Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz Viszlát #135080 üzenetére

    :)

    "Ott van például a kulcsfontosságú jelenet a Titánon (ha jól emlékszem), ahol Peter reakciójához egyértelműen fontosak az előzmények és nem véletlen, hogy neki durrant el az agya, nem lehetett volna akárkire csak úgy lecserélni, mondván, hogy úgyisjó."
    Miért nem?

    "Ugyanez igaz a Natasha Romanoff + Clint Barton párosra, nem lehet csak úgy bármelyiket kikapni a Soul stone szituációból és lecserélni valaki másra, ugyanezzel a kimenetellel."
    Miért nem?

    1. Pókica a Polgárháborúban tűnt fel (közös jelenléttel), kb. a Hangya többet tett hozzá a végkifejlethez, mint amit Pók hozzátett az egész jelenléte során... :F

    2. Barton/Romanoff akárkikre lecserélhetőek a szitu/eredmény tekintetében... :F
    (A végkifejlet miatt mondom; azt értem, hogy ezek ketten régi cimbik, de a történet szempontjából tök mindegy ki sír ki után. Önmagában való rövid jelenetként működik, de az egészből kivéve mindegy (pláne, ha a logikát is vesszük: feláldozni vagy önfeláldozni egykutya? Az ige szerint nem...)

    3. Továbbra is tartom, hogy Stark és Cap az alkotók által kiemelten kezelt vezéregyéniségek, akiknek az első filmtől a legutolsó jelenetükig következetesen kimunkált jellem- és sztoriívük volt, és hozzátettek az egész hóbelevanchoz.
    A többi max. szimpi töltelék minimális "letett eredményekkel". Más szóval: aránytalan a banda jelentőség-eloszlása.

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák