Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    Green Book
    hd,ov

    akik ismernek már itt a topikban régebbről, pontosan tudják, hogy nagyon nem szokásom felszállni a hájp-vonatokra. sőt, nálam ezek a hirtelen generált folyamatok épp ellenkező eredménnyel zajlanak le. minél jobban áradoznak valamiről, nálam annál nagyobb a veszélye hogy bukni fog, egy viszonylag rövid idő múlva meg már érkezik is menetrendszerűen az 'azért se érdekel'-érzés.. és ez nekem így jó. nem azt mondom persze, h megvetem a mainstream-et, mert nem. az infinity wars elé én is ugyanúgy leülök.. én azoktól menekülök, amiket úgy hirtelen, szinte divatból felkapnak és mindenki elkezdi ajnározni hogy jajj de mennyire jó ez tényleg istenem, és mennyire trendi és friss és úújszerű, atyaisten, még tán nem is láttunk ilyet.. na ezektől mászok a falra. ez az alkotás is most ebben a vonalban indult el, szépen dübörög az online marketing, és éppen ezért volt veszélyes ingoványos terület, amikor ráléptem. jajj nagyon hirtelen felkaptuk, mindenki rohanjon a moziba, mindenkinek csak ezt kell nézni most!..
    ami miatt mégis esélyt láttam a sikerre, a két dolog: a rendező személye és a road muvi-mivoltája, ugyanis mindkettőt nagyon kedvelem, az usa-road muvikért élek-halok ezer éve, nagyszerű kor, szép képek - lássuk, lehet belőle nagy siker
    és valóban az lett. nagyszerű film, nem okoz csalódást. a téma nagyon rendben van, az, hogy a '60as évek elején a fülledt déli államokban leviszünk egy feketét, akit egy fehér szolgál ki, ez azért eléggé groteszk.. de, ilyen még nem volt a vásznon :) újdonság. hangulat-képek szépen érkeznek, zenei betétek kiszolgálják a filmet, karakterek, játék pipa. nyilván kell bele egy-két helyen valami kis plusz adalék, de semmi bántó dolog. hihető, megszerethető, önfeledt alkotás
    nekem ez a film, a Roma-nál...50fényévvel jobb szórakozás volt, és csak is ez számít. szórakoztat, de el is gondolkodtat, néhol megfogja a kis lelkedet, de meg is mosolyogtat. megvan benne sok minden ahhoz, ami egy valóban jó filmhez kell..
    9/10
    megj. a filmet nap végén ajánlom mindenképp megtekintésre, rengeteg az esti kép és nagy ereje az alkotásnak a fényképezés, érdemes kiélvezni.

    #értékelés

    [ Módosította: vond ]

Új hozzászólás Aktív témák