-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz Citroware #6945 üzenetére
èrdekes a legendary. èn full szar jatekos vagyok, offline div3bol most estem ki. biv3ban volt 1 legendary meccsem amit halál lazán nyertem kettö nullra. elso felidoben helyzete nem volt az ellenfèlnek. nagyon meglepodtem. simán semi pro-pro feelingem volt. megjeyzem tenyleg olyan szar vagyok h world classon nagyon szenvedek, orulok a dontetlennek is.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Keller16
aktív tag
Na végére értem első weekend leaguemnek. 38/18-al végül megcsíptem gold 3-at. Hát, minden tiszteletem azoké, akik minden héten letolják ezt a 40 meccset.
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy a fenébe van az, amikor valaki ellene egyszerűen nem tudok labdát tartani, mert agresszívan lerohan és már viszi is el? Ez milyen taktika?
Draftban volt ez, a zseton érdekében nyomom, mert kellene a lóvé Nainggolara, Lukakura és Kompanyre. A 2. meccsen kikaptam, de jött egy Belotti IF, az elmegy 10k-ért. A cél amúgy a min. 20k draftonként, de így nehéz lesz...[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #6957 üzenetére
Nagyon egyszerű. Jobban játszik, mint te. Ez egy ilyen egyszerű taktika.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Attis1117
tag
nah összeraktam a 4 ligás hibridet jövőhétre.
ez lett belőle: [link]kérdés: ti milyen chem lapokat raknátok? az olaszokon kívül még egyikkel sem játszottam :S
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Kristof_94 #6959 üzenetére
Te kérdezted, próbáltam őszintén válaszolni. Egy csomó jó taktikát osztottunk meg itt a fórumon, ami közül bármit be tudsz állítani, de ha szeretnéd, csinálok is neked, csak írd meg, milyen legyen. De valószínűleg kell még gyakorolni, sokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Az milyen már, hogy draftban lenyomom végig a meccset, 1-1-nél jöhetne a hosszabbítás erre a lefújás előtt kilép... Legalább volt ma egy "rendes" csaló, aki még 2 öngólt is lőtt.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok 7/5 mutatóval kezdtem a Weekend leaguet,de nagyon gyenge lett a folytatás.Van még 1 meccsem és 11 GY-m,Gold 3 a rankem.Ez már azt jelenti,hogy jövő héten nem kell selejteznem és ott leszek jövő héten is a Weekend leagueben?
-
Blashe
aktív tag
válasz Kristof_94 #6957 üzenetére
A válasz egyszerű: az opponent High pressure taktikán van.
Ellenszer? Van, csak nehéz kivitelezni. Nagyon sok passz kell (biztonsági) többnyire hátul és amint lehetőséged van beindítani valakit elől akkor meg kell próbálni. -
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #6964 üzenetére
Ennél több infó kéne, de kényszerítőzni passz kombinációkkal kell. Illetve a két ST-re get in behind rajta van nálad? LWB és RWB sta back, vagy semmi? CM-eken stay back-et használsz, vagy semmit?
-
Kristof_94
nagyúr
Erre a reddit bejegyzésre érdemes vetni egy pillantást!
Eddig mind a 4 játékos, aki ligás SBC-t kapott a 15/16-os szezonban gólkirály volt a saját bajnokságában. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #6972 üzenetére
Persze nyilván nem olcsó mulatság megvenni egy liga minden csapatából 11-11 játékost, még ha azokat discard price körül vennénk is, de lehet nem hülyeség. Persze kérdés, hogy melyik ligára fogják megcsinálni, illetve milyen időközönként. Az szinte biztos, hogy továbbra is 2 liga lesz egyszerre. Van amit persze ki lehet zárni, pl. az ukrán ligát, ahol a játékban amúgy is csak 1 csapat van, illetve a gólkirály sem játszik már ott. Mondjuk az is kérdés, hogy ilyen csekély erőfeszítésért cserébe adnának-e egy SBC Suarezt vagy Lewandowskit.
-
HdRew
őstag
Hát srácok, 21/36 gold2, a maradék 4 meccset még nem tudom, lejátsszam-e. A monthlyban ugyanis tök mindegy, hogy gold 1-2-3 vagy-e, a lényeg, hogy gold legyél, jelenleg 64-et nyertem és 67 kell. Azt majd szerintem a jövő héten sikerül megcsinálnom..
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem azért érdemes lenyomni, hátha jól jön a végén! Én most kihagytam a hétvégit, helyette draft van, de nem úgy alakul ahogy elterveztem. Úgy szerettem volna, ha mindegyiken legalább 20k profitot szerzek, de most is a döntőben kaptam ki úgy, hogy a 89. percben egyenlített, majd természetesen a hosszabbításban nyert. Előtte meg 1 vagy 2 győzelem után estem ki. Így nehezen lesz meg Hazard, pedig már IF Benteke is megvan. De ugye még kell Nainggolan, Lukaku és Kompany.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Amikor 4 nehezen összehozott draft győzelemért 2 db 5000-es és 2 db premium players csomagot ad az kissé bosszantó tud lenni... Akkor legalább adna 25-30k zsetont vagy csak egy draft tokent, még az is többet ér.
-
balisz
senior tag
válasz Kristof_94 #6977 üzenetére
Mondta neked valaki, hogy megéri?
-
trapedli
csendes tag
-
balisz
senior tag
válasz tibi206 #6980 üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted, de: Navas az isten! Nálam jobban véd mint Buffon vagy Cech, majdnem minden meccsen bemutat több nagy bravúrt és csak kb. 1 potyát kapott eddig, nem is kell ennél több. Persze az előtte említett kapusok sem rosszak, de valahogy nem igazán mutatnak be nagy bravúrokat, ellentétben Navas-al.
-
trapedli
csendes tag
válasz tibi206 #6980 üzenetére
Egyértelműen Oblak jobb!! Navas csak a link miatt kell, mivel ha meccs közben cserélem Kante-t, vagy Sanchest-t (taktikától függően), akkor már csak 6 chemesek lesznek a védőim, viszont ragaszkodok a 10 Chemes játékosokhoz. Egyébként jól teljesít, de ténylegesen Oblak sokkal sokkal megbízhatóbb ingame.
Benzema..... A legjobb csatár akivel eddig toltam fifa 17-ben! Marksman lappal egy állat... és érdekes, hogy nagyon robbanékonyan mozog! Persze egy ST Ronaldo, vagy Suarez jobb választás, de hát na... más dimenzió árban
Fejjel mindent megnyerek, 4* skill, ami egy beforgatásnál pl. nagyon jól jön, 92 shooting mindent elmond.
Hamis 9-esként használom és fejelgetem le a labdákat a társaknak, vagy viszem rá a védőre a labdát.Nekem idáig jobban bejön Benzema, mint Griezmann.
Balisz.: na akkor itt az ellenpélda Persze igaz, hogy emberenként változik a vélemény. Nekem sokat potyázik, de azért szokott nagyokat fogni.
[ Szerkesztve ]
-
tibi206
tag
Köszi mindkettőtöknek a választ, énis Griezmann helyére akarom Benzemát, akkor majd hétközben kipróbálom navassal együtt!
-
gabigyerek
senior tag
Na hétvégén sikerült 153K-ból kb 250K-t csinálnom fogyóeszköz kereskedéssel.
Voltak szkeptikusok, de a 850-ért vett squad trainingek-et 1500-ért szombat vasárnap úgy elvitték, mint a cukrot.
PS4
-
Lori82
senior tag
válasz gabigyerek #6984 üzenetére
De nem PC-n ugye?Én is kereskedtem velük,de nagyon nehéz kifogni jó áron,bár volt egy amit sikerült 150 zsetonért elhozni Én PC-n nyomom és 900 körül vettem őket ,1200-1300-ért adom,de nem nagyon viszik.
MÁS: Megcsináltam a POTM -ban a 2 Hull,Leicester,Manu,South játékos kihívást.Vettem egy Matát,egy Mbokanit és egy Otamendit,hogy meglegyen a 83 rating.Ez kb. 25-30 k volt és a 2 csomagba jött egy Karius meg még valaki aki kb. 2000-et ér.Kösz EA ,kedvellek -
addikt
válasz gabigyerek #6984 üzenetére
Gondolom a FUT Champions miatt senki sem akarja pihentetni a legjobb csapatát.
-
Meghivott
addikt
Valaki használ 4321 felállást?
Kérdésem az, hogyan építi fel a 3 CM-t: 2 védekezőbb típusú játékos és egy playmaker, vagy fordítva? -
77Guba
aktív tag
Én meg befejeztem az Overmars-os SBC-t, már csak az Eriedivisionos kellett, ráköltöttem 25k körül, gondoltam ennyit majd csak visszahoz egy jumbo és egy prime gold players pack... Aha.. A legdrágább játékos Mané volt benne, aki 1,9k-ért ment el, egy 20-as bukó...
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #6985 üzenetére
Nem tudom hova tenni ezt az alakzatot miért jó, támadásnál nincs szélső, sok akció ezért középen megy, ha tömörülés van középen, akkor nehézkes. Ha a két szélső védőn nincs stay back és elől vannak amikor kontrát kapsz, akkor 3 védős alakzatban védekezel. Ez jó neked egyébként? Mi miatt tolod ebbe?
-
balisz
senior tag
válasz Attis1117 #6989 üzenetére
Ez attól is függ mennyire fontos neked a sebesség, van aki pl. mindenre ráteszi a Hunter és Shadow lapokat. De ha te ehhez nem ragaszkodsz akkor a védőkre simán mehet Anchor, szélsőkre Sniper vagy Deadeye, cam-re Maestro, de lassabb csatárokra érdemes mindenképpen rátenni a Hunter-t. Cm-ekre már nehéz ideális lapot mondani. Én Kante-n személyesen Powerhouse-t használok, Fernandinho-ra meg Maestro-t vagy semmit nem tennék. Én kapusokra sem szoktam chem lapot tenni, de valószínűleg a Glove a legjobb.
-
HdRew
őstag
válasz Kristof_94 #6976 üzenetére
Végül nyomtam 3 meccset hullafáradtan, 3 bukó volt, de nagyon jó volt a gameplay amúgy!
Érdemes lenne most eladni a játékosaimat, vagy mint eddig, hét elején lemennek az árak, péntek felé meg tetőznek a fut champs miatt, szóval? Csak a black friday miatt nem igazán tudom.. :/
-
balisz
senior tag
válasz Meghivott #6991 üzenetére
Én azt használok jelenleg. Szerintem mindkét verzió működőkepés, de azért semmiképpen nem érdemes két hardcore CDM-et berakni. Én próbáltam Rooney-Thiago-Sanches és a Feallaini-Thiago-Sanches hármast is, mindkettő oké volt, talán Fellaini-val jobb is volt, de Rooney-t meg szeretem a szabadrúgások miatt. Szóval nehéz kérdés, talán az lenne a legjobb kombináció, ha lenne 1 védekező, 1 mindenes, 1 támadó játékos.
(#6996) MdewC:
Eredetileg azt is akartam írni, hogy a klasszikus stílusú kapusokra glove-ot, ugrálósakra cat-et tennék, csak aztán leegyszerűsítettem. Mondjuk én szeretem az erősségeket még tovább erősíteni, ha lassú akkor nem akarom pazarolni rá a speed-et. De lehet, hogy jól működik, végül is egybevág azzal amit gondolok idén a kapusokról, azaz legyen jó a reflexe és legyen gyors.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Attis1117
tag
köszi.
fontos a sebesség de csak a szélsőkön meg a csatárnál és cam-nél.
cm-eken csak annyira h a tobbi középpályás ne fussa le őket.
ennél a csapatnál:[link]
ezek a chem lapjaim
LB RB anchor
CB sentinel
RW LW ST hawk
Gk gloveközéppálya már változó. ott az adott egyén skilljeihez igazitva huzom azokat amik gyengék vagy erősitsem a passt meg sebességet esetleg védekezést vagy pyisiket.
csak kiváncsi voltam ki milyen lapokat miért használ az előbbi csapat játékosainál ( 4 ligás hibrid )? nem játszottam velük még egy meccset sem ezért még nem látom kin mit kéne változtatni. azért nem játszottam velük mert van köztük kölcsön játékos....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest