- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó lesz ez.
Live-Die-Respawn
-
tween
őstag
A "Vivian Maier nyomában" című doku-hoz tud valaki magyar .srt-t? Hálám örökké üldözné!
-
cyberkind
félisten
Csak egy kis izé.
A Mad Max még mindig elég korrekten áll tomátóéknál.
-
Bad Pritt
félisten
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bAtt001
addikt
válasz cyberkind #67063 üzenetére
én egyedül Hulk miatt szerettem az Avangers-t mert ugye saját filmet nem kap... erre csinálnak belőle egy nyálgépet, inkább hagyjuk ez a Marvel-esdi már nagyon unalmas nekem.
Inkább várom az Ex Machina-t, Mad Max-et, Spectre-t meg hátha jön valami jó kis film mint tavaly volt a Locke meg az Enemy
-
Komplikato
veterán
Ex Machina + 1
De nem lesz egy könnyű film ... hála istennek igazi sci-fi.Akartam róla írni ide, de hát szerintem nem lehet spoiler hegyek nélkül miért jó.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bAtt001
addikt
válasz Vikthor #67065 üzenetére
nem elég... addig fog sírni az internet míg megcsinálják a Planet Hulk-ot remélem
(#67066) Tibiajax na és még mindig vannak benne új jelenetek? egyedi film volt, nem az a tucat popcornmovie, erre még mindig emlékszem bezzeg a 20. akció kémfilmre meg szuperhősösre már régen nem
-
gerii
addikt
Volt róla szó pár hete:
Újra rendelhető Arthur C. Clarke teljes űrodisszeia univerzuma könyv - 4400Ft[ Szerkesztve ]
-
-
gerii
addikt
válasz KisTücsök #67075 üzenetére
Egy időben készült, de a wikin jobban le van írva. Én is csak most rendeltem meg a könyvet, de szerintem mindegy hogy melyikkel kezdi az ember.
Az ár jó, külön könyvekként is megveheted ott, de úgy többre jön ki.Mad Max járművek videó
Legyen már jövőhét[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KisTücsök #67075 üzenetére
A Teljes...be benne van mind a négy könyv (2001, 2010, 2061, 3001 + az Elveszett világai, de ezt inkább akkor érdemes elolvasni ha láttad már az első filmet is, mert ACC ír a könyv és film készítésének menetérőn, különbségekről, stb. Én imádom az ilyen kulisszatitkos dolgokat, filmekhez is mindig megnézem az extrákat.) Jobb a könyvvel kezdeni, úgy érthetőbb a film mert abban nincs semmi narráció. Egy könyv így 1100 Ft, ez jó ár
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
bagyulajuve
addikt
Ex machina - nagyon jó film, de a tanulság:
spoilera nők természetes és mesterséges intelligenciával is csak kihasználják a férfiakat Resistencia eterna
-
KisTücsök
addikt
Köszönöm!
-
gyuromoj
veterán
Pixel – Pac Mannek lesz jelleme?
Superfast – Nálunk is mozikba kerül a Halálos iramban-paródia
Kate Beckinsale visszatér az Underworld 5-ben
Matt Bomer is csatlakozott A hét mesterlövész remakejéhez
Ez lenne az új Majmok bolygója címe?
Münó, a holdbéli manó – Ezt a szinkronos előzetest látnod kell
A hangok – Kritika
Új X-Men spin-off a láthatáron[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
noxvill: Azért egy ilyet el tudnál viselni mi?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Pitterix
őstag
ELNÉZÉST KÉREK, ha rosszul esett! Sajnos nem tudok mindenkit személy szerint megemlíteni, mert tényleg végeláthatatlan lenne a dolog.
A képregény filmekkel elevenemre tapintottál, mert biza én egy nagy gyerek vagyok, szokták is volt mondani. A gyermeki lelkem nagyon oda van ezekért a szuperhősös marhaságokért.Viszlát:
Nem gondoltam bele ,hogy mennyire személyes a kérdés, vagy sem. Csak tényleg érdekel a dolog, ha már annyi embert "megismerek" itt, akkor jó lenne tudni, (legalábbis én szeretném) hogy ki, mit hogyan, stb
A leírások által ugyebár kicsit talán közelebb kerülök másokhoz, jobban megismerem őket. Nem mellékesen pedig megtudom, hogy miért azt a filmet favorizálja, vagy miért azt utálja. És ez tényleg érdekel engem.
Amúgy ez furcsa?devil-k:
Örülök neki, hogy érdekesnek találtad a témát.
Valahogy így vagyok ezzel én is, hogy a mozi, az más, az egy olyan érzés,amit máshol nem kapsz meg, Hiába van otthon szuperszónikus hangfalrentszered, a haverokkal, a kedveseddel, vagy akár egyedül ad valami pluszt. De ez az én véleményem!Az az igazság, azt hittem, hogy nem igazán kapok válaszokat, nem gondoltam volna, hogy ennyi kedves fórumtárs válaszra méltat majd. Ez igazán jól esett!
Most kaptam annyi infót, hogy ember legyek a talpamon, ha meg akarom alaposabban jegyezni a filmes utatokat.
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
További jó filmezést kívánok mindenkinek!U.I.:
Aztán ki tudja, lehet holnapután újra lesz valami értelmes témám...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
dokee78
félisten
válasz callmeakos #67085 üzenetére
-
-
bendeguz76
aktív tag
Nálam utóbbi egy év legjobb filmje az Ex Machina.Kattog rajt az agyam,végre nem azt éreztem,hogy belepörgessek vagy ne.spoilermentesen nehéz beszélni róla,érdemes megnézni.végre nem szuperhősös trágya.
bendeguz_HUN
-
BITBOYS
addikt
válasz bendeguz76 #67090 üzenetére
Szinkronnal, 1080p akár már most is
-
gerii
addikt
Megnéztem, nem volt rossz
-
bAtt001
addikt
nah végre, már nagyon vártam, első trailert nagyon eltalálták, sajnos ma nem jött össze a házimozi na de holnap
ez a samsungos, avangers-es telefon mizéria meg valami új szint a marketingben ami nagyon vékony réteget céloz meg, hihetetlen számomra hogy ezt meglépik
-
pohár
félisten
mi a fasznak nézed akkor, ha szerinted trágya? mert ha nem néznéd, akkor nem tudnál most nyöszörögni, hanem csak simán skipelnéd megjelenéskor...
jó lett volna ez a Blackhat, ha nem lett volna ennyire unalmas
pedig jó volt a sztori, egy másik rendezővel, kicsit felpörgetett forgatókönyvvel nem lett volna ennyire hullámzó, hol dögunalom volt, hol csak kicsit unalmas[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bad Pritt
félisten
Lol, most nézem, hogy ugyanaz a forma játssza a főgonoszt a Fury Roadban, mint az eredeti Mad Maxben. De a két karakter neve eltérő, szóval ez csak poén lehet...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ex Machina
Huh, nem egy pörgős film, de nekem nagyon tetszett.
Érdekes egyébként, hogy én valamiért azt vártam, hogy a srácról kiderül, hogy ő is gép. Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz bendeguz76 #67096 üzenetére
akkor minek nézed, ha nem szereted? az meg, hogy hoznak be új szereplőket, és azok kapnak saját filmet, hol baj...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
válasz bendeguz76 #67096 üzenetére
Azt azért tedd hozza hogy SZERINTED.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest