Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz proci985 #85054 üzenetére

    A Let the Right One in (a remake futott Let me in címmel, nem?) nekem is nagy kedvenc, pontosan az operatőri munka miatt, mert egyébként nem vagyok egy nagy horror rajongó, hogy finoman fogalmazzak. Ezt a Flickan-t viszont még nem láttam és jónak tűnik, úgyhogy köszi az ajánlást újfent.

    Amúgy már értem, hogyan értetted a furcsát, én azért ennyire nem vagyok hardcore. A Gépnarancs tinédzserkorom egyik meghatározó könyve volt, a film az erős közepes lett számomra. Az animék nálam abszolút kiesnek, egyszerűen nem tudom komolyan venni őket, pedig végigszenvedtem a kötelező ajánlásokat (ez persze nem a műfaj szegénységi bizonyítványa).

    Nálam a furcsa kategóriába simán belefér például a Bertolucci filmek többsége is, ahogy olyan olaszosan beleszövi a beteges szexualitást néhány filmjébe (a Last Tango in Paris egy gyerekmese például a Luna-hoz képest). De az ausztrálok is tudnak érdekes dolgokat csinálni, még a mainstraim szűrőjén is átslisszan néha olyan film mint például az Adore. De ezek nem az ábrázolási mód miatt lógnak ki az átlagból.

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák