-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
Rypejakten:
Serie A silver-el nyomom, az a gond hogy nem igen van jó alternatíva sok posztra, szóval ha jó állóképességre megyek akkor azoknak viszont a többi statjaik nagyon bénák, nem sok jó silverből lehet válogatni, szinte csak posztonként egy jó lehetőség van! Ördögi kőr Lehet más bajnokságból kéne építeni silver ahol több a választék és vannak jó játékosok jó staminaval
LendvaiFeri:
Ne szopass hogy így szétk*rtad a kontrollered?
[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
szpal17
őstag
válasz LendvaiFeri1 #14452 üzenetére
Tudsz jó kis burkolatot rendelni ebayről....régebben betáraztam 2-3 darabot. Azóta szerencsére nem volt szükségem rá.
Rypejakten: 3 ember nem elég. Ha előre cserélek, akkor hátul van baj, és fordítva. De még így is nagyon jók a silverek. Muriel-re kéne gyűjteni, de brutális ára van.
[ Szerkesztve ]
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz LendvaiFeri1 #14452 üzenetére
argentin27+szpal17: itt egy tipp magas állóképességű játékosokkal (Niang és Barreto a kivételek, őket meg tudod cserélni Comannal).
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
válasz LendvaiFeri1 #14455 üzenetére
Nekem ilyen a 14 esetében sajnos többször is előfordult. Simán el tudom képzelni bárkiről...ismerem a játékot. A legnyugodtabb emberből is kihozza az állatot.
A mostani jól bírja szerencsére.Egyébként megnyertem most elsőre ezt az online FUT kupát vagy mit...természetesen sok szerződés és el sharawy, ashley young volt benne. talán ez is értékelhető
-
Stylerr
addikt
Urak, esélyes, hogy Benzema kap upgradet?
-
ferni
őstag
válasz LendvaiFeri1 #14460 üzenetére
Nem játszik rosszul sőt, de azért annyira nem, hogy upgradet kapjon....
mondjuk az EAnél sose lehet tudni, az igaz... -
Cseri0058
őstag
Melyik gombal lehet fedezni a labdát? (Xbox controller)
(#14452) LendvaiFeri1Drága mulatság ez a fifa. Én az elöbb nyomtam le egy nagyon izgalmas meccset a kupában. A gyerek ibarbos csapattal jött. 3-3 volt a végén az állás. Majd hosszabításban miután előtte a labdát a tizenhatosomon belül akkor a becsúszó játékosomban megbotlott és 11 est kapott. A végén sok helyzetem volt de mindent fogott a kapusa. Kikaptam 4-3 ra de nem voltam ideges most. Nagyon jó meccs volt. Élveztem
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Erről van szó srácok
Most játszottam egy AC Milan fanatikussal, full Milan keret, mez, stadion, minden kell és amikor 2-1-re vezettem a 65.körül becserélt 3 játékost meglepődve láttam hogy a következők futnak fel a gyepre: Bonaventura, Pazzini, Poli ez a beszéd! Hatalmas respect az ilyen gamereknek komolyan!!!
-
Francesco003
aktív tag
-
ferni
őstag
válasz Francesco003 #14464 üzenetére
In-Game Rating "Benzema 87"
- ST: 91
ezért írt 91et, mert valójában annyi is.
-
ferni
őstag
válasz Francesco003 #14467 üzenetére
az IF lapok ratingjei nem fedik a legtöbb esetben a valóságot, általában sokkal kevesebb, mint az valójában, ezt jelenti az ingame rating.
kommentek közül keresd meg IamFrench-et, általában ő írogatja ki ezeket az IF játékosoknál.
ott van, hogy melyik poszton valójában mennyi az igazi ratingje.a sima lapoknál fedi a valóságot a rating, a turbózottaknál van eltérés, legyen az IF, TOTY, MOTM vagy csak simán upgradelt.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Akit érdekelne eladó fifa15 acc pc-re az írjon pm-et (van rajta még jó pár játék az accon).
Bugmentes acc, egyedül egy sturrdige van beragadva a marketen.[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Francesco003 #14470 üzenetére
meg positioning, meg heading accuracy meg penalties, ezek húzzák fel a rating-jét, ugyanúgy, mint Falcao-nál.
-
Yodamest
veterán
válasz Francesco003 #14470 üzenetére
Ez azért van mert a játékos rating az nem egyenlő a képességpontjaival. A rating az csak azt jelenti, hogy mennyire híres az adott játékos, semmi köze nincs a tudásához. Pl ott van egy Leroy Fer baromi jó játékos, csak nem valami híres ezért 76-os a ratingja,de közben a pályán sokkal jobb mondjuk egy Wilshere-nél akinek meg 81-es ratingja van. Vagy ott van Rojo 79-es rating és sokkal jobb védő itt a fifában mint egy Koschielny 81-es ratingel. Szóval a kettő között ne húzzatok párhuzamot.
-
IzI
senior tag
Egy kis reklám,remélem nem haragszotok érte.
Lehet már nevezni a bajnokságba.Sajnos egy adott csapattal,csak egy ember lehet,így tanácsos minél előbb nevezni!
[link] -
Shit Life
senior tag
Kíváncsi vagyok hogy eme kapott gólnál milyen érdekességet véltek felfedezni?
Aztán utána elmondom számomra mi volt a fura. Annyit azért elárulok hogy felvettem a poziciót a ravasszal és semmi mást nem nyomtam úgy gondoltam hogy sima kifejelés leszBoldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #14477 üzenetére
Pont hogy nem szaladt alá, tökéletesen felvette a pozíciót csak amikor odaér a labda, magától elmozog onnan minden utasítás nélkül
De mindegy oké.......
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
válasz Shit Life #14478 üzenetére
szard le főnök, ne mondd, hogy ez a legnagyobb problémád. rúgj eggyel többet és kész, ha meg nem sikerül, akkor meg majd a következő meccsen.
mindannyian kapunk furcsa gólokat, nem csak te vagy ali75 vagy bárki aki huzamosan ide jár panaszkodni.
tegyetek magasról az egészre. vagy legalább ne posztoljátok ezeket, mert uncsi.köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Rypejakten #14474 üzenetére
Pont hogy az ingame fifáról beszélek nem a valóságról! A rating = név. Nyílván aki híres annak oka van szóval a statjai is magasabbak egy magas ratinggel rendelkező játékosnak, de nem a rating határozza meg, hogy mennyire jó. És mondom még egyszer a fifáról van most szó nem a való életről.
Igen nagyon jó példa Ibarbo is kihagytam, 75-ös rating és egyik legjobb támadó a JÁTÉKBAN. -
ali75
aktív tag
válasz Rypejakten #14479 üzenetére
Panaszkodni...?
Te mekkora király lehetsz! Kiváncsi lennék rád,de....! Arc az van!
-
Rypejakten
addikt
átlagos játékos vagyok, átlagos csapattal, de szerintem a körülmények és a kapott gól elfogadása nem játéktudáson múlik. még ha ideges vagyok, akkor sem fogom ide leírni, legfeljebb már humorral tárolva, addig is csak pörög rajta az agyam. inkább lépek tovább, hogy minél hamarabb elfelejtsem.
ha PC-n játszol, szívesen megadom az ID-m, és játszhatunk egyet.
Yodamest: picit félreértettelek, így én is egyet értek. viszont egyedül a játék scriptelése teszi lehetővé, hogy az ilyen Ibarbo féle tankok nagy sztárok legyenek még relatíve alacsony rating-gel is, míg a pl. 85-ös Javi Martinez szinte használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Stylerr
addikt
válasz Yodamest #14480 üzenetére
Ibarbo a legjobb támadó ingame? Égnek áll a hajam mikor azt az okádékot fényezitek! Miért lenne jó, ne nevettess már.. Csak azért használható, mert 91es tempója van. 66 finishing, 67 heading accuracy, nálad ez a remek támadó? Annyiból jó, hogy elsprintelsz a kapuig, aztán fél méterről már egy félvak félhülye is berúgja. Sokat elárul rólad is, ha Ibarbot az egyik legjobb támadónak gondolod.. Biztos szép focit játszhatsz..Gratulálok neked.
Nazara kolléga RVP-je, na az jó támadó, és ő tudja is használni.[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
válasz Rypejakten #14479 üzenetére
Muszáj mindent panasznak venni?
Nem panaszkodásnak szántam, mint ahogy a HSZ stílusából is látszódik, csak érdekesség képen szerettem volna megmutatni! Magasról teszek a kapott gólra csak a védő mozgását nem tudtam hová tenni, pusztán ennyi lett volna az egész, de mindegy lényegtelen, bocs ha esetleg untattalak Főnök![ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
válasz Stylerr #14484 üzenetére
Nem a legjobb támadó. Én az apró termetű játékosokat szeretem. Ibarbo viszont gyors és kíméletlen a kapu előterében. Én nem csak rohanásra használom. Nagy gólokat lehet vele szerezni, illetve egy kényszerítő utáni beindulásnál, magas labdánál nem tudják ellökni és a tempó előnyével a kapu elé tudsz vele kerülni. Fejelni és cselezni nem nagyon tud, de ezeken kívül brutálisan jó. Nekem DIV 1-ben nagy segítség néha. Csalás vagy nem csalás...így csinálták meg.
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
Van új online kupa, brazil nemzetiségű kezdő 11
-
ali75
aktív tag
válasz Rypejakten #14483 üzenetére
Nem tartom magam én sem nagy játékosnak! Csak néha bosszantó tud lenni egy két dolog a játékban (ezekről már panaszkodtam és ezek a dolgok dühítőek,csak ezeket írtam le. Akit zavart attól elnézést!Többet remélem nem történik meg a panaszkodás,már csak azért sem mert teljesen váltottam non rare csapatra és azóta mintha jobb lenne a játék!
Tőled pedig elnézést!xboxone tolom nem pc-n így a derby elmarad! -
Francesco003
aktív tag
Na nekem meg pont ettől áll égnek a hajam Handis csapatoktól..non rare silver ,,,stb...pont az lenne ennek a szarnak a lényege ,hogy gyűjtögetsz és minél jobb csapatod legyen...Tegnap a 83 olaszal 82orosz csapatal 4:1 5:1 el bejutottam a online kupa 4.döntőbe --mondom na akkor most már jöhetnek a Bbva kedvenceim.85rating erre 5:0ra kikapok....nem mérgesít mert láttam ,hogy bármit csinálok alap angol teammel szét szívat de azért mégis....És szerintem a coin vevőknek nem lenne annyi előnye ,ha nem tudnak játszani.
De most adtam össze ha mindenkit eladok 15misim van kb.(ps3on)Nem vettem coint ....(csak kereskedés)
és egy olyan játékos kinek 50k ja van simán lezúzhat ha a fifa úgy gondolja...Na mindegy tudom uncsi ,de csak azért írtam mert én nem lennék büszke ,hogy non rarel játszok ... -
Shit Life
senior tag
válasz Francesco003 #14490 üzenetére
Online 6000 coin és premium gold pakk, offline 3000 és gold pakk!
Ha full csapatod van előfordul hogy szívat ha gyengébb van akkor kevésbé!
Én már harmadik napja játszok silver csapatokkal pont az itt elhangzottak miatt gondoltam kipróbálom és a Fifa15-ben még nem volt ilyen kiegyensúlyozott 3 napom a játékkal!
Rendesen nem merek játszani a bitang csapataimmal mert nem adja azt az élményt mint a non-rare gold és silver-ekkel! Eszemben sincs végleg a gyenge csapatoknál maradni, ez csak teszt üzemmód nálam, de azért ez eléggé elgondolkodtató nem???
Én a jó erős csapatok pártján állok, de igazságtalan amit tesz a játék!
Ja bocs uncsi elnézést, de miért szégyellje magát aki gyengébbekkel játszik???[ Szerkesztve ]
-
szakii6
tag
válasz Rypejakten #14483 üzenetére
Ezt írtam én is ezelőtt, hogy unalmas már nagyon, ez a sok "sírás". Mind1 is, mert ahogy neked is írogatták, hogy mekkora király vagy stb. , jöhet nekem is
Shit Life : a védők akkor csinálnak ilyet, ha túl korán nyomod, nyomogatod a felszabadítást
-
Francesco003
aktív tag
válasz Shit Life #14491 üzenetére
Köszi a választ. akkor holnap behúzom a kupát offline. Igaz amit mondasz sajnos én is tapasztalóm ezt, de nekem nem az add élményt, hogy gyenge csapatom előnybe és nyerek. (persze velük se nyer az ember mindig) Én inkább kivárom a jó meccseket 10- 2:)de azért néha előfordul.
-
ali75
aktív tag
-
Shit Life
senior tag
Üzenem minden kedves fórumtársnak aki SIF Benzama-t vett befektetés céljából, hogy a mai 1,3m ár után most már 1,6m-ról indul a gyermek, úgyhogy elindult felfelé a kicsike, ott lapul a listámon 2db
MdewC kolléga nálatok hogyé alakul a Benzin ára emelkedik???
[ Szerkesztve ]
-
ali75
aktív tag
válasz Francesco003 #14495 üzenetére
Én nem vitázom ezen! Elég szar hogy egy full arany jó játékosokból álló csapattal nem mindig lehet jól játszani!Ez a játék legnagyobb gondja! De hát a való életben sem mindíg a jobb játékosokból álló csapat nyer.Tehát ez egy jó játék.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Vampire Bat #14415 üzenetére
Te vettél a múltkor coint ugye? megvágtak már érte?
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #14484 üzenetére
Miért kell oltani, ha valaki Ibarbot használja? Senkit nem kell lenézni, mindenki úgy tolja, ahogy jól esik neki. Nyilván aki csak sprintel, az egy bizonyos szint, de ha le tudod védekezni, kit érdekel?
Ja, egy tipikus Ibarbo gól. [link] Vagy ezt nem is ő lőtte, mert nem sprintel? 66-os lövéssel csoda, hogy elment a kapuig.
Béke!
(Ja igen. Különböztessük már meg a valóságot a fifától. Attól még, mert valaki fullos a való életben, nem kötelező a játékban is és fordítva... Ez egy játék, totál stílus függő, hogy ki kit, hogyan használ...)
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gigabyte alaplap topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- PLC programozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest