-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Van itt olyan aki PC-n nyomja a FIFA-t?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Zsohi
őstag
Anyám, épp most néztem rá a statisztikáimra... [kép] Eddig is b*szta az agyam az a rengeteg elbukott meccs az utolsó pillanatokban, de nem gondoltam volna, hogy ennyi volt az annyi. -16 gk, -45-es gy/v mutató mellett.
Kíváncsi lennék a ti FUT-os statisztikáitokra is, ha nem titok.
[ Szerkesztve ]
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Stylerr
addikt
Véégre, értelmes LW SerieA-ban!
Bárcsak IF Mascherano CDM lenne, nem pedig Busquets. Na mind1. Ne legyünk telhetetlenek.[ Szerkesztve ]
-
Pacos
tag
Nem vagyok jó a reklámozásban de:
FIFA15Nem túl nagy az érdeklődés.
Az első szavazás alapján egy BL verseny futna le(PC-n) ami max. 11 meccs ha döntőig megy valaki.Feltettem egy új szavazást is amivel azt mérném fel ki min játsza a FIFA-t? Eddig magasan a PC vezet, 1-1 Xbox360/One mellett.
Amikor szétszedtem még működött!
-
szakii6
tag
Valaki nem tudja a kupa bugos még? Csak mert megnyertem a carnevált, és ha már kijavították, akkor nem kezdem el újra.
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
nekem ez a futscope jut (xboxone), de elég hihetetlen statok vannak benne
pl labdabirtoklásra kb 50%-ot ír, amikor kb mindent 10. meccsen vagyok 60% alatt -
TJLavin
tag
Sziasztok, hosszú ideje nem követem a fórumot, abba hagytam UT-t hogy a jól bevált korrekt Season móddal játsszak ahogy nyoma sincs hendinek, kamu meccsnek.
Nos ezt baromi gyorsan visszaszívom! 2. osztályból úgy estem vissza a 4.-be hogy egyetlen egy meccset sem nyertem! Talán 2 döntetlenem ha volt. Dupla sőt alkalmanként tripla kapura lövéssel sem sikerült mit kezdenem és ebből rengeteg volt az ajtó ablak helyzet. Meccsenként megvolt a 3-4 kapufa stb stb. Ha az ellenfél lőtt 16 környékéről az már gólt volt, nem hogy 11 méter környékéről én meg beadás után üres kapura mellé, jobb esetben kapufára tudtam rúgni.
Amikor elkezdtem az UT-t ugyan ez volt, szárnyaltam a csapattal élen Welbeck és társai,kilépkedtem 3-0nál az emberek. Aztán amikor összejött egy 10-es Lukakura végképp nem tudtak mit kezdeni, meccsenként meg volt vele a 2-3 gól és az elég is volt. Azóta 4x töröltem az UT-t mostmár pedig biztos hogy soha sem fogom megnyitni még egyszer mert használhatatlan lett. És ez így nem játék, nem korrekt, ez egy szar.
Ennek a játéknak több értelme nincs mint néha összeülni és lenyomni pár meccset arra meg elég lesz a letöltött verzió is, ahogyan eddig is. Tiszta szívemből bánom hogy az erre a játékra költött pénzt nem inkább elhagytam. Akár miért is van a játékban ez a rendszer egyszerűen érthetetlen, primitív dolog!
Nos ennyi volna, viszlát!
-
Endii
tag
Üdv!
Lumia 930-on miért nem indul? -
^Boss
őstag
válasz TJLavin #14814 üzenetére
respect, ha nem lennek ekkora fanatikus, józan ész alapján már rég ezt tettem volna én is. de a fifa 16 előtt nagyon gondolkodni fogok, mert tényleg azt veszik el, ami a lényeg: tiszta versenyzési lehetőség egy k*rva népszerű játékban, saját játékosokkal, álomcsapattal.
amit irtam pár napja, tartom: akinek (mint nekem), így vagy úgy összejött egy brutál SIF/IF neadjisten TOTY támogatott squad, annak felháborító, hogy egy bronz 65 alatti játékosokból összerakott csapat lemossa passz%-ban, és labdabirtoklásban. nyerni nyerhetnek, de az hogy minden passzom szándékosan elrontja a játék, az övét meg megye2 szintű játékosokkal nyomja, egész egyszerűen felháborító.
ajánlom az NBA 2k15-t illetve a MADDEN NFL 15-t, azok a játékok rendkívül élvezetesek, ha az adott sportot szereted
nekünk meg marad a fifa (bár a fenti 2-t is tolom bőven, és ott érdekes, sosem leszek ideges, ha kikapok, ha nem...) -
^Boss
őstag
válasz Rypejakten #14817 üzenetére
nem nyert, én csak a statokat emeltem ki. olyan nincs, hogy egy mb3-mas csapat egy real ellen jobban passzol, többet van nála a labda. nyerhetnek, lehet döntetlen, lehetnek kurva jók, de nem reális, hogy bírják szusszal, technikailag jobbak(!!) legyenek, stb. minden elpattant tőlem, minden passzom másfele ment, mint nyomtam, stb. ismerjük ezeket
szerencséje minden kiscsapatnak lehet, de a meccs statokban látszódik mindig, ha egy huszadosztályú csapat játszik egy BarReal szinttel (FUT csapataink nagyjából legalább ilyenek, lapok alapján). ezt senki nem hiheti el. antihandi/neirjunksemmipanaszt mentalitás ide, vagy oda.
szerk: egyébként FUTScope oldal nektek helyes? nekem pl azt irja: legmagasabb osztály: 2
ennek ellenére 100000%-ra emlékszem, hogy voltam első osztályban, sőt, egyszer még sikerült bentmaradni is.[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Megbatta a hendi éljen csak a FUN-olás
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
ferni
őstag
válasz Rypejakten #14817 üzenetére
Hát én vertem jó pár embert el a 14ben a bronz csapatommal és volt köztük olyan is, aki igen csak jártas a fifákban és jól is játszik és mégis nyertem nem is egy góllal ellenük...
persze kell hozzá kellő játéktudás, de a játék a legtöbb esetben nem az ellent fogja nyomni
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz losilee1337 #14822 üzenetére
Á dehogy,sajnos annyira nem! De jó is lenne ha magas szinten menne! A sprinterek már abszolút nem jelentenek semmiféle veszélyt, de ha olyan jön aki játssza is a futball-t és jól is nyomja ott jönnek a gondok
-
cene7
csendes tag
sziasztok!
Ma kezdtem el játszani végre sikerült megoldani a problémám kaptam ajándék csomagokat és az egyikbe benne volt Bale szerintetek köré építsem a csapatot vagy adjam el? -
cene7
csendes tag
válasz Rypejakten #14825 üzenetére
őt szeretem csak az a baj hogy nagyon PL-es vagyok :/ nem tudom mit csináljak de látom idén jóval olcsóbbak a játékosok
-
cene7
csendes tag
válasz LedyGyuszi #14828 üzenetére
nem olyan ajándék volt,kódom volt hozzá ,eltudom adni
-
Henker2
addikt
Akkor az lenne a PC-s FIFA-sokhoz a kérdésem, hogy ti a "gyári" játékkal játszotok vagy valamiféle kiegészítőt tettetek már fel? Ha igen miket? Illetve keretfrissítéseket , új igazolásokat esetleg? Ha igen ezeket hol lehet megtalálni?
Köszi
-
cene7
csendes tag
válasz LedyGyuszi #14833 üzenetére
lehet egy legend játékost kéne belőle venni azok annyival jobbak?
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
Most hogy Kouyaté If lett igaz a CB lapja akkor most egy hétig nem nyitható a CDM lapja? Köszi
-
Yodamest
veterán
válasz TJLavin #14814 üzenetére
Én is most szopórolleren vagyok kb 15-20 meccs óta nem tudtam nyerni, néha becsúszik egy döntetlen a többi vereség.... kedve is elmegy az embernek így sajnos, pedig építettem már BBVA csapatot is Suarezzel meg minden, de nem megy.
Egyet nyerhettem volna, 3 méterről Suarez bomba a 90. percben, de a kapufa belső éléről kipattant keresztbe a labda a gólvonal mentén a másik kapufára onnan meg kifelé pattant... na mondom nem én lennék.... -
Henker2
addikt
válasz Rypejakten #14832 üzenetére
Persze hogy megvettem! Akkor ezek miatt nem kell aggódnom!
-
^Boss
őstag
Nazara kolléga: kár, hogy hétközi forduló, IF Smalling így nem lesz (bár a mesterhármasából 1-et rossz kapuba eresztett, bár nem öngól, de gyakorlatilag csak nem könyörgött a támadónak, hogy ugyan fejeld már be mellettem, elmegyek jó messzire, hogy ne zavarjalak )
-
Yodamest
veterán
Najó majd vegyen fel valaki pls aki olyan div-3-5 be játszik mert ezt nem akarom elhinni.
De érdekes bassza meg seasonsba div2 be vagyok, eddig itt is div2-be voltam de olyan 20 meccsel ezelőtt történt valami törés, nem tudom mi de nem tudok nyerni. Már visszaestem div5 be és ott is aláznak mint állat.... most toltam egy jó velős 7-3-at pl.... a védelmem olyan volt, hogy félpályáról előreívelte, direkt na mondom ezt kifejelem simán erre szépen odébbtántorog a CB ő meg belövi kapásból mindenféle ellenállás nélkül.... és ezt kb 5X bejátszotta, semmi védelmem nincs.... kapusom az utóbbi 20 meccsen nem védett kb egy lövést sem, talán szögletre ütötte az ilyen 40 méteres bombákat, de ziccert semmit nem védett ebben biztos vagyok. Védők elmászkálnak, tök random az egész semmi egység nincs a csapatban, mindenki megy valamerre azt jólvan. Szerelni nem tudok, egyszerűen nem lép oda a játékos, vagy lepattan vagy mellé lép vagy csak sétál mellette hiába nyomom a kört. Annyira eltudja ez venni az ember kedvét, hogy az hihetetlen.... abba is hagytam már egy ilyen miatt, de visszatértem mondom jó ez nem húzom fel magam. Mondjuk utóbbi 10 meccsen már nem is idegeskedtem inkább csak elkeseredetten nyugtáztam, hogy na megint vereség. Már rég eladtam volna az originem csak van rajta kb 20 másik játék is sajnos.....
Simán ki lennék békülve ha nyernék néha, meg érezném, hogy na most jól megy, de mostanába semmi lyen nincs csak a szenvedés, minden passzal szívok tök elmennek más irányba, úgy kell könyörögni, hogy emberhez menjen egy labda hihetetlen. Ellen meg úgy folyik végig a pályán mintha ott se lennék. Csak szemmel követem, hogy mennyivel gyorsabbak a játékosai a CB vel simán lefutja Neymart és még körbe is táncolja közben 3X majd ad neki 2 esernyőt.... annyival gyorsabb valahogy az egész csapatuk, hogy csak bámulok, hogy ez hogy lehet.... kb most olyan mintha tegnap kezdtem volna ez fifázni semmi közöm a játékhoz, hót amatőr meccseim vannak, nem tudom mi ez..... seasonozni kellene ott jól ment érdekes módon.... az UT rendszeresen kibaszik csak velem.De most tényleg ez mi, hogy seasonsbe div2 be simán nyerek, UT be megy div 5 be 7-3 ra aláznak úgy, hogy félpályás íveléseket szopok be?
-
-
Shit Life
senior tag
válasz Vampire Bat #14841 üzenetére
Ha téged nem zavarnak a 6-os chem-ek akkor jó a csapat.
Én Diaby helyett mindenképp beraknám Wilshere-t, jó játékos, kreatívabb mint a francia és a chem is jobb lesz!
Agbonlahor-hoz nagyon ragaszkodsz? Én kevésnek találom CF-be, legalábbis nálam alap feltétel hogy a CF penge legyen (skill, dribbling, lövés, passz, fürgeség) és nem szükséges gyorsnak lennie, nem tudom te hogy vagy ezzel? Agbo egy tank! De ha a te stílusodhoz passzol akkor maradjon!Yodamest:
Holnap du 6-tól benne vagyok pár bari meccsben ha van kedved, bár még mindig nem vettél fel amióta megbeszéltük, de ahogy gondolod!
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Vampire Bat:
Esetleg EZ A csapat? funolni patent, főleg a középpálya, nagyon labda biztosan lehet járatni középen a zsugát velük! De a többi is letesztelt bevált játékos! Ha esetleg zavar hogy Pogba lassú akkor helyette Giovinco vagy Tevez
[ Szerkesztve ]
-
Vampire Bat
aktív tag
-
Shit Life
senior tag
válasz Vampire Bat #14848 üzenetére
Akkor 60k-ból kéne egy teljes fun csapat? Simán belefér! Milyen bajnokságból? Ja és PC ?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Asszociációs játék. :)
- Adobe Illustrator kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest