-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Shit Life #14548 üzenetére
A jockie-ra gondolsz? Azt szoktam nyomni igen, de sokszor a containnel együtt az a baj, hogy már nem is tudom mit nyomjak a sok gomb közül. A sima alap containt (X) használjátok? ha igen mivel együtt az L2-vel? Én a sprintet is sokszor nyomom védekezésnél, lehet az a baj, még a 14-ben eltöltött 300 óra alatt szoktam hozzá ott nem volt baj belőle.
-
^Boss
őstag
Bocsi a tegnapi kirohanasert, reglatott handibe futottam.
Egy cool sztorit meg leirnek: 3-1 ide, 90. perc, nyertem. De latszott hogy fogok kapni golt. A gyerek bena volt, kivedekeztem minden kamu visszapattant labdat, erre mi tortent? 35 meterrol Hernanes hatrafele esteben belebotlott a labdaba, ami beivelodott a vegig nextgen guru vedesi uzemmodban guggolgato, koncentralo (vagyinkabb alvo) de gea folott a kapuba. Sirtam a rohogestol.Utana 7500-os nyitas: Courtois!
-
mkbla
senior tag
válasz Yodamest #14543 üzenetére
Nagyon jó, boncolgassuk a témákat! Én is nagyon szeretnék fejlődni mindenben és nagyon remélem nekem is vannak olyan információim amikkel segíteni tudom a fórumtársaimat.
Ami engem főképp érdekelne:
A kereskedések ,milyen játékost hol mikor mennyiért adjak vegyek? Menedzselés, szerződések (mert mindig lejárnak) Valahogy eléggé rosszul kezelem a keretem, ehhez valaki valami rövid érthető jó leírása vagy magyarázata van?Valamint soxor még a befejezésekkel is gondban vagyok, mikor honnan milyen erővel lőni, ziccereket folyton kihagyom, 1v1 alig tudom megverni a kapust soxor de amit másik haver is mond h csak épp megpöccinti a B-t és már be is gurítja. És tényleg neki 10/9 gól, nekem ugyanennyi mellé. Pedig ugyanezt csinálom, itt megint azt próbálja beetetni hogy nem mindegy mikor lövöm, mert h "jókor" kell ellőni. valahogy nekem nem sikerült felfedeznem h miaz h jókor, mert arra sosem adott választ. Meg minden csak időzítés kérdése.
Én többnyire offline játszottam haverokkal, most viszont szereztem 1 hó live előfizut, gondolkozom az évesen is...
Védekezésnél az A-t szoktam nyomni, és általában ráküldök még egy embert arra akinél a labda van. Amikor közel van a gépi játékos akkor ráváltok és szintén A v B-t nyomok akkor odalép és elveszi a labdát. (16-oson belül általában vigyázni kell a B nyomkodásával mert kamu 11-es lehet belőle. De tulajdonképp már úgy is kaptam kamu 11-est, hogy 2 gól után leraktam a kontrollert, sípolt a bíró, odanézek, és már mutatja h 11es, holott nem is értem semmihez. ) Úgyhogy én 16oson belül A nyomkodásával szoktam, holott egyik cimbim aki már rég játszik a fifával azt mondta, hogy ez csak megfelelő időzítés kérdése, mert ő mindig úgy veszi el tőle ma labdát (és soxor tényleg , rohadt idegesítő, kb mint a 6 éves kisgyerektől venné el CR a labdát, de ugyanezt akkor is megcsinálja amikor épp sikerült mögötte egy indításom szalad utána és hopp a labdát már le is varázsolta a lábamról, az meg h ha sikerül is beleérnem és 3X visszapattan a labda hozzá arról meg inkább ne is beszéljünk...)
A becsúszásokkal tényleg vigyázni kell, csak akkor ha biztos a szerelés, mert nagy esély van arra h lap lesz. Én van hogy sokat kockáztatom is de muszáj vagyok mert vagy ez vagy gól, lövésekbe próbálok belecsúszni.evibly
ez a legurítós szabadrúgás érdekes, én még nem kaptam így gólt és eszembe se jutott h így lőjek mindenesetre maradok a bevált módszereknél:
a szabadrúgás sikeres kivitelezéséhez több dolgot is szem előtt kell tartani:
- távolság (általában 16-30m, de ezen belül is van pár különböző adott szituáció amit figyelni kell)
- pozíció (a pálya jobb vagy bal oldaláról végzed el? )
- a játékos akivel rúgod (jobb vagy bal lábas a játékos? illetve a szabadrúgás pontosság, csavarás és lövő erő, ezek mind minimum 80 fölött kell legyenek, akkor nagyobb esély a gólra)
- a lövő erő (távolságtól pozíciótoll függően 55%-90%)de mindettől függetlenül sem biztos h akár Pirlo v Messi sikeres szabadrúgást fog végezni ha minden jó is amiket írtam. Vagy ha pl ügyes az ellenfeled, akkor lehet h felugrik a sorfallal és belelövöd. (természetesen el lehet lőni laposan is a sorfal alatt v között)
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
Shit Life
senior tag
Na én azért még az utsó coinjaimat elköltöttem IF Cabella-ra vettem 5db-ot elég jó áron!
Abból az indíttatásból tettem hogy elég népszerűek idén a francia nemzetiségű keretek és az RM és RW poszt ott elég karcsú, van Biabiany gyors oké de suta, semmit nem tud, így egy IF Cabella elég jó megoldás lehet az ilyen keretet építőknek!
Remélhetőleg miután nem lesz nyitható többet fog érni mint 40kBoldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
mkbla
senior tag
válasz Yodamest #14549 üzenetére
Ne nyomd a sprintet. Olvastam, hogy a 14hez képest a 15ben már csak akkor szabad ha muszáj (ettől függetlenül én is sokszor használom, többször mint kéne) mert aztán gyorsabban el fognak fáradni az emberek másrészt meg túlszaladsz a labdát vezető játékoson és lassú mire feleszmél hogy már otthagyták és nem tudsz utánaeredni. Valamint ha sprintelve vezeted a kapusra a labdát 1v1 akkor sem fog normálisan lőni, sokszor fogsz hibázni.
A sprint + fejest én is kipróbálom még mint amit itt írt valaki. Én nem a sprintet hanem a helyezett lövést szoktam nyomni (RB) és azzal fejelni.
Távoli lövéseknél szokták alklamazni a sprint + lövést, teszem azt 35-40-ről sprint a kapu felé nagy erővel lövés és gól...
Engem is érdekel mit csinál a szöglet fejelésekor.Valamint még érdekelnek a beadások és az indítások (lapos és ívelt) hogy működnek, ki szokta őket használni?
+1 sprintelés, ha nyomod a 16 oson belül akkor kevésbé fog majd fújni a bíró szabálytalanságot, hiába vágnak fel a g*cibe.
[ Szerkesztve ]
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
MdewC
nagyúr
Beadások:
2x beadás gomb: erősen és félmagasan fogja belőni.
3x beadás gomb: laposan és erősen fogja belőni.
beadás + bal felső ravasz: Korai beadás, közelebb fog menni a labda az érkezőhöz.
sprint + beadás: az érkező elé fog menni picit a beadásEzeket lehet variálni.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
mkbla
senior tag
hmmm
ezeket a 2X 3X X-et én is tapasztaltam meg láttam, csak majd a megfelelő időben és helyen. Valamint figyelni kell az emberek helyezkedését a 16oson belül.
Valamint a sikeres beadáshoz melyiket mikor kell alkalmazni? hogy az én emberem fejét találja el a labda és ne a védő fejelje ki előlem?
Pl a sprint + beadáshoz kb 1 vonalba kell hogy álljon akihez majd érkezik a labda, nem? vagy mikre kell figyelni?
-
Shit Life
senior tag
Ti hány százalékra saccoljátok azt hogy Agüero fog kapni upgrade-t?
Azért kérdem mert akkor az enyémet el kéne még most passzolni amíg ér valamit, mert up után elértéktelenedik elvileg!Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
gyulakr
tag
Ellened elvégzett szabadrúgás: állítsd be egy magas embered a kapus által szabadon hagyott (a sorfal által védendő) oldalra a gólvonalra, a kapufától 1-2 méterre. 80%-ban kifejeli az ide rúgott labdát.
Először én is meglepődtem amikor 17 méterről rúgtam szabadot, ez a FIFA15-ben gyakorlatilag tuti gól, aztán ott állt a vonalon Naldo a maga 198 centijével
-
Rexcsek
tag
Szia!
A fejeseknél fontos nagyon az időzítés: én általában megpróbálom megverni a szélső védőt egy csellel és figyelem h mikor mozog le a játékosom a védőről középen. Sprintet nem nyomok amikor beadom utána a sprint folyamatos nyomva tartása mellet nyomogatom a B-t amilyen gyorsan csak tudom és húzom a kapu felé az irányt. Ez nekem mostanában nagyon bejön, sok gólt fejelek. Sokszor az említett videókban 3-4 gólos előnynél rúgnak ilyen gólokat, akkor meg már a védők nem túl acélosak(mondjuk az említett gamerek is iszonyat jók). Szerintem az időzítés a legfontosabb.. A haverom például csak sima B-vel fejel, de azt tökéletesen csinálja. Amúgy a sprint nyomását én se csináltam soha, de itt olvastam róla és azóta használom is(elég eredményesen).
Ziccerek: a kapusokat gyakran hozzák ki, ilyenkor próbáld meg elvinni mellettük a labdát. Ebben a Fifában a kapusok szörnyen jönnek ki a labdákra. Roll jobbra vagy balra ha közel a kapus a jobb analóggal, ez is működik. A sprintet ne használd ha ziccerbe kerülsz. Ha közel a kapus 2XB gyorsan, ilyenkor laposan a hasa alatt próbálja ellőni a játékos. Mindig a játékosod ügyesebb lábával próbáld meg ellőni a labdát(erre sajnos nem mindig van lehetőség). Ami még nagyon hasznos, nézd meg meccs után a visszajátszásokat. Rengeteget lehet belőle tanulni h adott szituban mit lehetett volna még tenni. Egy idő után a szituk rögzülnek és automatikusan az ügyesebb lábára fogod a labdát rakni lövés előtt, stb. Én sajnos nem tudok túl sokat játszani, de a gyakorlás az alapja mindennek. A hendis meccseken meg amikor mindent püfölnek bele a csatárok a kapusba, próbáld skillel vagy simán elvinni a kapus mellett és bumm be az üres kapura.
-
MdewC
nagyúr
Az a legjobb, ha gyakorlod, akár offline és a saját stílusodhoz alakítod, mert ezt így leírni nem könnyű. A legjobb, ha gyakorlod picit. (Próbáld ki, hogy beadás előtt csinálsz egy lövőcselt, nekem sokszor beválik, vagy befelé fordulsz a beadóval.) 1. vidi és 2. vidi
[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
válasz gyulakr #14560 üzenetére
Én is pont ezt akartam leírni. Ha nem lövöm ki a pókot akkor 99%-ban kifejeli a védője. Egy hatékony megoldás ez ellen, hogy nem kell tökölni, mikor látod, hogy elkezdett futni a védővel a kapuba, egyből elrúgni, így jó eséllyel hamarabb ér a labda a kapuba, mint a védő a gólvonalra
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Haverom most akar új gépet venni, s mindenképp azt akarja, hogy a FIFA menjen rajta. Jó arc a gyerek.
A kérdés, hogy egy Lenovo Z50-70 59-432098 jó választás lenne neki?Tehát a lényeg, hogy a GT840M-alatt hogy fut a játék?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
-
tigomigocika
senior tag
-
szami777
addikt
Hali, 3v3 van a fifa15-ben?
Régebbiekben volt azt tudom, de én nem találom az újban sehol, csak a 2v2 coop seasont.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Shit Life
senior tag
Na ez a SIF Sneijder projectem szépen besült! 2 meccs alatt nem tudtam vele egészségesen eltalálni a kaput pedig a statjai nem erre utalnak, közben Ínan a török CM-el szana lövöldöztem az ellent
SIF Sneijder soha nem volt sehol valahogy nem adta, mondjuk így már nem is csodálom hogy ilyen olcsó!
Meg hát az LW-ben Babel gyerek ritka ügyetlen egy fazon mint ha kis túlzással Kompany-t raktam volna oda!
Ez a csapat bizony le a retyónJa és közben kipróbáltam két listázás között SIF Benzi-t is, sajnos én nem tudom használni CF-be nem oda való ő egy tipikus ST! Kipróbáltam ott is ugyan úgy 433 csak CF helyett ST-s változatban!
Ekkor meg azért nem volt jó mert nagyon hiányzott onnan a CF nagy űrt éreztem ott hogy nincs a playmaker-em ott, így helyzetbe sem tudtam nagyon hozni! Hát igen a megszokás azzal a formációval nem tudok játszani!
Ő nem nekem találták ki
Így legalább nyugodt szívvel adom el és nem lesz lelkifurkám hogy ki sem próbáltam[ Szerkesztve ]
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Yodamest
veterán
Nos egyébként van egy új feltevésem miszerint a játék díjazza ha hybrid csapatot építesz.
Először azt figyeltem meg, hogy amikor gondosan megalkotott hybrid csapatokkal kerültem szembe szinte mindig kikaptam. Ezen felbuzdulva csináltam én is egy fele angol fele olasz hybridet és láss csodát nyertem 5-2 re. Sajnos még csak ezen az egy meccsen tudtam tesztelni, tudom ez nem sok, de azért nagy szó ez az 5-2 mert még ha nagy nehezen nyerek is az esetek 99%-ban 1 góllal, de utóbbi időben inkább döntetlen vagy vereség. Szóval nekem ez az eredmény most sokat jelentett így folytatom majd a tesztelést szerintem lehet benne valami, aztán kitudja annyi mítosz van ebben a fifában, hogy én már kezdek hinni ebben is -
evibly
senior tag
válasz Shit Life #14573 üzenetére
Azt akartam már akkor is mondani, hogy Babel helyett mindenképpen Sow-t ajánlanám, ezerszer jobb, gyorsabb, ügyesebb, és szintén török ligás. De akkor már mindegy
Egyébként Sneijder sima lapjával én leginkább a támadás felépítésében tudtam segíteni, jól passzol, de lövésig soha nem jut el. Helyette Diego a nagy gólvágó CAM pozícióról, és Inan valóban jó kis player, meg tudom erősíteni
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #14573 üzenetére
Már múltkor linkelni akartam, de már mind1. [link]
Yodamest: 1 meccsből annyit vonnék le maximum, hogy bénább volt az ellenfél. De teszteld nyugodtan, jók a hibridek.
Nekem a két-háromszáz meccs után az a benyomásom a hibrid csapatommal, amit velük játszottam, hogy iszonyat királyság velük játszani, de script velük is volt, főleg, ha még IF/SIF lapok is szerepeltek... Szóval ez, hogy hibrid/nem hibrid szvsz semmit nem befolyásol. (Legyen mindenki 10 chemes, de ez csak az én fétisem.)
[ Szerkesztve ]
-
Shit Life
senior tag
evibly:
Sow-al azért nem számoltam mert 3*skill elég karcsú sajnos nálam alap a szélsőknél a 4*skill de azért köszönöm
MdewC:
Le a kalappal kolléga, sokkal jobb lett mit az enyém! Ebben a formában viszont muszáj leszek még esélyt adni a holland zsugásnak! A két szélső pöpec, hogy ez nekem miért nem jutott eszembe!
Nem akarom elhinni hogy ilyen kis nudli a holland törpe! Amint lejár a licit megépítem! Akkor jön a 2. felvonás!Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Shit Life #14577 üzenetére
Nincs mit!
Sajna én se kerestem vele, ha árában elviszik, már elégedett leszek.
Alveseket kiárultam árukban, most nekem is ott lapul még 2 db SIF De Prünty, 1 db SIF Sneidi , 1 SIF Benzin, meg 1 db SIF Ménez. (Arra várnak, hogy drágán új gazdira találjanak...)
-
tigomigocika
senior tag
öröm ha a gép eldönti hogy nem nyersz
6 Meccs 0 pont hmm
[ Szerkesztve ]
XBOX LIVE: rolandinho007
-
Shit Life
senior tag
Nekem annyi a mákom a holland-al hogy nyitottam így amit kapok érte ha nem jön be végleg az profit!
Amúgy elindultak az árak felfelé egy kicsit PC-n, nálatok mizu?
Nálam így néz ki a menhely: IF Cabella 5db, IF Menez 2db, SIF Benzema 2db, SIF Laca , IF Pogba, IF Tevez akik csak a jó árakra várnak[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz tigomigocika #14579 üzenetére
Az tuti!
Akkor szoktam álló cerkával rohangálni a lakásban mint egy King Kong, meg hallgatni az asszonytól, hogy "Ne üvölts már...!", ha sikerül egy ilyen meccset is behúzni! DE néha így is felkiáltok!
Shit Life: Na akkor jól beraktároztál! Az irány nálunk is jó, meglátjuk!
(Utóbbi 3 nálam is ott lapul, még néhány baráttal, csak őket nem tervezem eladni.)
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Jah, jó kis videókat lehetne csinálni, csak hát kinek van erre kapacitása.
(Ha más dolgom se lenne, akkor olyan videókat szerkesztenék, hogy az itteni PH-sokat hívnám meg vendég játékra, minden platformon.)
-
Shit Life
senior tag
---
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
ki ez a srác[csak egy tipp] az ifre
Érdekes nézni tegnap óta 7k emelkedett[ Szerkesztve ]
-
mkbla
senior tag
Amúgy az miért és hogy szokott lenni? hogy hulladék emberek hulladék csapattal hulladék játékkal fordítani tudnak, amikor lejátszom őket a pályáról??
Az előbb is majd a joystickot hajitottam ki az ablakon...
Összhang mennyire számít? Csakmert hanekem ilyen 50 körül votl akkor szarrá kaptam ki mindenkitől, vizonst van most 90 körüli és az 50es összhangú csapatok folyton elpicsáznak
-
dracox
addikt
válasz Francesco003 #14586 üzenetére
PC-n kicsit elvannak szállva az árak vele
-
Shit Life
senior tag
Na összedobtam MdewC kolléga által javasolt SIF Sneijder-es hibridet!
Tökéletes FUN csapat, szuper, ebben a környezetben máris jobban érzi magát a kis holland!Leroy Fer-t még sosem használtam, ő egy állat a védelemben tank, kis Yaya csak ő még technikás is nem csak böszme, mindenhol ott van, kétszer érkezett jó helyre a támadásnál így 2 gólt is szerzett, ügyes fiú!
Fer két gólja nem nagyok de jó helyen jó időben
A kis holland majdnem az össze gólban benne volt és egyet azért ő is szerzett nem is akármilyet!
Már van 3 assist és 1 gólja 1 meccs alatt!Bocsi, ha senkit nem érdekel, de ezeket meg kellett osztanom veletek, igazi fun team
[ Szerkesztve ]
-
^Boss
őstag
na el is ment a nyitott Courtois 115k-ért, de egyelőre elspájzolom az árát.
amúgy bennem az vetődött fel is nyugodtabb fifa estén, hogy aki mondjuk őrült fifa rajongó (nem egy sejk fia stb), és kifizet egy csomót fifa pointsokért, hogy nyisson 1-2 jó lapot, pl egy Agüero-t, az hogy viseli el, hogy egy senki által nem ismert Ibarbo jobb vagy legalább ugyanolyan jó, mint a rohadt ritka igaziból is nagyszerű csatár? csodálkozom, hogy ebből még nem volt botrány. hogy miért jutott ez eszembe? Ibarbo miatt kaptam ma csak ki, a papíron hasonló gyorsaságú Walkert úgy futotta le kétszer is (1-0-s vezetésemnél, majd 1-1-nél), mintha egy Rio Ferdinand-Theo Walcott versenyt néznénk meg...
de még mindig jobb mint tegnap, akkor tényleg minden negatívan hatott rám, nem handinek nevezném az ilyet, hanem színtiszta csalásnak a fifa részéről.beadásos témához: sokszor bejött már, hogy Agüero-val kipassz szélre kényszerítős gombbal, így ő elfut befele, jön a dupla tap-as beadás, és Agüero fejeli is a gólt. tehát kis emberrel is jól működik, hisz nem lesz a közelében senki, ha jól van megkomponálva
-
ferni
őstag
Kurva vicces, hogy a brazil kupában egy Jesus Navas szopat le....
legalább úgy csinálnák meg, hogy az egész keret brazil legyen bazzeg, mert ez kiba szánalmas így, hogy rögtön becserél hármat.... -
Shit Life
senior tag
Blashe:
Jól néz ki valóban, főleg Shaqiri tetszik ő egyik nagy kedvencem a játékban, Narsingh úgy is suta, gyors igaz de rettenet nyomi! Csak egy gondom van hogy most nincs coinom venni IF-eket és ehhez és nem is nagyon akarok 3 IF-el játszani az zavarja a rendszert Köszönöm az ötletet de jó a másik is nagyon élvezem velük a játékot! Talán azért mert a védelmet is Kaya - Chedjou alkotja nincs agyon ratingelve a csapat!
Más:
Na ez a online Carnival Cup is egy agyhúgykő öcsém! Kezdő 11 brazil oké, de miért nem csinálták úgy hogy a cserepad is brazil kell hogy legyen! Eddig 4 meccset játszottam és egytől egyig mindegyik úgy kezdődött hogy 1.perc csere: CR-Messi-Bale bejön vagy éppen Robben-Reus-Suarez Ebbe a kupába is összehordta a szemetet a szél megint úgy látom! Nehéz lett volna megcsinálni rendesen, de hát mit vártunk az EA-től
-
Shit Life
senior tag
válasz losilee1337 #14597 üzenetére
Jó a mezed, fiúsba nem volt?
Szép gólok gratBoldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Stylerr
addikt
válasz losilee1337 #14599 üzenetére
Nekem bejön! Melyik csapat meze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest