-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Arra kérnék mindenkit, hogy mi, fórumközösség, fogjunk össze valamiben, amivel mindenki jól jár.
Amikor kikerül egy új SBC, a kikerülés pillanatában még olyan árak vannak, hogy simán megéri megcsinálni és nagyon jól jár vele az ember, de pár óra alatt, max 1-2 nap alatt annyira brutál módon felfixálják a kellő játékosok árát, hogy inkább már nem is éri meg megcsinálni.
Semmit nem kéne csinálni, csak azt, hogy amint valaki felfedezi, hogy kijött egy új SBC, szóljon itt rögtön. Több szem többet lát. Azzal, hogy mi egymásnak elmondjuk, nem fog a játékosok ára felmenni, főleg, hogy különböző platformokon vagyunk, de amikor a nyomorék zsetonmilliárdos piacmanipuláló idióták elkezdik felvásárolni egy adott játékosból az összeset és monopóliumot csinálnak egy adott kártya birtoklásából, aki nélkül nem lehet megcsinálni az SBC-t, aztán kirakják 20-szoros áron, na akkor van gáz. Őket kell megelőzni időben, és ez csak úgy sikerülhet, ha értesítjük egymást, és az SBC kikerülése után 1-2 órán belül megcsináljuk az adott SBC-t. Akkor van hatalmas nyereség. Akkor van értelme egyáltalán megcsinálni. Mert különben még további pár óra eltelik és már tönkretették azt is.
[ Szerkesztve ]
-
bobitusz
csendes tag
Üdv !
Biztos sokszor kérdezték már , úgyhogy elnézést,
de összegyűlt néhány pakkom, mikor érné meg kinyitni (prémium jumbo , sima prémium packok) ? -
Rypejakten
addikt
válasz zsolti72837 #7050 üzenetére
600k-ból bizti kijön.
Citroghost: sokszor már a kijövés pillanatában is fel vannak vásárolva a szükséges játékosok, és horribilis árakon kerülnek ki a marketre. vagy előre pakol fel velük az ember, vagy snipe-ol, köztes út nemigazán van.
amúgy mindig relatíve gyorsan kiposztolja ide is valaki, ha kijön.bobitusz: valszeg szerdán jön egy SIF CR, várj addig, a sansz így is elhanyagolhatóan alacsony, de ha kinyitod, és nem jön semmi, legalább az érzés megvan, hogy 'ő is esehetett volna'.
-
zsolti72837
addikt
válasz Citroware #7051 üzenetére
Na ez egy jó ötlet kolléga.
(#7053) Rypejakten. Na nekem meg most van 80k-m.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
addikt
válasz Rypejakten #7053 üzenetére
Nem az olyan SBC-kre gondoltam, amire könnyen számítani lehet, és akkor nem lesz előre felvásárolva.
Az "relatíve gyorsan" pedig tényleg relatív, 3-4 órával a kikerülés után már sajnos késő. Pont így szívtam meg a múltkor.
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
Valaki próbálta már, hogy a SIF Icardi és a SIF Immobile közül melyik a jobb, mert látszólag Immobilenak jobbak a statjai, mégis Icardi a drágább?
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz Rypejakten #7053 üzenetére
A Lacazettes SBC szerinted mennyi lehet?
77Guba: SIF Immobile sokkal jobb, csak régebbi, azért olcsóbb szerintem.
LendvaiFeri1: De Gea megint nincs. Ez már tényleg egy vicc. Kimmich-et és Piqué-t is túlzásnak érzem, Ramos pedig nagyon vicces. Ez az ember lőhetne évente 20 öngólt, akkor is bekerülne az év csapatába. Már azon is csodálkozok, hogy a másik nagy UEFA/ FIFA kedvenc, Thiago Silva nincsen ott.
[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz gabigyerek #7041 üzenetére
Csak arra lennek kivancsi, hogy az ellenfel hogy az istenbe csinalja azt, hogy 10 meterrol teljes gazzal ramfut es se cselezni, se passzolni (mert emellett ugye mar a passzsavokat is zarja) nem tudok. Szoval csak a szokasos. Es foleg az erdekelne, hogy amennyiben en probalok ilyet, akkor a jatekosom elrohan az ellenfel mellett, mert az siman csinal egy apro cselt. Persze ha en probalom ugyanezt, akkor sprintbol ugy fordul az ellenfel, mintha csak setalna. Magyarul egyszerre valahogy ket jatekost iranyit (az egyik amelyik nekem rohan es a masik, amelyik zarja a passzsavokat.)
Tudom, standard valasz, skill, de ne szopass mar, hogy valaki negyedmasodpercenkent folyamatosan pontosan valt az analoggal...es tomegesen DIV5-ben...nemar..
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LendvaiFeri1 #7059 üzenetére
(#7060) szupersanyi
Ja, ismét gól a BL döntőben, tényleg semmi.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #7062 üzenetére
És a BL döntős góljai eltörlik azt, hogy nem tud már szegény védekezni?
-
vegitossj7
addikt
válasz szupersanyi #7064 üzenetére
Mert Ibra meg Messi, Robben, Reus, Douglas Costa tényleg sokat védekezik.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
77Guba
aktív tag
Ligák leosztása szerint:
1 portugál
1 francia
3 olasz
5 német
12 angol
18 spanyol -
Aguinaga
őstag
Szerintetek Rooney vagy Mkhitaryan ebbe a csapatba?
PSN: OldSlowhand74
-
ferni
őstag
válasz szupersanyi #7064 üzenetére
Te se vagy túlzottan képben bakker.
Mivel megnézem kb az összes klub meccsét nyugodtan állíthatom, hogy röhögve top3 az emberünk, sőt az elmúlt 3 évet nézve top1.
Igen, tud hibázni, pont annyit amennyit más is, de mikor a legnagyobb a nyomás és a legnagyobb a tét, akkor ő képes előrelépni és megmutatni és vezetni a csapatot és kihúzni őket a szarból.
Erre pedig csak a legnagyobbak képesek.Személyes vélemény, de pl Higuaint ezért nem tartom a mai napig sokra, mert ő folyamat felsül, mikor ilyen helyzetbe kerül.
Vicc az ember és amíg ezt nem vetkőzi le magáról felőlem 50 gólt is lőhet az olaszoknál, akkor se fogom sokkal többre tartani.
Válogatottban a kedvencem, lehet akkora madridista a mai napig, hogy direkt szopatja ott folyton Messit, mert más magyarázat nincs arra amit ott művel...[ Szerkesztve ]
-
szupersanyi
aktív tag
válasz vegitossj7 #7065 üzenetére
Ugye azt tudod, hogy én ezt egy védőre írtam? Egy csatárnál megbocsátható, ha nem tud védekezni, de én egy olyan védőt inkább nem tennék rá erre a listára, aki minden második meccsen elkövet valami olyan hibát, amiből az ellenfél gólt szerez.
ferni: Jó tudni, hogy olyan is van közöttünk, aki megnézi az összes klub meccsét, ennek nagyon örülök. Abban egyetértek, hogy fontos meccseken, kritikus pillanatokban, például egy szögletnél a BL döntő utolsó percében képes eldönteni egy meccset, de egy elvileg top védőnél nem fér bele ennyi hiba. Tényleg rohadt sokat hibázik és ez egy védőnél nem megengedhető. Lehet, hogy nagyon sok gólt szerez egy védőhöz képest, de basszus, a védőket a védekező skilljeik alapján ítéljük meg, ne a góljaik alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #7062 üzenetére
Belőlük lesz a játékban a TOTY?
Amúgy aki még nem nézte amit tegnap este linkeltem, annak ajánlom, ha esetleg előre fel akartok készülni.
-
Keller16
aktív tag
Új SBC loan bajszos Matuidiért és two rare gold players packért.
-
Rypejakten
addikt
válasz szupersanyi #7071 üzenetére
az ilyen legendákat, hogy Ramos nem tud védekezni, nem tudom, honnan szüli az internet.
az egyik legjobb fizikális adottságokkal és reakciókkal rendelkező védő, akit valaha láttam, illetve ő irányítja a komplett Real védelmet, amit más csapatokban a kapus csinál, jobb esetben.
a fegyelme az, ami miatt sosem lesz a legnagyobb védők egyike.k3ll3rm4n: na, akkor szerintem tuti valamelyik francia meccs a Marquee Matschups keretein belül, így akarják kipucolni a Ligue 1 játékosokat a piacról, mint ahogy az előző héten tették a La Liga & Atleti-Real dupla SBC-vel.
[ Szerkesztve ]
-
mitisz
tag
Megnyertem a fut draftot (PC), és hatalmas meglepetésként esett életem első IF-je egy pack-ból: IF Mertens! Rögtön utána egy IF Belotti El se hittem, hogy ilyen van, főleg amilyen szerencsém volt eddig. Gyorsan tovább is adtam rajtuk 207k-ért és 11k-ért, Mertens ára csak lefele fog menni ha vége a belga SBC-nek, crash ide vagy oda! Vettem is ebből egy Dybala-t és egy IF Verrattit (a jövőben jó lesz Ligue 1 - Serie A Hybrid kapocsnak, elég király kis lapnak tűnik), kíváncsi vagyok!
Jelenleg ez a keret: Perin (Buffon lesz majd) - Alex Sandro-Koulibaly -Tonelli (Bonucci lesz ide majd) - Florenzi - Marchisio-If Bonaventura - If Verratti- Dybala (CAM) - Niang - Eder.
Tervezek majd ebbe a csapatba egy Thiago Silva-t és egy Aurier cserét, a formáció 4-1-2-1-2 narrow. Majd ha lesz pénz akkor csatárba Higuain. Szerintetek milyen?
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Gondolkodom egy Mkhitaryan - Willian cserén. Jelenleg Willian van, aki nem is rossz, de Mkhitaryant próbálta már valaki?
-
vegitossj7
addikt
Bocsesz, be vagyok baszcsizva.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
ferni
őstag
Ezt úgy értettem, hogy Ramosnak az összes klubmeccsét, csak elég szarul sikerült ezt leírnom...
De közel se hibázik annyit, mint amennyinek ezt te beállítod, az 100%
-
Kristof_94
nagyúr
Na közbe 4 győzelemért kaptam egy rare csomagot (25k) és jött egy Skrtel, aki kb. discard áron megy. Viszont legutóbb Belotti is ilyen csomagból jött, szóval eléggé OP!
Most van 143 ezrem, jelen állás szerint kb. 20k kellene még, Szerintetek várjak még, hátha lejjebb mennek az árak vagy próbáljam megvenni őket most? Kompany, Lukaku és Nainggolan kellenek. -
Dinter
addikt
Nem lehet csinálni valamit hogy alt-tabnál ne dc-zzen?
-
mitisz
tag
válasz Kristof_94 #7083 üzenetére
Nekem sem esett ám még soha IF eddig, pedig elég aktívan nyomtam az ultimate team-et ebben az évben! De IF Mertens egy jó start, kedvet is kaptam még egy kör FUT draft-hoz, 15k-ért nem rossz befektetés Az árak tegnap este/ma reggel voltak eddig a legalacsonyabbak, azért repültem rá Dybala-ra és IF Verratira én is. Lehet, hogy lesz még a héten olcsóbb, de sokkal nem, az biztos. Én a helyedben vagy még ma vásárolnék játékosokat, vagy jövő héten hétfőn (cyber monday lesz, illetve esetleges black friday crash utóhatásai, SIF Ronaldo nyitogatások, és weekend league eladások közepette).
[ Szerkesztve ]
-
mitisz
tag
TOTY lesz még egy nagyobb crash, de szerintem nem kell addig várni, inkább használd, ilyen árak mellett nem nagy kockázat. Most várj vele egy picit, jövő hét hétfőig. Igaz, ilyen árkülönbségek mellett szerintem majdnem mindegy (ezt kb. az EA tax is elviszi eladáskor, ha nem használod majd később), de PC-n ennél még azért drágább, én azért nem vettem még meg. A helyedben még megvárnám a jövő hét hétfőt, ha fontos neked az ár, mivel most a Belga SBC miatt nagyobb rá a kereslet a normál állapothoz képest, így az ára is kicsit fentebb van. A vásárlóerőd amúgy így is úgyis változni fog, mivel a coinok értéktelenednek és nem a játékosok, tehát oké Nainggolan is olcsóbb lesz, de mindenki más is a csapatodban kevesebbet fog érni, ahogy a coinjaid is. Ha nyomnád már vele most, vedd meg, hatalmas különbség nem lesz. Ha 100k feletti játékoson gondolkoznál, akkor mindenképp a várakozást tanácsolnám, így azt mondom vedd meg jövő hét elején, így spórolsz kb. 5, max 10k-t azzal, hogy még egy hetet vársz, de nem is kell sokat várnod, hogy használd.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dinter
addikt
válasz Kristof_94 #7085 üzenetére
Elég idegesítő, mert reflexből nyomom, aztán mostis ezen ment el egy bajnoki cím..
-
balisz
senior tag
Csak még egy kis vélemény a Ramos témában: én Real szurkoló vagyok, és azt mondanám, hogy Ramos egyértelműen nem a legstabilabban védekező védő még csak a csapatban sem. Minden évben megvannak a hülye okozott tizenegyesei, piros lapjai, hibái, néha szimplán nagyon rossz meccseket játszik. DE! Szerintem a világon jelenleg senki nem érdemli meg jobban, hogy a csapata kapitánya legyen. A legfontosabb meccseken és helyzetekben elképesztő dolgokat csinál (ugye 2 BL döntőn is gólt lőtt), minél nagyobb a nyomás, ő annál jobb, úgy vezeti a csapatot mint egy igazi kapitány. Szóval lehet, hogy még a Real-ban sem ő a "legjobb" védő, viszont összességében a világ egyik legmeghatározóbb játékosa. Hogy ez ér-e folyamatosan év csapata tagságot a védelmen azt nem, tudom, de őszintén nem is érdekel.
-
Dinter
addikt
Hogy lehet olyan erős, gyors szinte lőtt passzokat adni, mint a profik használnak?
-
ЯΞD
senior tag
Megcsináltam én is a managerekkel, hogy legyen 50%. Viszont vannak az edzők. Azok mik pontosan vannak ami 10% Shooting, 10% Reflexes stb. Ezeknél is összeadódnak bizonyos limitig vagy Csak 1-1 mindből annyi amennyi...
-
HdRew
őstag
Nos, mint habfehér szurkoló én is leírom a véleményem akkor már.
Ramos nem azért világklasszis, mert ő egy annyira jó védő. Baromira nem. Átlagon felüli, de ennyi. Ahogy én elnézem, van egy olyan karizmája, amivel vezéregyéniség tud lenni a csapatban, ilyen nem sok játékosnak van, illetve nem mindegyik játékos születik tehetségesnek és vezető típusnak is. Ramosszal az a baj, hogy néha mentálisan tud elgurulni nála a gyógyszer, holott a kvalitásai mellett nagyszerűen ért a futballhoz is, szóval tudja ő az eszét használni, ha nagyon muszáj.
A mostani időszakban nem tudok olyan védőt mondani, aki ekkora befolyással lenne ilyen kvalitású játékosokra. A legutolsó, akit mondani tudok, az Puyol volt. Hiába volt a Barcában, imádtam, látszott rajta, hogy ő a kapitány és talán a valaha volt legjobb védő, akit láttam játszani. (2000-es évektől.)
Manapság, ahogy elnézem, nem sok ilyen játékos van amúgy sem, nemhogy a védelemben. Talán egy kezemen meg tudom számolni. A korai 2000-es években meg rengeteg meghatározó egyéniség volt a pályán, aki nemcsak klasszis volt, hanem vezéregyéniség is. Szinte minden akkori topcsapatból tudnék írni kettőt. Most pedig? Alig vannak..
Szerintem Ramos ezért lehet benne a legjobb védők között.
-
_adaml21_
őstag
Én ehhez, meg balisz véleményéhez még ezt szeretném hozzáfűzni.
Köpködhetik a Barca drukkerek Ramost, mint ahogy a Madridisták Piquét, de azért hatalmas sportemberek ezek, a legnemesebbek közül valók. -
dracox
addikt
Nekem a 2000-es évek elején lévő színes csapatok hiányoznak nagyon. Ahogy írtad minden sztárcsapatnak volt 1-2 olyan vezéregyénisége aki kitűnt a többi közül és eszébe sem jutott klubot váltani. Arsenal is anno veretlenül nyerte meg a Premier Ligát Henry-Vieira vezérletével. Aranylabda szavazás is nem két ember között dőlt el folyamatosan.Persze erről a jelenlegi két zseni abszolút nem tehet. Jó látni, hogy folyamatosan döntögetik a rekordokat, de nekem azért hiányoznak a régi idők.
-
Garsza
veterán
Helló! Mindenki.
Ma megvettem én is a játékot. nem bírtam ellenállni. Volna két kérdésem mi az a SBC. És mik ezek az új fekete lapok. Amik nem TOTW lapk mint például Higuainnak van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest