- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
Kész
Na jó mára abbahagyom mert csak csicska meccseket dob a gép egymás után, kamu büntetők, ziccerek százai maradnak ki amiket máskor 10-ből 9-et bevágok és társai effektusok kísértik a napomat.
Inkább holnap folyt.köv. mert csak felidegesítem magam és ez nem ér ennyit!
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
P. úr
tag
válasz LendvaiFeri1 #4403 üzenetére
Hendikepet!
-
ali75
aktív tag
válasz argentin27 #4394 üzenetére
Üdv.!Offline játszhatatlan az UT,folyamatos csalás,1.oszt.-ból érdemes vissza bukni 2.oszt.-ba mert ott a török bajnokságot meglehet nyerni simán.A zseton se rossz 8200.De azért ott is vannak furcsa meccsek,mikor pl.egy névtelen török csapat ellen közöd nincs a játékhoz,simán ver a gép...elég furcsa!Ezért már csak online tolom én is!
-
Dinter
addikt
Olyankor mit csináljak, amikor jobbról lövi, elé pattan, leveszem a védőmmel, elé pattan, kivédem a tizijét,elépattan, balról lövi, elépattan? Mindez egy meccs, 4 azaz NÉGYSZER
-
MdewC
nagyúr
Mai nap PS3 bugok:
Első: megnyertem full ultimate szinten a 2. bajnokságot offline, de ismét a 2.-at töltötte be...!
Másik: másodszor nyertem meg az online kupát (5-0) és adott arany pakkot, pedig nem kellett volna!!!Vicc!
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Dinter
addikt
Nektek nincs olyan, h a szélek elmosódnak, és ott marad a helye? Közelítésnél szokott lenni, aztán van valami animáció. Na meg a recés szél. Nálatok is jelentkeznek?
-
TJLavin
tag
Egy Musa és Ibarbo között mekkora a különbség? Megér 2-3k helyett 10-et?!
-
Giii
senior tag
Sziasztok! Megint jövök egy hülye kérdéssel.Ugye online-on a World Table jelzi a divisio-kat és hogy hány játékos játszik benne.Ha rákattintok akkor mutatja az első 100-at és az utolsó én vagyok.Amit mutat az a konkrét helyezésem? És még valami.Mi alapján kapom a pontokat? Mert tegnap még 200 x pontok volt ma már 423.
AMD Ryzen 5800x, Patriot Viper Steel 2*8Gb 3733Mhz RAM,Red Devil 6900xt, Gigabyte b550m s2h
-
Kriccs
tag
Sziasztok!
Az lenne az én problémám, ha csatlakoztatok kettőnél több kontrollert, akkor a töltő képernyőn kifagy a játék. Volt már ilyen talán korábbi demóknál is, de nem találom a megoldást. Aki tud valamit, az segítsen légyszi, mert mindig azért vesszük meg a játékot, hogy négyen tudjuk nyomni a karrier módot. Köszönöm! -
szpal17
őstag
A helyezésed bal oldalt van. A pontokat természetesen a győzelmekért kapod, illetve season végén a bent maradásért kevesebbet, a season győzelemért többet kapsz. Ha kiesel akkor levon belőle.
Tegnap rohadtul nyomta az ellenfeleket a gép...nem tudom mi volt, de, csak döntetleneket tudtam kicsikarni, mert minden lövés gól volt. DIV 1 és 3 döntetlen az első 3 meccsen...
UT meg még jobban...van egy egész közepes olasz csapatom 100-as chemmel, de valahogy képtelenek voltak tegnap passzolni és elvenni a labdát.
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
Szerintem is offline div 1 ultimate bajnokság játszhatatlan.4x próbáltam meg minden figyelmemet tudásomat belerakva 14 pont...számomra az offline pont az a bajnokság, hogy kicsit pihenve gyakorolni zsetont szerezni... Hát ez most nem így van... Pedig Ibra Balel csapatomba azt hinném egy 50 futásu védő nem állít meg...
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
Ez a túlértékelt semmirevaló csira fos ge**s El Shaarawy szar akkor egy vicc, hogy az valami hihetetlen. A pali egy forintot nem ér, erre megfutja Walcott-ot,a szaros 60-as PHY-val megveri Mangala-t, és persze, hogy még gól is lesz belőle. Az egész UT egy fostalicska, csak arra van, hogy szétbassza az ember idegrendszerét. El Shaarawy, te atya úr isten...
-
ali75
aktív tag
válasz Francesco003 #4418 üzenetére
Üdv.! Én is pont így járok vele amikor elkezdem!de mindig megszí....om!Tavaly ez az osztály jó volt laza zseton szerzésre most ez nem az!És pont ez az hogy az 50-es futású vagy a labdát kezelni,vezetni lőni nem tudó játékosok nagy királyok lesznek pont ellenem!Ez hogy...?Na ezért lépek vissza mindig a török bajnokságba.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #4419 üzenetére
Annyira nem szar, sőt! Gondolom tudta használni az illető!
Ali75: Nekem eddig nincs bajom offline, egyedül az, hogy tegnap osztály nyerés után nem lépett feljebb. Találkozott ezzel más is? Egyszeri probléma, vagy akár tartós? Vki tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz LendvaiFeri1 #4422 üzenetére
Sérülései előtt ő vitte a hátán az AC Milant.
-
Genji
őstag
válasz LendvaiFeri1 #4419 üzenetére
Sárika az egyik legjobb buget játékos. Iszony statok és 2x4* 2,5Kért. Te voltál béna
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Dinter
addikt
2 BPL gyors, erős csatárt tudnátok ajánlani?
-
MdewC
nagyúr
Rémyt imádom! Bitang jó a pali! Olyan mint Ibarbo, csak még jobb befejezéssel! Olyanokat lehet vele fejelni, meg cselezgetni, vmikor 2 emberen is átgázol, Lacazettel egyenesen egy kivégzőosztag!
Szerk.: Jelenleg Ő van orvosi vizsgálaton, várhatóan hétfőn fog aláírni.
Sajna ez miatt csúszik a sebhelyes arcú, de ez van.[ Szerkesztve ]
-
zsoltirte
aktív tag
Ezen sírok egy hete itt a fórumon, mióta kijött a frissítés egy bugos foskupac az egész Xbox360-on. BNF-m előbb 0,3 volt, de megint megszakadt a kapcsolat a FUT szerverrel keret betöltés közben(EA szerverrel nem!), így a nagyon sokadik idény meccsemen végre vége lett online DIV 3-nak és bent maradtam. Legalábbis jelenleg ez van, mert lehet 5 perc múlva megint mást fog kiírni, ugyanis mikor visszaléptem még azt írta, hogy 1 meccsem van hátra. Pontokat össze-vissza számol, meccseket hol megad, hol nem, egyik percben ezt írja, 5 perc múlva tök mást. Iszonyat sok vereségem lett, mert sok meccsen a játékosaim is szarok és a sok szakadás és fagyás miatt a statom totál szét lett cseszve. Egy rakás szar az egész. Játszhatatlan. Offline se jobb ám a FUT, szal nem is tudom mit csináljak most.
-
Genji
őstag
Néha érthetetlen balfaszkodásokat csinál (pl containt nyomva kurva rossz irányba mozog) de sok az "automata" közbepiszkálása, amikor elszedi a labdát. Gyorsabbnak nem érzem 75-77nél, mindent összevetve csak jelenthet Chiellininek, de még Barzaglinak is.
[ Szerkesztve ]
-
evibly
senior tag
válasz zsoltirte #4433 üzenetére
Én is Xbox360-n vagyok, de nem tapasztalok ilyen problémákat, furcsállottam is. Aztán egyik nap egy olyat tolt a játék, hogy meccs előtt hiába cseréltem be a pihent játékosokat, mikor indult a játék, ismét az előző meccsen használt felállásban futkosott, vagyis inkább vánszorgott a csapat a pályán, többen le is sérültek a végére.
Ennek ellenére nyertem valahogy, viszont 0, azaz kib*szott nulla zsetont adott, majd azt láttam, hogy a keretben az általam odaválogatott játékosok vannak mind 99-es fitnesszel, a cserében lévők (akik valójában játszottak) lepusztított fizikummal csücsülnek a cserepadon. Szóval ez is elég WTF
-
Dinter
addikt
Ez a team kurva jó, bár ne csalna a gép
-
MdewC
nagyúr
IF Bonu egész olcsó lett, lehet megcsinálom vmikor ezt a 3-5-2-t funolni.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
én se kaptam ma kb 5 meccsre zseton, se pontot idényekben. WTF
-
LendvaiFeri1
addikt
Úgy kapom most a hendit, hogy az valami hihetetlen....
-
argentin27
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #4447 üzenetére
Ne is mond...
Most játszottam 2 olyan meccset hogy az egyiken vezettem 2-0-ra feljött a semmiből ilyen lepattanós góllal és kamu 11-esel, 85.-ben bevágom a 3-2-t erre 1 perc múlva még egy 11-es úgy hogy a gép vezérelte emberem összeütközött az övével, vicc. Na 3-3 hosszabbítás mert kupameccs és ott a 120. percben belőttem a 4-3-at.
A másikon kevesebb volt a dráma, ott csak az volt a bosszantó hogy mindenkinek gondja volt a labdaátvétellel és a passzolással. Kb 10 ziccert hagyott ki Tevez (kapufa vagy mellé), de a 85.-ben végre Tevez bevágta és 1-0 ide.
-
Dinter
addikt
Csak nálam nem szinkronizál sose az origin? Mindig ki kell választani a helyi adatokat.
-
Nazara
őstag
Azt sikerült megfigyelni, hogy akkor csinál igy nekem leginkább, ha nem kilépek a játékból a főmenün keresztül, hanem bezárom a Windowsból, vagy ablakos üzemmódban az X-szel, vagy a tálcán, jobb klikk bezárással.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest