- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daffy1989
tag
-
Dinter
addikt
N'zogbia-ra hogy kell rákeresni?
-
MdewC
nagyúr
Tiszteletem!
Most elég kritikus voltam, nem kapott sok sanszot. Ultimaten offline Everton, nem volt megszokva ez a H/H-s cucc és 2x egymás után kaptam elég hamar löbbölést a védelem mögé, amiből mind 2 gól lett... Na mondom akkor ez ennyi volt, mert Yanga szinte mindig jó helyen van, ezért akkor is hatékonyabb nekem, ha gyengébb vmennyivel a játékos. Sajna ez van.
De tegnap volt még 2 érdekes cucc offline ultimaten. A gép alig tudott kapura lőni, erre rúgatott egy öngólt Gigivel (hazagurítást nem kezelte le, eddig ilyet sose csinált), illetve ami még ennél is keményebb, védekezésnél, amikor megnyomod a védővel ellenfélre ráfutást azzal az emberrel akit te irányítasz, Caceres nem a védő felé indult, hanem elfutott a labdás elől, mintha direkt utat engedne neki és ebből adhatta középre, csak az üres kapura kellet lőnie... Nagyon vicces volt...
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Dinter
addikt
Na, 4. osztály is megvan
-
Genji
őstag
Napi kérdés:
Kit tegyek CDM-be?a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Nazara
őstag
Ha van lóvé egyértelműen Yaya, egyébként a Sandro, Matic, Fernando hármas ajánlott.
(#4108) Dinter: Charles
(#4110) MdewC: Sajnálom kolléga, pedig reméltem, hogy nálad is azt fogja hozni, amit nálam.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
Dinter
addikt
Gyereknek nem szóltak, hogy skillt nem adnak Ibarbo mellé
Fullos csapata volt, én a franciáimmal játszottam, 2-0-ra vezettem. Hihetetlen nyomás volt rajta. Aztán kétszer elfut Ibarboval, 2-2. Na és itt jött Lacazatte. Tudniillik, most gyakorolgatom a cseleket, és ez hihetetlen sikerélmény volt. Viszem a szélen, spin sikerül jó irányba, tökéletesen, majd bumm át a hosszúba kapufáról bepattan. Szegény Buffonnak ez már nem ment. Aztán még kiugrattam Moutinhot, 11-ről bebombázom 4-2.
A végén kapuralövések 18/11-5/5. A gólt sajnos nem tudtam felvenni, a Fraps vagy crasheli a fifát, vagy csak az első képkocka látszódik.
Lacazatte 7 meccs, 9 gól, 4 assziszt- nem rossz
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
A jó öreg Berba Spin, személy szerint nekem ez a kedvenc trükkmozdulatom a fifában. Ha bejön a csel, akármikor akármelyik védőt helyben hadja, aztán már roboghatsz is a kapu felé. Nem utolsó sorban neked is gratulálok, ha lenne kedved meccselni, akkor vegyél fel.:LendvaiFeri
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bab1987
tag
Speciális lapot melyik csomagból van esély húzni?
psn:balazsb1987
-
MdewC
nagyúr
Az tényleg nem rossz! Ilyenkor szoktam énekelni hogy: "Laka Laka Ze-ett!"
Nazara: Ez van, pedig nagyon bomba lenne oda, szóval jól jönne egy mutatós IF Yanga (bár akkor az azt jelenti, hogy a rómának vmit villantani kell, az pedig most nem hiányzik, vagy megpróbálom majd Koszcsielnyít bepréselni vhogy...)
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Dinter
addikt
Szerintetek maradjak a 4-1-2-1-2-nél? A váltáson gondolkoztam, mert Lacazatte-n kívül más értelmesebb csatárt nem találtam megfizethető áron. Melyik 1 csatáros felállás feküdne?
-
Nazara
őstag
Annyira mondjátok ezt a Lacazettet, karrier módban megvettem, nem rossz, lehet FUT-ban is kipróbálom mindjárt, csak nézek köré valami csapatot.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
^Boss
őstag
Yanga M'Biwa üti Cacerest? Barza mellé, amíg nem lesz lé Chiellinire
-
zsoltirte
aktív tag
Csapat ajánlat ALJ kupára. Igazából csak az első ötös a lényeg, a többi bármilyen brazilból felépíthető, de nekem kb ők voltak készleten. Profi kupa és 5k zsetonos arany csomag jár érte, de a kapott cuccokat nem lehet eladni!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz LendvaiFeri1 #4129 üzenetére
Tiszteletem!
Tyű, nem tudom!!! Tényleg? Mikor? PS3??? Csapatod??? Ha volt ilyen akkor sorry, mert a nevekkel hadilábon vagyok!
Remélem nem írtam csúnyákat, néha előferdül...Szerk:
Na most láttam, hogy írtál, akkor nem én voltam, mert PS3-on nyomatom a szettet!
Kár, pedig jól hangzott, ahogy leírtad!
Na, majd 1szer...Várjunk csak? Nem véletlenül szpal17 kolléga volt? Mintha Ő írta volna, hogy 6-0-t játszott Juvéval Real ellen???
[ Szerkesztve ]
-
argentin27
senior tag
Atya világ hogy mennyire inger szegény ellenfelekkel dob össze a gép néha.
A csávó annyiból állt hogy kirakta szélre CR-nek vagy Bale-nek és uzsgyi előre, irányt sem ismert mást csak előre aztán beadás hátha Benzin befejeli! Szánalma!
Természetesen ennek örültem mert elég kiszámítható volt, csak nem értem az ilyen miért nem Need For speed-ezik vagy még jobb PAC MAN !!! -
Rypejakten
addikt
Alessandrini nincs még meg, de tervezem, csak egyelőre nem fért bele a költségvetésbe.
miben tudnék javítani rajta? -
argentin27
senior tag
Azért nem igazán értem az EA elméletét abban a témában hogy a játékosoknak mi alapján adják meg az értékeiket.
Most éppen arra gondolok hogy egy David Luiz pl sokkal jobb védő az életben mint amilyen stat-okat kapott.
Vagy pl egy senkiházi Ibarbo és ugyancsak vicc Emenike miért van úgy túlhúzva, amikor ők azért nem az a prémium kategória finoman fogalmazva! -
szpal17
őstag
válasz LendvaiFeri1 #4133 üzenetére
Szerintem én voltam Juve-Real volt.
-
Zsohi
őstag
válasz argentin27 #4136 üzenetére
Szerintem teljesen jól van belőve minden játékos a valós teljesítményéhez viszonyítva. A gond abból fakad, hogy a FIFA-ban egy játékos teljesítményét mindösszesen pár érték határozza csak meg. Szóval így fordulhat elő, hogy egy középszar játékosból egy félisten lesz a játékban, Pl: Emenike ahogyan te is említetted.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Nazara
őstag
Ne haragudj, de ezt megmosolyogtam:
"Most éppen arra gondolok hogy egy David Luiz pl sokkal jobb védő az életben mint amilyen stat-okat kapott."
-
argentin27
senior tag
Mik ezek az Origin pontok amit az origin panelben a nevem alatt látok???
Mire jók?Nazara: Miért? Szted rosszabb?
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz argentin27 #4141 üzenetére
David Luiz elég fogalmatlan, ha védekezésről van szó, csakúgy mint a brazil hátvédek nagyrésze. Azzal viszont, hogy nagydarab és emellett viszonylag gyors, egy-az-egyben jól tud embert fogni, de ebben ki is merültek a skilljei. Rengeteget mászkál előrefelé, többet törődik a támadásokkal, mint a védekezéssel, ami az elsődleges dolga lenne, a játékot pedig borzalmasan olvassa, ezt a Brazil-Németen kiválóan lehetett látni, fogalma sem volt róla mi történik. (Az már más kérdés, hogy nem rajta ment a meccs, hanem Scolari taktikázta el magát leginkább) Mourinho pontosan ezért adta el a nyáron, neki elsősorban defenziv-felfogású emberekre van szüksége. Mondjuk hatalmas mákja volt, hogy talált egy ilyen madárt, mint a Párizs, hogy 50 milliót fizetettek érte. (Ennek viszont titokban örülök, mert ha ez a tranzakció nem megy végbe, akkor Di Maria valszeg a PSG-ben lenne ma )
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #4143 üzenetére
A csapatom médiafelelős megbízottjaként meg kell védenem Ibarbot! Ő 1 igazi bajnok, mindent megtesz a pályán a csapatért.
-
Dinter
addikt
Való életben nagyrészt meg a mentalitás is szamit, amit nem lehet átültetni. Szerintem ezen azzal lehetne változtatni, ha pl 10 szintre lennenek bontva a skill mivel, es az opkat nam tudnak.
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Na most akkor mindenhol tényleg elérhető a Jumbo Premium Gold Pack 15k, 10 packot lehet nyitni, 1 napon keresztül van csak !
Illetve egy kis EASports nyereményjáték [link]
(#4147) evibly: Igen, elírtam. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
tojaaji
aktív tag
Ti Gervinhot vagy El Shaarawyt tennétek a bal oldalra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest