-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz Rypejakten #9949 üzenetére
Olvasd el még1x kérlek amit írtam akkor
"Rövidebben" leírom:
Vannak véletlenek és szar szériák elismerem, de ezt szerintem nem érdemes hendinek nevezni, mert a valóságban is van ilyen akit egy adott pillanatban szerencsésen érintenek dolgok utána pedig egyszerűen rémálom a helyzete. Ott van Torres példája, Madridban Isten volt, Liverpoolban is egy darabig utána pedig? Ekkora hendiben van a srác? Lesz jobb? Nem tudni, lehet már nem, de az is lehet, hogy még gólkirály lesz valamelyik top ligában. A statisztikára visszavezetett hendi részével egyáltalán nem értek egyet, ez hülyeség, hogy x rating-el jobb a csapat, a gyenge csapat ellen bénább a kapus és társai. Remélem érhető voltam. Aki pedig a szerencsében bízik és utána van képe arra fogni, ha kikap, hogy "hendi" volt meg elcsalta a gép, hát nem tudom, érdekes számomra. Teszem hozzá nálam Cabaye 10 meccsen 1 értékelhető labdát nem tudott adni amiben benne volt a hibázási lehetőség és nem pár méteres passzt kellett kiviteleznie.[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz bucketb0b #9946 üzenetére
Tudom sajna, ez csak ilyen tróger gyors megoldás, csak egyelőre nem volt még ötletem, hogy milyen felvevővel dolgozzak, mert ilyen kamerás sz*rt csak nem kéne felölteni. Az OBS-t próbáltam, de nem jól veszi fel, majd még kisérletezek.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
P. úr
tag
válasz bucketb0b #9951 üzenetére
Addig, ameddig egy videojáték és a valóság között vonsz párhuzamot, addig felesleges erről vitázni. A való életben teljesen rendben van,hogy változó egy játékos teljesítménye, mert ezer apró dolog határozza meg, hogy milyen képet fest a pályán. Számít, hogy előző este fosott, nem fosott, lelufizta az asszony, nem lufizta az asszony. X gramm szénhidrát van a szervezetében, vagy csak a fele.
Itt viszont egy olyan rendszerről beszélünk, ahol szám szerinti értékei vannak egy játékosnak megadva. Akkor elvárható lenne, hogy a 89 sprint speed, az 89 legyen, és ne fussa le a 69-es sprint speeddel rendelkező játékos azonos erőnléti értéknél. -
Yodamest
veterán
A statisztikás hendi pedig valós, szintén azt tudom mondani, hogy olvass hivatalos review-t róla mint én is tettem! Arról van szó, hogy a játék annyit néz, hogy milyen a mérkőző csapatok csillag besorolása, tehát ha neked van egy 3csillagos csapatod és kapsz mellé egy 5csillagost akkor, hogy kompenzálja a te hátrányodat a játék fel fogja erősíteni a te csapatodat jóval. Ezt azért találták ki, hogy egy kisebb csapatnak is legyen esélye ne legyen pay to win a játék és nagyon jól tették egyébként. Én ki is próbáltam már ezt, összedobtam egy non rare gold angol csapatot és valóban baromi gyorsak voltak a játékosok, egy Musa-val 2X annyit tudtam sprintelni, mint mondjuk egy Di Maria-val és gyorsabban is futott annál. El is vertem ezzel a csapattal több 85+-os ellenfelet is. Ha nem hiszed tényleg próbáld ki érezni fogod
-
Rypejakten
addikt
a való életbe vereségsorozatokra rá lehet fogni költőien, hogy pech. ugyanez van fifában is.
te ezt a valóság játékbeli kivetülésének aposztrofálod, én hendinek. nem ugyanarról beszélünk? de. még a megjelenéskor írtam egy posztot a hendis véleményemről, itt van:603 & 608én nem hiszek abban, hogy ha a 79-es csapatommal megverek egy 85-öset, az azért volt, mert nem léptem át a bűvös 80-as vonalat, hanem csak a drága csapatok ellen jobban koncentrál az ember, bizonyítani akar.
de ugyanazt magyarázzuk nagyjából 3 üzenetváltás óta.
[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz zsoltirte #9953 üzenetére
6.-ban lettem volna ha újévkor hajnalban nem erőltetem a fifat
wc, de mostanában csak az offline kupát tolom.
79-80 ratinges csapatom van. (17-7-11, de utolsó 4 vereség a szilveszternek tudható be mikor azt hittem a bab is hús )(#9954) Marki95: és ha a játékban van random faktor amit beleírtak, hogy a játékos ne mindig hozza a top formáját akkor mi újság? A beharangozóban hány mondat szólt erről, hogy a játékos "reagál" a pályán történtekre stb. stb.
(#9956) Rypejakten: akkor nevezzük az én nézetemben is hendinek a szerencse/pech dolgot. Mint mondtam a statisztikában levezetett hendiben nem hiszek, hogy a játék visszabutul vagy felerősödik stb.
Amikor egy tőlem erősebb csapat ellen játszok érződik, hogy az én csapatom gyengébb, ha gyengébbel játszom (ami ritka, talán 2x volt ilyen) azt lemostam a pályáról nagyjából annyival amennyivel erősebb volt a csapatom ratingje.
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz Yodamest #9955 üzenetére
Nem tudom, én hiába próbálkozok, gyenge csapatokkal, feltörlik velük a padlót, mert szimplán gyengébbek a játékosok Bezzeg a kezdőmmel én teszem ezt bárkivel.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
BlessedElroy
senior tag
Egyre több hozzászólás szór arról, hogy kikaptam mert- mindegy, csak fogjuk valamire.
Olyat nem nagyon olvasok, hogy úgy elvertek mint a szart, de jobb volt az ellenfél
Ménem?Origin: BlessedElroy
-
Rypejakten
addikt
válasz BlessedElroy #9959 üzenetére
nekem az hétköznapos, már be sem írom.
-
dbika
csendes tag
Valakinek nem kell egy Hazard?
-
bucketb0b
őstag
Hendi vót, mert neki bronz kapusa van fogjad má felfele!!4!
Amúgy ez annyira rossz hozzáállás, hogy kitalálunk valami szalmaszálat amibe kapaszkodhatunk, hogy miért kaptunk ki ami ésszerűség határán belül még jó. Volt 30 helyzetem 2 ment be, neki volt 5 bement 3, nem volt szerencsém ez van. A pech/szerencsefaktort osztom, de az, hogy ezt a játék direktbe csinálja valaki ellen meg elcsalja a meccset, mert gyengébb a csapata, na azt nem.(#9961) dbika: 1550 coinért gondolom nem adod ide?
(#9963) szpal17: nem értem mi köze az osztálynak ehhez, ha azonos osztályban vagy valakivel kb. egyforma a csapatotok. Vagy ezt értsem úgy, hogy akinek nem csal a játék az nem tud elérni div1-2-3x eredményt? Én eddig tőlem csak erősebb csapatokat kaptam (1-2 kivétellel) tele Reus-al, Ibarboval, Sturridgel és hasonlókkal és pár meccset leszámítva komolyan izgulni kellett, hogy meglesz-e a győzelem vagy döntetlen lesz, mert lazán keresztbe futotta nálam a pályát a gyorsabb játékosa. Igen gyorsabb volt hiába 79 a ratingje a csapatomnak neki meg 85 volt Reus lefutotta a teljes védelmemet szinte, mert lassúak voltak hozzá képest ami nem meglepő, mert sokkal kisebb a futási sebessége a játékosomnak
Legtöbb esetben keresem az ellenfelem védelmének hibáját és amikor látom oda beteszem a labdát és megyek a kapura. És ha ez gól akkor az hendi lenne játék részéről én felém, mert gyengébb a csapatom összetétele? Nem hinném továbbra sem a játék ilyesfajta beleszólását.[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Egyrészt ezt nem szokta senki hirdetni, hogy elvertek ma 7-0-ra...dejó volt. Másrészt a kiírások a szembetűnő hendiket említik, ami a játék sajátossága (hibája). Próbáljuk kitárgyalni a miértjét és egy esetleges megoldást találni rá...ami persze nincsen.
A vereség leírása pedig nyugtató hatással van az emberi elmére és tudod folytatni a játékot
bucketb0b: Nem szóltam eddig hozzá az okfejtésedhez, de nincs igazad. Aki egy kicsit is ismeri a játékot az tudja, hogy ez egy létező dolog. Nem játszottál még eleget vagy rossz osztályban vagy.
[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
válasz Rypejakten #9960 üzenetére
Na végre még valaki, nem csak tőlem vannak jobbak
Origin: BlessedElroy
-
Pacos
tag
Akkor nesze!
Tegnapelőtt úgy elvertek mint a jég a határt(0-4) - ku4v@ jó volt az ellenfél. Futott, cselezett, lőtt. Jól időzítve, stb. Pedig a statisztika egész jó volt, de a valóságban kb. utolsó negyedórában kozmetikázhattam volna az eredményt párszor, de a kapu torkából is sikerült kirúgásra rontanom a helyzetem...
más:
Ez kb. 3 napja volt - persze vmi ruszki gyerek - olyan lag volt ami még a "klasszikus" modemes időkben is ritka volt. Szaladt a játékos a pályán majd megállt egy pillanatra(0.2s) és teleportált az 5-ösre[ Szerkesztve ]
Amikor szétszedtem még működött!
-
szpal17
őstag
válasz bucketb0b #9962 üzenetére
Az osztályt arra értettem, hogy pl. a 6-10. osztályig rengeteg játékos van. Sokkal több, mint a fentebb lévő osztályokban. Ebből adódóan sokkal többször találkozhatsz gyengébb játékosokkal, akiket mondjuk könnyedén versz.(sokkal nagyobb a szórás, hogy ilyenekbe fuss bele) A fentebb lévő osztályokban már kiegyenlítettebb a játék. Itt sokkal jobban észreveszed azt ha valami nem stimmel a játékkal. Offline-ba nem tudok ki játszik itt...néha szoktam a kupák miatt, de kb. alszom, mert a gép annyira béna. Legendáson van egy kis kihívás de semmi több.
Most még azt mondod, hogy a 79-es rating miatt lassú a védelmed... de mi lesz ha majd feljebb jutsz és lesznek jobb játékosaid és a tonna coint érő védőid képtelenek egy egyeneset belerúgni a labdába. Vagy az általad gyorsnak tartó Reus majd szaladgál össze-vissza és elbotlik a saját játékosodban.
Szerintem térjünk vissza erre majd egy későbbi időpontban, amikor több meccs lesz már a kezedben.
-
bucketb0b
őstag
válasz szpal17 #9967 üzenetére
Hát coop seasonben meg sima seasonben látom mire képes egy jobb csapat. Ott a Madriddal vagyok és hát ég és föld a játékosok közti különbség.
Nem egyszer volt, hogy ellenem szinte egy komplett Dortmund jött FUT-ben, de nem tudtam velük mit csinálni idézőjelesen, mert lassúak voltak a játékosaim. Coopban div2ben vagyunk most és a Dortmund már nem kihívás szinte, mert jók a játékosaim. Pedig a 2 gárda között szerintem ott is van rating különbség, de nem jelent gondot a gyorsaság, mert az én csapatom is gyors (kivéve Kroos meg Modricot, ők baszott lassúak). -
Rexcsek
tag
Nekem a legutóbb volt olyan ellenfelem, aki 4-2-re elkalapált az első osztályban. Végig éreztem, hogy jobb volt, iszonyat nehéz volt tőle elvenni a labdát, jól cselezett, jó ütemben adta a passszokat. A második félidőben feljöttem 1-4-ről, 2-4-re, de nem volt esélyem. Aztán volt egy olyan meccsem amit lehoztam az alábbi ellenfél ellen 3-2-re:
Egyértelmű, hogy mind a ketten jobbak nálam, de a 3-2-es meccsemen abszolút nem éreztem ezt. Fura dolog ez...
[ Szerkesztve ]
-
-
bucketb0b
őstag
válasz Rypejakten #9970 üzenetére
Coopban 5 div van összesen vagy seasonre gondoltál? Nekem mindegy, fogjátok a hendire akkor Így gondolom könnyebb elfogadni ha veszít az ember, mert van mibe kapaszkodni.
-
boratsagdiy
tag
Szerintem a 14 könnyebb mint a 15 és jobb is bár ez csak az én szerény véleményem.
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
dvtkfan
senior tag
Szerintem lassan zárjátok le ezt a hendis dolgot, mert kezd vitába átmenni...Tudjuk hogy lézetik, van, volt és lesz is...
Pl. én most bevásároltam a legolcsóbb és legkisebb ratinggal rendelkező bronz játékosokból és beraktam őket a cserepadra, így a 85-ös csapatból lett 81-es és csak úgy tol a gép előre...szóval igenis van!
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
turul79
tag
Ebben az újévi offline kupába milyen Jumbo pakkokat ad? Megéri elkezdeni egyáltalán?
-
boratsagdiy
tag
Meg amúgy a 15 ben a lövést nagyon nagyon be kell gyakorolni mert nem olyan mint a 14 ben és ugyan xbox on játszok de nagyon más . A 14 et jobban szeretem.
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
dracox
addikt
válasz dvtkfan #9973 üzenetére
Én most azt kezdtem el csinálni, hogy veszek 400 coinért bronz pakkot. Amiket dob azokból az értékesebbet eladom 200-ba így már nullán vagyok...Addig csinálom amíg nem dob egy alacsony ratinges palit akit jó áron tudok elpasszolni vagy egy nagyon ritka jó bronz lapot..
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #9977 üzenetére
akkor jó vásár volt az a pakk
-
dvtkfan
senior tag
Én is pont ezt csinálom és az előbb adtam el 9K-ba azonnalival ezt a kedves úriembert...
Ja és a pakk 750-be került
[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
Biztos,hogy van hendi!
Már 4 szezon óta a div6-ban vagyok,mert mindig úgy van,hogy 3 meccsen minden bemegy,4-en semmi,pedig általában amikor jó vagyok,akkor kapok ki,mert nekem 18-ból egy se,neki 4-ből 4 bemegy.Amúgy ez csak nálam van úgy,hogy amikor nyerek,akkor játszok rosszul?
Ma pl játszottam egy 6-4-et egy ilyen csapat ellen,háttérben hallottam,hoghy apja ott van és szurkol neki,mert biztos túl sok pénzt ölt bele a kicsi fiának,hogy ilyen csapata legyen.Ezen a meccsen is mindenkinek minden bement,nekem pl Pirlo rúgott 25 méterről gólt,meg a kapusával kivezette a labdát,és a saját játékosa lábáról pattant elém.Itt mondjuk mind a kettőnknek hendi volt.
Meg a másik meccsen 80. perc 2:1-re vezetek,semmi se megy be(ezen a 2-n kívül),mondom már magamnak,hogy döntetlen lesz és igazam is lett,a 90.percben gólt rúgott.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
dvtkfan
senior tag
-
deszkaúr
tag
nem is rossz ötlet
én tegnap reggel nyitottam egy 100 000-est 24 ritka arany játékossal azóta árulom őket
3db, már el is ment össz bevétel 3200 coin
a többi egyenlőre a kutyának sem kell
na ez nem volt valami jó buli
7500ösből nyithattam volna 13 pakkot szerződésekkel,mindennel együtt,sokkal többre mentem volna vele de ez már késő bánat, na meg az a tanulópénz azt meg kell
fizetnideszka
-
Vampire Bat
aktív tag
Szavazzunk a magyar ligára,lehetne magyar liga csapatot csinálni.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
-
losilee1337
aktív tag
válasz deszkaúr #9982 üzenetére
Én tavaly ugyan ugy mint idén csináltam egy juvéra épülő csapatot ami nem drága pogba még nincs,és égész évben csak pakkra költöttem a coinjaim és 1db if jött 175kért ment el,tavaly több mint 1000 meccsem volt szoval jött coin rendesen idén ugyan az a helyzet eddig egy if mandana,de ö meg nem eladható pakkbol jött idén 170 meccsnél tartok.
Psn id: HungaryLosi
-
Nazara
őstag
Az új kupában is megvan a bug, hogy minden győztes döntő után kapunk újra pakkot?
-
dracox
addikt
válasz dvtkfan #9990 üzenetére
Én hülye meg bevásároltam a sok Mcgeady-t aztán rám ragadt vagy 10db .... elég bronz lapokból bőven bevásárolni belőlük sztem..Max 1-2 komolyabb ÍR lapot még hozzájuk tenni..
Stylerr: Igen volt, hogy csak ír játékosokkal lehetett menni a 30k-s csomagért aztán mindeni beindult az ír játékosokra..
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz szpal17 #9991 üzenetére
+ losilee1337
Köszi srácok, igy nagyon megéri!
Engem nem a hendi téma idegesit leginkább a játékban, hanem a játékvezető. Nagyon sokszor van útban, mikor labdát vesztek, futnék visszafelé, és beleakadok. Arról, hogy hülyeségeket fúj, előnyszabályról fogalma sincs, nem is beszélek...
-
BMS
őstag
válasz dvtkfan #9981 üzenetére
ha esetleg beleraknák a magyar ligát akkor ha már ott vannak igazán visszarakhatnák a magyar nyelvet lokalizáció ide vagy oda nem mintha nehéz lenne még az én angol tudásommal sem de hát mégis csak jobb lenne
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
dvtkfan
senior tag
válasz Stylerr #9993 üzenetére
Minden évben van st.patrick napján kupa, amit csak ír játékosokkal lehet tolni...
Mivel idén nincs arany ír kapus, így figyeljétek és vegyetek olcsón lassan az ezüst és 70 felettieket, mert azoknak az ára viszont előtte és akkor nagyon meg fog ugrani...
(#9995) dracox Nyugi nekem is van vagy 5......de tavaly is kb 3X-os áron el tudtam adni...igaz áll benne a pénz, de hosszú távon kell gondolkozni...
Ja és ha IF Ír játékost tudtok szerezni, akkor az maga a Kánaán...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest