- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Én megcsináltam, de nem tudom mennyire éri meg. Nekem kijött egy kis nyereséggel a dolog, de a 100K pakkban volt egy bajszos Gomis meg egy Iniesta, s még egyik kicsi csomagban volt egy Otamendi és egy bajszos Dahoud. Most adogatom el a pakkokból jött fogyóeszközöket és kb. 25-30K nyereség fogj kijönni a végén, de a befektetett energia ennél azért több volt.
-
Rypejakten
addikt
válasz etaclan1984 #7301 üzenetére
Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az emberek az egyéni taktikának.
Div1ig el lehet menni a gép által alapból beállított taktikával, ha a védelemnél az offside taktikot coverre állítod át.
A saját taktika segít abban, hogy a saját stílusod jatszhasd, de nem az nyer meg meccseket.
Kicsit túl van ez lihegve.
-
Dinter
addikt
Jól látom futbin-en, hogy estére le szoktak menni az árak?
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #7303 üzenetére
Most nem értek egyet.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dracox
addikt
Benfica-nak befigyelt a "hendi" a Besiktas ellen.
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #7308 üzenetére
Ragequit sokaknál megesett volna már
-
Meghivott
addikt
válasz Rypejakten #7303 üzenetére
Aki alapból jól játszik, annak lehet nem kell. Viszont aki nem, annak tud javítani a játékán amennyiben jól beállítja.
-
MdewC
nagyúr
válasz Rypejakten #7308 üzenetére
Ezt már sztem többször beszéltük.
Sztem igen is baromi nagy jelentősége van az egyéni taktikának, mert megadja azt a +20-25% többletet, ami eldönthet egy meccset.
Lehet, hogy el lehet menni taktika nélkül a DIV1-ig, vagy a standard taktikákkal, de ha az nem teljesen hozzád illik, akkor az igen is hátráltathat és biztos, hogy nehezebb lesz a dolgod.
"A saját taktika segít abban, hogy a saját stílusod játszhasd, de nem az nyer meg meccseket."
DE pontosan ez az, ami eldönti a meccset.
Saját példából kiindulva:
- Tudok koncentrálni a saját stílusomra, nem azzal kell elfoglalnom magam, hogy X-Y játékos miért nincs a helyén, miért van eltolódva a csapatom, miért nincs védelmem kontránál, miért nincs beinduló emberem kontránál, miért helyezkednek rövid passzra az emberem, amikor nekem az fekszik, stb stb stb... Reggelig lehetne sorolni. Ha ezzel lennék meccs közben elfoglalva, akkor mennyi energiám marad a kombinálásra, az emberváltásra, az ellenfelem kiismerésére, ha még a játék irányítása sem megy? Vagy nem úgy, ahogy nekem a legjobban kellene?
Jó taktika, ezáltal stabil viszonyítási pontok kialakulása ---> rutin ---> tapasztalat ---> magabiztosság ---> türelem ---> fejlődés ---> bajnoki címek.
- A kevésbé tiszta meccseket is jobban kezelem a begyakorolt taktikával.
- Saját stílus mindig nehezebben kiismerhető.
- Hosszú távon jobban lehet így játszani, jobban lehet fejlődni, mert stabilitást ad.Röviden.
Aki nem állít egyéni taktikát, az csak hiszi, hogy mindent tud a játékról, ettől még lehet baromi jó játékos, de ha venne fáradságot kitapasztalni a lehetőségeket, akkor még jobb is lehetne. Aki pedig nem annyira ügyes, annak először ezzel kellene foglalkoznia, mint a játék szidásával.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
De jó lenne, ha Bailly nem H/M lenne: Ezen elgondolkodtam...
-
Attis1117
tag
sikerült kijutnom ismét weekendre. tudom ez nektek nem nagy dolog, de örüljetek velem
közben játszottam pár meccset seasonben is és ott is jöttek szépen a győzelmek. (gondolom felszabadultan nekem is jobban ment a játék)
nah mind1 amiért írok:
el tudnátok magyarázni mivel lehet felvenni meccsvégi összefoglalót a gépen (pc) videóra és hogyan?
lőttem most pár igazán szép gólt (dani alves szöglet után kipattanót 25-ről felsőkapufás, videóbírós nagyot csattant...) és szeretném megörökíteni esetleg megosztani veletek.
helpet előre is köszi -
trapedli
csendes tag
Lewandowski 280k körül megy... mennyire mehet lejjebb reálisan a napokban szerintetek? (PC) Várjak vele?
Köszi!
-
Marchocius
tag
Kint van az uj SBC de erosen gondolkodom,hogy jobban megeri az elore osszevasarolt MLS ill USA meg Argentin jatekosokat kitennem a piacra mint megcsinalni az SBC t mert nagyon harmatos a "jutalom" .....
-
HdRew
őstag
Ekkora bukót, komolyan, falnak megyek.
SIF Immobilét akartam megvenni, erre nem IF-et sikerült, közel azonos áron? 45k-ért megvettem, 18k-ért gyorsan továbbadtam rajta, hogy tudjak venni egy SIF-et.. Reggel ne akarjatok piacozni........
A weekend league jutalmam fele kirepült az ablakon.
-
Lmh
őstag
Láttátok tegnap, a Benfica majdnem annyi kapufát rugott, mint én szoktam egy meccsen a Fifában?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
77Guba
aktív tag
Én is úgy figyeltem, nehogy megessen ez velem, mert a sok IF mellett elveszik a pár SIF. Valaki nagyon dícsérte, de meg is értem, eddig nagyon szuper, nem is érdekel már se Dybala, se Higuaín... Én 40-ért vettem, ez bagó ahhoz képest,hogy egy ideig valószínűleg nem is lesz jobb alternatíva. Neki is az ára már nem fog csökkenni szerintem, alig van kint...
-
gabigyerek
senior tag
Bailly az egyik legjobb CB a játékban azt kell mondjam. Meg merem kockáztatni, hogy Chiellini szintet tudja hozni.
Nekem most ebben a csapatban szerepel. Mióta összeraktam őket 15 meccsen 13 győzelmet szállítottak.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Attis1117
tag
meg tudná mondani vki mi a mostani Marquee Matchups kitételei? megcsináltam de már nem emlékszem és tennék ki a piacra játékosokat. a neten meg a mostanit nem találom...
-
addikt
válasz Meghivott #7336 üzenetére
Na oda viszont nem jó. Az ilyen nagyobb darab, erős, kevésbé fordulékony és gyengébb passztulajdonságokkal rendelkező csatárok inkább egycsatáros felállásban jók, amiben neki játszanak a többiek. 2 csatárosba már inkább való Dybala, Lacazette és hasonlók, ugyanis ott már jobban kell tudni összejátszani, helyzetet teremteni a másiknak.
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz Meghivott #7327 üzenetére
Dybalát kölcsönbe próbáltam, de az én 4-3-3(2) felállásomhoz sokkal jobb SIF Immobile. Catalystot tettem rá, így passzolni is tud, lőni meg az alap is erős. Szélen elmegy Perisic vagy Cuadrado bead, ő érkezik, gól.. Majd olyan erős, mint Mandzukic, viszont így gyors is, és kiugratni is lehet... 15 meccs/15 gól, eddig jó ha bármelyik csatárom 3 meccsenként 1 gól gólátlagot hozott...És nagyon erőszakos is... :-)
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
Egyéni utasítás meg stay central, agressive interceptions, balanced attack, azért nem get in behind, mert ha a szélső elmegy és beakarom adni neki középre, akkor get in behind-dal többször beindul a rövidre, bár ez lehet nem az miatt van, de gyanús...
-
Attis1117
tag
vki tudna segíteni h tudom rögzíteni a meccset videóra pc-n?
-
HdRew
őstag
Immobile engem meggyőzött.
Első meccs 1 gól 1 assziszt. Még gondolkodom rajta én is, hogy mi legyen az utasításom neki, mert get in behinddal azért nehezen tud védőt lefutni, még ha engine-t is tettem rá. Szerintem target man lesz, oszt csókolom.
A gólját a 90. percben szerezte, középkezdés után le is fújta a spori a meccset, 2-1 ide.
Úgy látszik megvan a jövő hétre is a csapatom, pedig jövőhétre nincs semmilyen kritérium weekend league-ben.
Amennyire jónak érzem most a 2 csapatom, jó lenne egy elite szintet elérni wl-ben. Hátha..
Khedira viszont elég lassúnak tűnik nekem, Parolóról tud valaki véleményt mondani? (Nainggolanra reggel el.. a pénzem.. )
-
trapedli
csendes tag
TotW kijövetele után hogy szoktak mozogni az árak?
Gondolok itt pl konkrétan IF Harry Kane-re... reggel még 60k volt, most felkúszott 70 fölé.Gondolom aki kinyitja gyorsan el akarja adni és ilyenkor alacsonyabb... meddig érdemes várnom ilyenkor a vétellel?
-
mashroom
csendes újonc
Kihagytam kb 1 hónapot, mi lett ezzel a játékkal iszonyú gyors lett, szörnyű..
-
Meghivott
addikt
4321-ben Dybala milyen lesz középső CMként?
-
Rypejakten
addikt
Heerenveen - Ajax SBC-hez az Ajaxból Zeefuik-ot (60, RB), a Heerenveenből meg bárki hollandot érdemes megvenni, előbbi 150-500 coin, utóbbiak 4k körül mennek, berakni őket a jobb/balszélre, és köréjük rakni egy teljesen basic csapatot, erős linkekkel. nekem így nézett ki, mert Hamburg-Werderre készültem, de bármilyen csapat jó, ahol a hollandokkal érintkező játékosok fullchemen vannak.
nekem semmi nem jött a pakkokból, szó szerint, de hálistennek az argentin derbiből majd lesz olyan 40-50k profitom.
Meghivott: nagyon rossz. ő nem középpályás.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Rypejakten #7349 üzenetére
jaa és még ma érdemes ezeket megcsinálni, holnap mégdrágább lesz minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Napelem
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban