-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpo04
őstag
válasz Fifaisshit #30502 üzenetére
Ha 11 Higuita es Chilavert lenne, nem biztos orulnel 😊 😉Mind a kettot imadtam, a paraguayi olyan szabadrugasokat eresztett el... Vagy epp Higuita mikor kirohant a kapubol es elore vetodve sarokkal szabaditott fel. Ilyenekre csak Szigma es hasonlo koruak emlekeznek csak. 😊
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
Zimmi91
addikt
válasz Csokipuding8 #30504 üzenetére
Azért egy Messinek vagy Suareznek jobban örültem vna, de így is tátva maradt a szám
Keddig várok vele akkor játszanak a svédek, aztán hátha többet ér majd akkor
" Just remember Manchester is RED! "
-
Meghivott
addikt
4231 felállásba keresnék jobb CMbe valakit, aki az alap felállásban LW. Másik oldalon TOTS Mahrez.
Van rá kb 300K PCn.
Köszi
Pl Sane, Bailey SIF Son...
Chem mindegy mert a LB-t hozzá igazítom majd. -
Digestive
veterán
Az orosz srácok most kapnak szünetben egy kis lelkesítést és haza küldik a spanyolokat!
A lelkesítés tudjátok milyen?
Csörög a telefon, titkosított szám:-Natasa gyere ide! Mond apának, h szereted!
-
Szigma70
addikt
Ha a "nagyok" így folytatják, akkor Dánia lesz a világbajnok
Ilyen csapat, azt nincs egy csatáruk, aki befejezne. A tegnapi meccsek után ez siralmas
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz arpo04 #30515 üzenetére
Hülyeség
A dopping csak az állóképességre hathat a fociban. Jobban lőni, passzolni, cselezni nem fognak.
Egyszerüen szarok a spanyolok, az oroszok, meg kaptak egy véleményes tizit.Most már jön a lutri
Szégyen, ha egy ilyen orosz csapat bent van a 8-ban. Az még nagyobb szégyen, hogy a spanyolok nem nyernek játékidőben
-
arpo04
őstag
válasz Szigma70 #30516 üzenetére
Doping a koncentraciora es a teljesitmenyre. Pont erre utaltam. Legtobbet az oroszok futottak es nagyon jol koncentraltak. Nem arra vonatkozott igy van... bar velemenyes ha ugye tudod az elozmenyeket. Egy jatekos akadt fent o nincs is ott, hirtelen leserult. A wada, fifa egymasra mutogatott stb.
Az oroszok meg kihoztak a maximumot magukbol. Remelem ok lesznek a farkas a mesebol. 😊 "Nyuzajec pagagyi"
Hat ennyi a spanyoloknak is.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Szégyen, vicc
És akkor a Németeken élcelődik a világ, az Argentínok, Portugálok, Spanyolok mivel vannak elöbbre?
A Németek legalább fociztak
Egyre nagyobb az esély, hogy a Horvátok behüzzák
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Újabb ratyi bunkercsapat a top 8-ban, ótvar egy VB ez...
-
A guru
addikt
válasz Fifaisshit #30522 üzenetére
Hagyd már ezt a “taktikus” marhaságot... Az a taktika, hogy 11-en bekkelünk? Ezt én is meg tudom mondani a játékosoknak ötöd annyiért, mint amennyit az edzőjük kap havonta...
-
MdewC
nagyúr
válasz Fifaisshit #30522 üzenetére
Sztem meg a spanyolok tolták magukhoz képest gyengén és az akarást se láttam. Oroszoknak szerencséjük volt.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Kristof_94
nagyúr
Nem mindegy kinyert?
Éljenek a csajok! Amit ők nyújtanak az verhetetlen -
Cs1csó
félisten
válasz A guru #30524 üzenetére
A futballnak pont az a lényege, hogy számos taktikai lehetőség van és azoknak mind van ellenszere. Szerintem ez ellen az orosz csapat ellen ezeket kellett volna meglépni:
- mivel betömörültek ezért átlövésekkel operálni
- mivel mindenki szinte csak védekezett az oroszoknál ezért a spanyolok is bátrabban mehettek volna előre a kapus mellett egy esetleg két mezőnyjátékos bőven elég lett volna.
- fizikailag megpróbálni föléjük kerekedni kifárasztani, szétfuttatni az oroszokat volt a csapatban elég sok öreg játékos öregebbek mint a spanyolok.
- az egy az egyben szituációkat erőltetni hiszen papiron nagyobb tudású játékosok a spanyolokés persze a fordítottja is igaz egy nagyon kitámadó csapat ellen meg kontrázni lehet stb. mindegyik taktikának megvan a gyengéje.
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
De minek állok neki mindig ennek a fosnak??? PC-n annyi bug van, hogy az hihetetlen. Nem avgyok sztár de ez a fos olyan helyzeteket vesz el tőlem és ad az ellenek, hogy legszívesebben lezúznék mindent a tizedik után.
-
arpo04
őstag
válasz A guru #30529 üzenetére
Ez szamomra is gusztustalan, nem is tartom focinak. Abban Fifaisshitnek igaza van hogy nehez 120 percig igy vedekezni ezert megerdemeltek. Vele pedig nem igazan szoktam mindenben egyeterteni, de ez jogos erv 😉. A 11-es rugast ami szerencse kerdese csak.
Viszont atlovesekkel? 😂😂 ugye vicc volt. Felezo vonalat atlepve 10 m utan mar letamadtak zavartak. 30-40m loketet pedig ritkan latni a mai fociban. Saponyol reszrol talan nincs is akinek akkora lovoereje lenne. Eleve kicsi az esely arra hogy nem akad meg valakibe es mehet a kontra. Az egyetlen amit tehettek a szelrol valo betoresek, amivel probalkoztak is. 16-oson bellul meg vagy sikerul beadni vagy meg akad, esetleg 11-es. De ott inkabb kivagtak az oroszok, nem kockaztattak.[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
Nesze neked horvát arany csapat! Apám ha a dánok is tovább mennek bef.sok!
[ Szerkesztve ]
-
A guru
addikt
Ha a horvátok is kiesnek én nem tudom mit csinálok...
Na azért...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Szép volt Mandzu!
-
Szigma70
addikt
Nézzétek meg ezt a Horvát focit, meg a Spanyol, Portugál, Argentin szenvedést
Élesek, mert éhesek
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fifaisshit #30528 üzenetére
?
arpo04
Pedig az átlövés egy jó taktikai elem ha azt mondod, hogy már 30-40 méteren rádjönnek akkor meg pont az a jó akkor meg a 16-on belül van szabad hely és induló emberknek kell passzolni. A lényeg hogy minél jobb egy csapat annál nehezebb ellenük védekezni mert bármit is találjanak ki ellenük, váltanak és már a korább taktikai gyengeségük lesz az erősségük stb.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz Cs1csó #30537 üzenetére
Park the bus lenyege pont az hogy megold azt a csapatot amelyik jatsza a focit. 2-3 ember tamadott ki max tobbi szepen, fegyelmezetten maradt. Oroszok egyetlen eselye ez volt amit nagyon jol csinaltak. Ha megnezed soha nem probalkozik senki atlovessel ilyen takitaval szembe. Szelrol betoreseket eroltetik nem veletlenul. Ott a legnagyobb a hiba lehetosege. Tulnyomo reszt a ket belso vedo nem fordulekony igy a mozgekony csatarok (nem Costa) konnyen ott tudjak hagyni.Jo kenyszeritovel megoldhato a bepasz nekik, ez nem jott ossze.
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Lecserelnem De Gea-t (alap 91-es), szerintetek FOF Navas vagy TOTS Oblak a jobb valasztas?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
MdewC
nagyúr
Ez dráma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest