erőben már 2x ellőtték amikor a Vader visszaállt, valamint bele lehet magyarázni, hogy a Luke haragból, gyűlöletből ment a Vadernek, és visszaállt, amikor meglátta a Vader mű kezét. A prófécia beteljesült, pont. Kimondták már korábban, hogy a sötét oldal nem erősebb, csak könnyebben járható, innentől nem lenne logikus, ha a Luke sötét oldali erőt is használna, mert minek, ha eleve ugyanolyan? A tanulság része sem adná magát: "Luke: Rey, használd a gyűlöletet!"
    Persze az is lapos lenne, ha simán csak kiképezi, de az is, ha Luke átállna a sötét oldalra, mert ezek már mind voltak a korábbi részekben. Nem egyszerű, nincsenek könnyű helyzetben, csak félő, hogy nem is akarnak új történetet, csak látványos űrcsatát, hihetetlen küldetést, esetleg látványos fénykard párbajt, aztán csókolóm.
    Ami nagyon betehet, hogy állítólag az egyik csávó a kukit szereti, konkrétan a Finn és Poe vagy a Kylo. Nagyon remélem, hogy ezt elvetették. A Finn-t játszó színész tagadta, de nyilván mindenképpen ki lenne adva neki, hogy ne lője le a bemutatóig.
    Azt már meg sem említeném, hogy a Snoke a Vader, mert az is homlok egyenest üti az eredeti történetet, ha már vissza tudna jönni, akkor Anakinként a jó oldalra kéne visszahozni, hogy hiteles legyen, pláne azt nézve, amikor utólag betették a Yoda és a Obi-Wan mellé a 6. rész végére.

Új hozzászólás Aktív témák