Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten

addikt

válasz evibly #5636 üzenetére

gratula!

* * *

no, végre rászántam magam, hogy a rendelkezésre álló 75k zsetonból építsek egy erősebb csapatot, mert div4-ben már éreztem, hogy a non-rare kártyák bármennyire a szívemhez nőttek, kevesek. így összehoztam
    ezt.

feljutottam div3-ba, és óriási a különbség az eddigi divíziókhoz képest. a legtöbben ráugrottak egy-egy OP dologra, vagy futnak egy emberrel össze-vissza, vagy távolról lőnek, ha védekezésről van szó, csúszkálnak, mintha jeges lenne a pálya - de szó mi szó, jól csinálják. három meccs után egyszer győztem és kétszer kaptam ki, egyelőre cél a bennmaradás és a skill-fejlesztés, védekezni és hátrányban játszani nem igazán tudok még mindig.

gyorsértékelés:

Costil hihetetlen reflexekkel bír, Aurier földön és levegőben is egy tank, a Yanga-Marquinhos párossal nem vagyok kibékülve, de nincs nagyon jobb náluk. Kurzawa szintén alulteljesít eddig. Hamouma jól passzol, de beleszürkül sokszor a mezőnybe. Verratti ügyes, de a meccs végére nagyon elfárad. Matuidi nagyon jó, Ntep pedig a legeslegjobb LM (aláhúzva kettővel), akit eddig használtam. támad, védekezik (!), de mindig helyzetbe hozható, és a labdával sem ügyetlen.
    Pastore brutális, tapad hozzá a labda, Beauvue pedig a 15-ös Lacazette-hez hasonló, de még fejelni is tud, és nem 56-nak, hanem 75-nek érződik ingame az ereje, ez senkit se riasszon el. viszont, a befejezése ingadozó.

nekem ez a felállás jött be a legjobban. a két engine középen védekezik és támad egyszerre, és a csatár mögött visszavont CF tökéletes a kényszerítőkhöz, a védők lekötéséhez, és a távoli lövésekhez is. nem mellesleg, Pastore az egyik kedvenc játékosom IRL. nagyon ajánlom mindenkinek, aki szeret középen, kis passzokkal eljutni a 16-osig, onnan pedig mindig lesz kinek adni, vagy a csatárnak, vagy szélre.
    instrukciókat csak a szélsőhátvédekre tettem, hogy maradjanak hátul.

stadion: én a Fratton Park-ot használom, nagyon hangulatos, szépen kidolgozott, nincsenek zavaró árnyékok, és viszonylag ritkán esik az eső.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák