- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem meg egy Fahrmann a legjobb, na elmennek a picsába...
-
Stylerr
addikt
válasz Azog the Orc #4801 üzenetére
Na, néha nekünk is lehet szerencsénk! Grat!
-
marcess
senior tag
válasz Kristof_94 #4802 üzenetére
Nekem meg Tiote lett ennyi, de mivel csak 1 db volt belőle, és mivel 48 óráig dupla esély van jó emberkék nyitására, ma biztos jön majd egy 100k-s csomag is . Még három perc kb
-
szcsabaa
csendes tag
Sziasztok
hosszú hétvégére én is csatlakozom a FIFA 16 táborhoz(ps4) és mivel csak hétvégente lesz időm játszani szeretnék kérni egy alap tájékoztatást azoktól akik jobban benne vannak a játékban hogy valamilyen szinten felkészülten kezdjek neki az idei online meccseknek.
pl hogy mi lett nagyon op , melyik felállásokal érdemes/nem érdemes próbálkozni, milyen taktika lehet nyerő stb stb de persze bármi ami eszetekbe jut azt megköszönömesetleg csapat ötletek is jöhetnek ami fix az hogy BPL legyen és olcsó amivel az alsóbb osztályokat lehet hozni(15-ben 1.-2. osztályban voltam), felállásban 4-1-2-1-2 őt preferálnám ha az idén használható, Taktikám általában mélyebb védekezésből direkt játék, hosszú passzokkal, beadással .Az ilyen rengeteg rövid passzos kipasszolgatós labdabirtoklós játék nem én vagyok
-
Stylerr
addikt
válasz Azog the Orc #4811 üzenetére
Szerintem a BBVA. Idén nem annyira számít a Pace, így Auba nem olyan ütős.
-
Kristof_94
nagyúr
-
vegitossj7
addikt
Viszont neked nem esett Stambouli, ez a pakk értéktelen.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Azog the Orc #4814 üzenetére
Én meg eladom a fenébe Fahrmann-t vagy ki a tökömet Így vegyek újra pontokat. Double chance, ja persze
-
Azog the Orc
őstag
válasz vegitossj7 #4815 üzenetére
Jogos El is keseredtem amikor nem találtam a kupacban
Amúgy Te eladtad vagy megtartottad a walesi-t?
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz Azog the Orc #4817 üzenetére
Instant eladtam, 800k-ba ment el.
Most kereskedek, maradt 17k-m
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
evibly
senior tag
válasz Kristof_94 #4816 üzenetére
Nyugi, én is elnyitottam nagy hirtelenjében az 50k pakkot és egy IF Ignashevich-en kívül a legmagasabb értékű játékos egy 80-as Bender és Marc Bartra volt - gondolhatod
-
Azog the Orc
őstag
válasz vegitossj7 #4818 üzenetére
Én is kitoltam rögtön , de már "csak" 575k-ért megy, nem baj jó az is
Befektetted az összes érte kapott coint vagy elnyitottad?
Más:
Na meggondoltam magam most ez a két csapat kerül összerakásra.
A Tevez team azért jött mert a SerieA keretben a támadókkal nem vagyok elégedett, így becsempésztem az Apacsot
A BPL-t és a Ligue1-et eladom, nem adják igazán, szóval a fentebb linkelt 2 csapat megléte után is marad jóócskán money
[ Szerkesztve ]
-
vegitossj7
addikt
válasz Azog the Orc #4820 üzenetére
Yep, csináltam vagy 10 draftot hiretelen, azokat megnyertem valahogy, aztán jöttek a mamaevek. Vettem vagy 15-t, 40k-t kerestem darabján.
Aztán jöttek a ben arfak, azokon vagy 350k jött, most ki vagyok semmizve, igaz van vagy 15 csapatom.Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
zsolti72837
addikt
válasz Kristof_94 #4800 üzenetére
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Azog the Orc
őstag
válasz vegitossj7 #4821 üzenetére
Akkor nincs veszve semmi
-
addikt
válasz Stylerr #4812 üzenetére
Erről mennyire vagy meggyőződve?
Olyan nagyon sokat nem toltam még a FUT-ban, de nekem felemás érzéseim vannak. Néha úgy érzem, hogy igenis nagyon számít még - mégha nem is annyira, mint korábban - máskor pedig azt érzem, hogy egyáltalán nem számít már kb.
Ami viszont most nekem úgy tűnik, hogy sokat számít, az a PHY és a DRI, legalábbis a támadóknál.
-
LedyGyuszi
addikt
nos Morata helyett végül nem vettem meg Higanyt...Előkaptam a szertárból Guiseppe Pizza Rossit, 2 meccs 6 gól...jól nyomja a pali, jól helyezkedik, jól fejez be és még jók a rövid passzai is!
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #4827 üzenetére
Kolléga, kipróbáltam amit linkeltél nemrég kontrázós egyéni taktikát, nagyon jó, a kulcs benne a 80 speed és a bulid up pass 55, első meccsen 4-0-nál félidőben rendbontás miatt megszakadt a mérkőzés
Eddig a speed 70-80 mellé mindig a build up passzt is felhúztam 65-75-re de sok esetben nem volt kinek passzolni, de így bevárják, bevárja valaki és újra belendülnek.
A lényeg hogy a kontrák mellett tudok csiki-csukizni (az igazi műfajom) is ha megáll a lendület
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #4828 üzenetére
örülök én a 4-3-2-1-ben rengeteg gólt lövök így a 2. hullámban érkező középpályásokkal
milyen a 4-3-1-2?egyébként meg idén a fifa trailer jelszava a BALANCE!!!
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #4829 üzenetére
Próbáltam a 4321-t is de ott az volt a rossz nekem hogy középen nem volt irányítóm, a 2 ST+ 1 CAM-el én jobban tudok kényszerítőkkel lefordulni.
Más:
Meccs story:
Kupadöntő, a csávó FULL agresszív letámadásba jön, csúszkál ezerrel, na én meg direkt megfordultam sokszor mielőtt becsúszott így hátulról becsúszásnak veszi (nem mindig) ki is állíttattam a 2 csatárát így 4 sárgával, erre kilép és lenullázta a kupámat
Kicsit megba........ most már a rendszer hogy kb 6 kupagyőzelmet vettek el ilyen nyalánkságokkal
-
Garsza
veterán
Én is kinyitottam az 50k packot 79 nagyobb reatingű játékos egy darab nem volt benne, quick sell szintű volt mind.
Más: De én be is fejeztem azt az undormányt. Ez semmi másra nem jó csak hogy felbassza magát az ember.
-
Luigi0086
csendes tag
válasz Azog the Orc #4828 üzenetére
Gyuszi! Ezt a kontrázós tacticot be tudod linkelni újra ha megkérlek? Mit milyen értékre állítassz??! Köszöntem!
-
LedyGyuszi
addikt
Neuer fifa16-os védést mutatott be...
-
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #4834 üzenetére
Ez nem így van! Teszteltem
LedyGyuszi:
Amióta instrukciók nélkül játszom sokkal jobb a játékom
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #4838 üzenetére
Sehol semmi
Sztem már túl sok infó a csapatnak (WR, Taktika, Instrukció) hagyom hogy a taktika és a WR dolgozzon, sokkal egységesebbnek érzem, jobban együtt mozognak, nem megy mindenki a saját feje után. Ez kb 35-40 meccses tapasztalat nem 1-2
A 15-ben nem volt gondom az inst.-kkal sőt kellett, de idén nálam káoszt okoz a pályán
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Azog the Orc #4837 üzenetére
de így van, én is, számtalanszor. tök ugyanaz a counter és a modified counter.
nyilván egy alap tactic és egy pl. Krasi féle custom között ég és föld a különbség, de most 10 pont difi egy building up speedben, vagy 5 pont a pressure-ben semmit nem jelent. zéró eltérés.
szerk.: az instrukciók idén meg nem jelentenek semmit. get in behind úgy ahogy van haszontalan, ha nem mint állat kitámad az ellenfeled.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #4839 üzenetére
hát nem tudom...stabilabbnak érzem így a védekezést, bár az is tény, hogy az elején Florenzivel jó pár gólt rúgtam...
-
Azog the Orc
őstag
válasz Rypejakten #4840 üzenetére
A team pressing 10 --->35 és a creation: organised ---> free , nagyon nem ugyanaz
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Rypejakten #4840 üzenetére
ezzel én sem tudok egyetérteni, pont a védekezében teszteltem, hogy 35ös pressure-n jobban le tudom védekezni az ívelgetéseket, mint a 40essel... a30as viszont már túl mély...
[ Szerkesztve ]
-
Dorcika50
tag
Van itt valaki aki próbálta xbox360 és pc-n is a játékot. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyi különbség van kettő között grafikában stb.
-
Azog the Orc
őstag
-
LedyGyuszi
addikt
vki magyarázza el nekem, hogy miért is kell a fitness kártya és a 100%-os chem?
sikerült kikapnom a fitness csapatommal 2:3-ra egy jól játszó ellentől(igaz a játéka annyiból állt, hogy fellöbbölés Lewa, Bolasie, Dyer hármasra és onnantól kezdve skill a kapu felé), de úgy hogy a csapat chemje 50-60 körüli volt, a 2.félidőben pedig már nem volt az embereinek fitness ereje...De Lewa 3-as chemmel is úgy szlalomozik a 16oson belül a védőim között, mint az edzésen a karók között...[ Szerkesztve ]
-
szakii6
tag
válasz LedyGyuszi #4848 üzenetére
Hát az összhang szerintem sem számít nagyon, drafton rendszerint tele piros vonal, Ronaldo St-ben, és semmi különbséget nem látok az elllenfélnél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.