- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
helósztok
megvenném steamen a gémet, elég jó árban van. kérdés: magyar nyelv lesz benne?
eddig torrentes verzió volt mi magyar, ha angolt raktam fel akkor hiába írtam át vmi fájlt, maradt angol... -
Fel
addikt
Farming Simulator 17 bejelentve! Konzolra, PC-re 2016 végén jön. Meglepődünk valamin? ...Jé, napraforgó!! És föl lehet hajtani a használaton kívüli front függesztés karjait. Yeah!! Kíváncsi leszek a többi újításra...
-
draco31
veterán
Hello!
Öcsém ezzel játszik. Eredeti változat, karira kapta. A gép ami nyúzza:
CPU :QuadCore Intel Xeon L5420, 2500 MHz (7.5 x 333)
RAM: 6Gb
VGA: GTX560Ti 1Gb
361.75-ös VGA driver, 64 bites win7.
És egy ilyet merészel kiírni, ez mitől?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Fel
addikt
Azt már korábban elhíresztelték, hogy megállapodtak az AGCO-val, és tőlük jönnek majd az új gépek.
A Dzson Díír nagyobb falat..draco31: Azt írja, kevés a grafikus memória. Meglepő, hogy 1 GB nem lenne neki elég, de megeshet...
Esetleg próbájatok meg valami nagyobb méretű, fix virutális memória méretet beállítani. Úgy 4GB-ot kb. Nem biztos, hogy segít, de hátha...[ Szerkesztve ]
-
underdark
aktív tag
Üdv Farmerek!
Dobozos verzió aktiválható steamen is? Emlékeim szerint a 13 külön futott a lemezen található kóddal
Ha nem, akkor remélem még tavasszal vagy summer salen le lesz akciózva, mert ez a 30 euró még sok nekem, míg boltban 1500HUF"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
GrooveHero
addikt
Meg is vettem a goldot steamen. Asszem 12 font volt itt kint. Annyit simán megért. Ha meg már '17, én a Claas-t szeretném, ha benne lenne. Sztem elég nagy húzó love lenne, sok mindent gyárt, nem csak kombájnt.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
[-HERO-]
senior tag
Hát ha a 17 be bekerülne egyszerre az MF, fendt jondi meg a claas, akkor már nem sok töltény maradna amit el lehetne lőni plussz dlc ként
Bár marad azért még mondjuk Valtra stb.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz [-HERO-] #3612 üzenetére
Elvileg az MF, Fendt, Valtra licencelve vannak már. Viszont JD, Claas nem lesz szerintem soha. Túl sokat kellene fizetniük érte
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
height
aktív tag
Sziasztok, megjelent a KÁR, JAVÍTÁS MOD nemtudja valaki hogy kell telepíteni ?
-
FrezeR
senior tag
válasz n0tr3adY81 #3613 üzenetére
Kíváncsian várom vajon milyen a modderek által már elkészített plusz dolgokat raknak bele az idén
-
n0tr3adY81
aktív tag
Benne van angolul a tutorial.
Mapba kell moddesc-et, scriptet, i3d-be triggert importálni.
Meglévő járműbe kell scriptet, vehicletypes-ot meg a f.. tudja mit (pár sor az egész).
Illetve a /mods mappába kell a zzz_....Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
height
aktív tag
válasz n0tr3adY81 #3616 üzenetére
köszönöm de akkor hiányosan töltöttem le mert nincs benne tutorial.
-
[-HERO-]
senior tag
válasz n0tr3adY81 #3613 üzenetére
Mondjuk ezt a politikát sosem értettem meg, még reklámozzák is nekik a gépeket egy ilyen játékkal...
Biztos vaskalapos öregek irányítják a vállalat ezen részét### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz [-HERO-] #3618 üzenetére
Hát... krhm...
Ha mondjuk egy patinás étteremben kapnál a rendelt újházi tyúkhúsleves és rántott szelet helyett zacsis levest és kétszersültet, mindezt 8-10 éves kopott evőeszközökkel, ragasztott és karcos tányéron... Reklámoznád ingyen?Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
[-HERO-]
senior tag
-
Giot
addikt
Sziasztok!
A földek körül lekaszáltam a füvet, bálázni szerettem volna miután a rendforgatóval összehúztam, de nem veszi fel a bálázó. Mi lehet a gond?
-
pokers
senior tag
Teszkóba, CD Galaxisba most 1990Ft a Gold kiegészítő.
Ennyire olcsó még nem is volt, azt hiszem. -
Fel
addikt
A március 10-én érkező Holmer DLC két masinájáról dobtak fel FB-re egy kis videót Giants-ék, elsősorban a kormányzásukról: [link]. Lesz pivot, offset, szuper!
-
[-HERO-]
senior tag
Rakodó használatánál nem lehet valahol beállítani az egér érzékenységét?
Fél kilómétert kell az egérrel játszak egy gém emeléshez, és kezd idegesíteni
Vagy esetleg valami mod vagy praktika vagy valami?### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
McEacrhan3
tag
Végre kaptunk egy videót is a készülő Cattle and Crops-ról. Engem már most megvettek maguknak
Cattle and Crops
Attól féltem, hogy kapunk majd egy Fs-t, kicsit kicicomázva, de idáig mesze túlszárnyalták azt látványban, és ez még csak Pre Alpha volt Csak töltsék meg tartalommal, és király lesz
Facebook oldaluk.[ Szerkesztve ]
-
pokers
senior tag
válasz McEacrhan3 #3629 üzenetére
Hát igen, jó lenne már valami ütőképes konkurencia az FS-nek
[ Szerkesztve ]
-
height
aktív tag
igen ez nagyon szép munka, szépen ki van dolgozva, DE!! mivel ilyen kidolgozott a grafika ezért komoly pc is kell amin elfut a játék.
-
Pist@bácsi
őstag
Végre van macska is.
-
Giot
addikt
válasz Pist@bácsi #3632 üzenetére
Már csak ezért is megéri . Biztos hogy kell alá vas de szép a grafika.
[ Szerkesztve ]
-
height
aktív tag
Sziasztok, ki jött a napokban a szőlő mód, ez úgy működik hogy a mód mappába berakom a szőlő módót, és játékban az elhelyezhető objektumok között található. Na de, a kérdésem az lenne,ha a mappon eredetileg szereplő eladási helyeken szeretném eladni a szőlő termést, akkor mit kell szerkeszteni? Köszönöm, ha válaszoltok !
[ Szerkesztve ]
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Aki szereti a kisebb kombájnokat egész jó ez a Claas Tucano 340!!
[link][ Szerkesztve ]
-
zsolesz0803
tag
Szia editorba megnyitod a leadó helynek a grainStation Trigger sort ,az User Attributes ablakban beleírod a növény nevét a fruitTypes sorba, és hogy fizessen is érte árat is írj neki a priceMultipliers sorba olyan értékeket mint ami ott van a többi növénynek, álltalában olyan 1.2 vagy 1.3 érték szokott ott szerepelni !
[ Szerkesztve ]
-
height
aktív tag
válasz zsolesz0803 #3636 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy írtál.
Ezt próbáltam, be írtam a növény nevét, és el akartam menteni, akkor lefagyott az editor, és bezárt. -
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
Aki nézne videót a játékról annak ajánlom az új videósorozatomat, story módban kezdtem el egy pályát modokkal. Íme az első rész.[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Wildgreen
aktív tag
válasz zsolesz0803 #3641 üzenetére
Köszönöm!! Úgy emlékeztem van olyan mod aminél ha gabonát kaszálsz azt is fűnek ismeri fel és nem kell forgatni sem rend sodrózni! Vagy ez mappokba van beépítve?
-
zsolesz0803
tag
válasz Wildgreen #3642 üzenetére
Szivesen !
Hát passz én nem tudok olyan modról, de attól lehet!
Egyébként jobb ha lesilózod és betömöríted a silótérbe, én is úgy csinálom, mert ha kaszálod akkor macerás nem tudod az állatok elé adni mert nem fogadja el a lucernát csak a füvet, akkor a mapon is meg kell keresned a tehenek etetőjét editorba és beírni a lucernát a fű mellé, szerintem nem éri meg vesződni a kaszálással, egyszerűbb lesilózni, de te tudod hogy szeretnéd felszolgálni a tehenek elé[ Szerkesztve ]
-
Wildgreen
aktív tag
válasz zsolesz0803 #3643 üzenetére
Fura mert szerintem az valóságban simán lehetne a lucernát adni az állatoknak!! Van a mappon lóhere is de azt sem lehet nekik fűként adni!! Amúgy az FSH Mappon simán kaszáltam a búzát a KroneBigL 500-al és fűnek vette!! Ezért gondoltam hogy mapp függő!!
[ Szerkesztve ]
-
height
aktív tag
válasz zsolesz0803 #3639 üzenetére
Köszi, de a javító mód valamiért be kevert mert azt el távolítottam és minden oké lett.
-
xxx86
csendes tag
Sziasztok, olyan segítség kellene nekem, hogy hogyan tudóm növelni a gépek vonó erejét (lóerőt)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest