- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ObiGabi
aktív tag
Már a hivatalos oldalon is fent van, de ez inkább csak egy Holmer csomagnak tűnik számomra.
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
John Deere rajongóknak: John Deere 7530 Premium
Jól néz ki, jó a hangja, hibát nem generál a naplóba. A traktor mellé kapunk egy rakodókart és egy lapátot is.
Az ajtók és a hátsó ablak nyitható, a bal oldali ajtót kívülről is nyithatjuk az "R" gombbal. Belső kamera nézetben alig hallható a motor, csak akkor erősödik fel, ha kinyitjuk valamelyik ajtó.Szintén az "R" gombbal eltávolíthatók az első sárvédők, ha a kerék mellé állunk, ill a konzol, ha a traktor elejéhez állunk. Az első felfüggesztő karok le,-felhajthatóak a fülkéből vezérelve. Ha rakodásra is szeretnénk használni, akkor sajnos számolnunk kell a libegéssel, esetenként a borulással. Hátulra elengedhetetlen a pótsúly. Ha óvatos duhaj módjára rakodunk, akkor nem lesz gond. Minden munkára alkalmas, még a faaprítót is elbírja.
Bízom benne, hogy a libegésen javít a szerző és akkor tényleg ötös lesz a gép.
Jó szórakozást hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz ObiGabi #3503 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg az irányításukat. Lehet-e majd váltogatni a kormányzási módok között, lehet-e oldalazó módra váltani... Mivel az eddigi összes teleszkópos rakodó, és a JCB 3230 esetében is kimaradtak ezek a funkciók, így gyanítom a Holmereknél sem erőltetik majd.. Ami nagy kár lenne, mert sokat veszítenenének úgy a használhatóságukból.
-
Pist@bácsi
őstag
válasz ObiGabi #3506 üzenetére
Azért billeg oldalra mert az első híd tud egy ilyen extrát és ez nem jön össze a homlokrakodó okozta súlypont emelkedéssel. De még a gyári homlokrakodós gépeket is meg lehet borítani.
Egyébként nincs ezzel semmi baj, az életben sem felemelt gémmel közlekedünk, pláne nem kanyarban és nagy sebességgel.
Kompromisszumos megoldásként az eredeti 10 és 0 közötti értéket állítasz be az első híd elfordulására.
A kanál térfogata is hibás, sok a 3000 liter egy ilyen tömegű géphez, mellesleg ránézésre pont az alap 1860 literessel megegyező méretű. Érdemes levenni 2000 literre, ez is csökkenti az előre billenést.
Amúgy a hangját leszámítva tényleg jó.
-
zsolesz0803
tag
sziasztok nem tud valaki olyan modot ami meggyorsítaná a terménysiló ürítését? A 2013-as játékban ezt használtam [link] 7 szeresére növelte a terménysiló ürítési sebességét, de most nem találok semmi hozzá hasonlót, illetve ha valaki nagyon ért hozzá átírhatná 15-be
-
csaba17
senior tag
helósztok
néztem neten, hogy a media marktban 2000ft a játék.
ezt be lehet aktiválni steamen?
a cd galaxisban is 2000ft de ott írják is, hogy steam-en nem aktiválható.
valakinek erről vélemény? -
Fel
addikt
Február 12-ig újra akciós a Steam-en az FS '15.
Alap: 10 Euró
Gold Edition: 18 Euró
Gold kieg. magában: 11,24 Euró
ITRunner, JCB, New Holland DLC-k: 3,99; 4,99; 2,49 Eoróért.[ Szerkesztve ]
-
ObiGabi
aktív tag
válasz Pist@bácsi #3510 üzenetére
Üdv!
Szerintem is okés a gép, azért is ajánlottam.
Ismét itt egy jól sikerült darab: John Deere 6210R
Szintén rendelkezik homlokrakodóval, nyitható ajtókkal, de ami nagy plusz, az az állítható hátsó nyomtáv. További extra, az állítható tükrök. Amit hiányolok: a le fel emelhető első függesztőkarok - nehogy má minden jó legyen... De ez semmit nem von le az értékéből, megszavazok egy ötöst a készítőnek
-
Giot
addikt
Azért nem kicsit alakult érdekesen a gépigény az FS15-nél.
Nem igazán játszok mostanában ha mégis leülök FS15 lazításnak. Emiatt úgy döntöttem lecserélem a 7870-em egy 5850-re melyet mind a mai napig jó kártyának tartok. A hideg zuhany akkor ért mikor elindítottam a játékot, és néha elkezdett akadozni. Csak néztem most mi van?
A 7870-el is tapasztaltam lassulást, de akadozást nem. Fraps nézzük a fps-t. Indításnál 30 környéke, de mikor bekeveredek a gépparkba 15-ig is leesik. Ha más irányba sasolok felpörög 50-ig is. De ez így elég kemény. Minden ki volt tekerve maximumra, visszavettem az élsimítást, és az anizotróp szűrést, de LOL nem hatotta meg.
Nem semmi! -
larpi
tag
Üdv. mindenkinek!
Azokhoz fordulok akik ismerik a Nádasfalva v2 mapot. Mivel lehet a keverőállomástól elszállítani a kevert takarmányt?
Kipróbáltam 8 olyan pótkocsit ami a leírás szerint fogadja a keveréket, egyik sem hajlandó feltöltődni, három keverőkocsit is kipróbáltam, semmi.
Az állomás tele van(100%), a csövet forgattam, kitoltam, szóval minden állássa próbálkoztam.
Nagyon fel tud bosszantani amikor elakadok egy ilyen aprósággal. Aki tud, kérem segítsen ki egy linkel! -
zsolesz0803
tag
Sziasztok tud valaki egy ilyen trágya modot? [link] Ami működik is, vagy én nem jól csináltam valamit, de hiába tettem bele a map Textures Foliage mappájába a fájlokat, ez nem akar működni
-
Vityaa
tag
Sziasztok, megkérdezem még 1x hátha valaki tudja. A Gold kiegészítőt hogyan tudom áttenni egy másik meghajtóra? Mert telepítésnél nem kérdezi meg, hogy hova akarom. Automatikusan a c-re rakja.
Illetve gyári mappot hogyan tudok szerkeszteni, mert ugyebár az nem zip kiterjesztés. Szerkesztés után csomagoljam be és másoljam a mod mappába?Köszi.
-
RCH663
aktív tag
Félig OFF topic. Van-e esetleg valakinek rendes méretezett rajza Rába - Steigerről, esetleg jól szerkeszthető 3d modelje amit hajlandó megosztani. Fiamnak akarok 3d nyomtatni egy Steiger modellt, és alapnak kellene. (A 3d nyomtatáshoz teljesen szét kell majd darabolni a modellt hogy nyomtatható, használható modell legyen belőle) a végleges modell a tervek szerint kb 1:18-as lesz.
-
height
aktív tag
Sziasztok, akik ismerik a corse playt, azoktól kérdezem, hogy annak mi lehet az oka egy 8 méter munka szélességű talaj elmunkáló géppel be állitom a corse playt hogy dolgozzon a munkás, az első forduló vége előtt kb 20 méterrel, le fagy, ki dob a játékból és írja hogy megoldást keres a problémára, ennek mi lehezt az oka ?
-
K1nG HuNp
őstag
Vanillaval tolja valaki?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
n0tr3adY81
aktív tag
A megosztott rábákat (.i3d) megnyitod, export->obj formátumba.
Ezt már be tudod importálni Maya-ba és minden fittyfenébe, ami kezeli az .obj -t. Rendes műszaki rajzot max. a gyártótól tudsz beszerezni...Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
K1nG HuNp
őstag
válasz n0tr3adY81 #3530 üzenetére
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
gabosz02
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítség kellene, hogy valaki tud-e olyan gépet ami a szecskát össze gyűjti és lehet rá utánfutót kapcsolni? Nekem sajnos csak olyan van amire nem lehet.
-
shaggy
aktív tag
Gépen játszom, de közben van egy x-boxom vezeték nélküli joy van hozzá. A kérdésem az lenne nem tudnám valahogy rákötni a gépre valahogy a joyt? Valami kiegészítő a gépre amit usbre dugok és venné a joy jeleit?
-
height
aktív tag
Sziasztok, ennek a gépnek mekkora a teljesítménye ? mert megnéztem több fs15 mód weblapon, de nincs feltüntetve.
A gép a valós életben 135 lovas.
esetleg használja e valaki, tud e róla több infót ? -
MurdR
veterán
Sziasztok. Keresgéltem itt-ott, de nem találtam eddig: valami nagyon alap leírásra lenne szükségem, amibem a teljesen kezdőknek össze van állítva egy kis segédlet. Milyen eszközöket kell venni állattenxésztéshez, gazdálkodáshoz stb. Létezik ilyen, vagy mindent magamnak kell kitapasztalnom?
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest