- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
Sziasztok
Nem volt válasz a bokros kérdésemre nem baj.Van másik kérdésem,hogy tudtok felvenni munkást a műtrágya,szórására nekem nincs ott a H betű,.A játék eredeti . -
jim bcs
nagyúr
válasz zolisx4 #2101 üzenetére
A bokrokat csak Giants Editorral tudod eltüntetni de az nem egyszerű, inkább ne foglalkozz vele.
Munkást felvenni meg úgy, hogy egyszerűen amelyik gépben ülsz nyomsz egy H betűt és kész, tab-al meg átugrasz egy másikba.
Egyéb kérdés?
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
n0tr3adY81
aktív tag
Kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbiakkal kapcsolatban, ki mit gondol.
Dolgozom egy mapon, ill. pontosabban annak egy olyan részén, ami a Marhu-féle sertés/borjú istállót tartalmazza. Az eredeti elképzelés az volt, hogy ezek az épületek mint olyan, döglött állatot is "termelnek", ami aztán feldolgozóüzembe kerül és biogázként, illetve takarmányként értékesíthető (mint a valóságban).
Kisebbfajta etikai véleményháború alakult ki a modhoz kapcsolódó fórumon, amit még tovább tetézett ez a videó:
A játék PEGI (korhatár) besorolása 3 év. Szerintem ez inkább a pelenka-szimulátorra vonatkozik 3 évesen..
Nade a lényeg, ki mit gondol? Pro-kontra érvek ellenérvek az én olvasatomban, avagy van-e jogosultsága egy ilyen "modnak".Pro :
- valósághoz kapcsolódik, ezért Farming Simulator. Tekintve, hogy a farmokon vannak állatok is, és bizony nem élnek örökké..
- újabb opció a gazdálkodásra
- egyedi koncepció a mapon (akár szerves trágyaként hasznosítás)Kontra :
- nem javasolt 12 éves vérpistikéknek, akik azt hiszik a csirke zacskóban terem a sütőben.
- Giants eleve nem tette bele az állatokkal kapcsolatos más irányú lehetőséget (gondolom az értékesíthetőség és PEGI besorolás miatt)
- a játékot tekintve a vágóhídas videó (mapépítési szempontból k**va nehéz, le a kalappal) szerintem is kicsit túlzás.Mit gondoltok?
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz jim bcs #2103 üzenetére
Majdnem...Érdekesség - ha van egy kis affinitásod a GE-hez - : tegyél be az i3d-be egy véletlenszerűen kiválasztott foliagelayeres dísznövényt.Lehet az nád, zsálya, fű, tökmindegy. Nevezd el a multifoliage résznél bushes-nak. Aztán csodálkozz, hogy minden fakszni nélkül ingame kitakarítja a borona, eke
Asrock Gaming Z370 K6, i7 8700k, MSI RTX 2070 8GB, 4x8 DDR4 3000 CL15, ASRock H87 Fatal1ty Performance , i7 4770, MSI GTX1060 Gaming, 4x4GB Corsair Vengeance LP, Nanoxia Deep Silence 6 Anthracit
-
jim bcs
nagyúr
válasz n0tr3adY81 #2105 üzenetére
Ennyire nem kívánok belemerülni mert tudom, hogy nagyon felidegesítene és kár lenne a monitorért.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
n0tr3adY81
aktív tag
-
LaMazZz
tag
Sziasztok!
A trágyalé kijuttatásról és annak idejéről kérnék infót mikor kell vagy mikor a legjobb milyen másik művelet előtt?
Talajba injektálással vagy a nagy szétterítő kocsival?Ja és hoztam egy mappot nekem bejön az ilyen stílusú map.
Lehet nektek is jó, nagy földekkel tele, gépeket ki lehet használni benne kényelmesen, csak annyi az izé benne, hogy a földeket lehetne harmadolni vagy 4felé osztani kényelmesen mert nagyok és még növény textúra csere kell benne.
Multira is tökéletes az ilyen map sztem.
Itt a link:
[link][ Szerkesztve ]
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz LaMazZz #2108 üzenetére
A földek felosztását ingame is meg tudod csinálni : füvet vetsz. A trágyázás bármilyen formája, ideje lényegtelen.
Giant elv szerint csak az számít, hogy van trágya / nincs trágya a földön. A többi változó már kettővel több programsor lett volna.[ Szerkesztve ]
-
Pist@bácsi
őstag
válasz zolisx4 #2110 üzenetére
Azért nem tudsz rá felvenni bérelt munkást, mert nem közvetlenül a traktor után van kötve, hanem a súlyra.
Tudom, hogy erre a traktorra csak így lehet, és ne kérdezd mi ebben a logika, hogy ilyenkor nem lehet rá felvenni munkást, de ez van. Kösd olyan traktor után amire közvetlenül csatlakoztatható, akkor működni fog. -
Vityaa
tag
A bokrokat Giants editorban tudod eltüntetni. Megkeresed a térképen az eltüntetni kívánt bokrot, rá kattintasz majd nyomsz egy deletet. A műtrágya szóróra akkor tudsz munkást felvenni, ha a kisebbik műtrágya szórót veszed meg. Legalábbis nekem azzal megy, ezzel a nagyobb fajtával még nem próbáltam. De mivel úgysem fogy ki ha munkás dolgozik vele, (a pénzedből megy) mindegy hány literes.
[ Szerkesztve ]
-
Palafi
aktív tag
Mára sikerült minden eddig nem működő, nem szállítható dolgot megoldanom.
Viszont étolaj szállításához sehol nem találok eszközt.
Ha valaki találkozott ilyen járművel, kérem linkelje.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
LaMazZz
tag
válasz n0tr3adY81 #2109 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
n0tr3adY81
aktív tag
Próbáltad ekével és "területek létrehozása" kombinációval? Ha nem 3D bokor, akkor vinnie kellene. Melyik mapról van szó? Dobj fel egy képet.
-
Kiss70
tag
Segítség kellene.
Mivel egyedül játszom és közben foglalkozom szarvasmarhákkal közben ezt is azt is kell csinálnom.
Szántani stb...
Melyik az a mód amivel látom melyik gépem éppen mit csinál?
Köszönöm előre is. -
Kiss70
tag
Így van köszönöm.
Nincs esetleg köztünk multis csapat?
Esetleg tagfelvétel? 3.5 netem van nem nagy de stabil.[ Szerkesztve ]
-
zolisx4
őstag
válasz n0tr3adY81 #2115 üzenetére
Sziasztok
A terület létrehozás nem oldja meg,ott marad a bokor hiába szántom.
ezek a bokrok. -
n0tr3adY81
aktív tag
-
n0tr3adY81
aktív tag
A Giants engine-ben rejlő lehetőségek, ha van hozzá motiváció
-
zolisx4
őstag
válasz n0tr3adY81 #2122 üzenetére
Sziasztok
Hát ez a giants akármi szerkesztő,ezt nem tudom használni ,de nem is érdekes.A másik láttok valahol ebben a siló tárolóban valahol silót ?? mert azt a 7% nem tudom eltüntetni van ötlet nem tudom bele önteni .
-
votka04
újonc
válasz n0tr3adY81 #412 üzenetére
valaki segítene hogy kell farming simulator 2015 be modot berakni berakja a modot és a módosításoknál ott van de a karierembe nincs ott miért?
-
utais
csendes tag
Üdv. Nm tudna valaki véletlenül ajánlani 1 normális rönkös darut traktora mert ezek az ág rakok szinte semmire sem jók. Amire gondolok lényegében nekem a kanál a fontos meg ha esetleg még az is lehetséges lenne hogy a nagy gém ne csak 90°-ig menjen le hanem tovább meg ha valaki tud 1 hasonló trakit azt is szívesen fogadnám
[ Szerkesztve ]
-
ObiGabi
aktív tag
Üdv!
Esetleg próbáld meg ezt a rakodókart.
A 1.0 -t próbáltam, kicsit libegős volt tőle a traktor. Ezt meg kipróbálod Te és jól megosztod a tapasztalataidat!FEL megelőzött
[ Szerkesztve ]
Annak ellenére, hogy az élet drága, még mindig elég népszerű...
-
utais
csendes tag
köszönöm a válaszokat mindet próbáltam ezekkel 1 baj van nem tudom feltünte hogy ezek a kanalak hamarabb szét csuklanak meg büntetés velük bálát rakodni ezeket a kanalakat a valóságban nagy átlagban ág rakodásra vagy éppenséggel daráló etetésre használják[mivel nincs a szárnyak (vagy nem tudom hogy hívják)között merevítő vas ezáltal nem markol fel a fával együtt földet)a merevítő vasas meg ugye tűzifa rönk fa rakodásra használják mivel stabilabb. Meg már én is megfigyeltem hogy a játékban is hasonlóképpen van ezért gondoltam hát ha tud valaki
-
utais
csendes tag
a stepás az nekem tökéletes csak nekem nem kell hozzá a pót része nekem még a buffalo daruja is jó csak plató nélkül azért is töltöttem fel képet 1 kanálról mert nekem főként az számít hogy merevítő vasas legyen 1 részről élethűbb másrészről hatékonyabb mint bála pakoláshoz mint rönk rakodáshoz.
-
dafko90
tag
Szevasztok. Szeretnék csatlakozni egy jó társasághoz. Még új vagyok az MP világban.
Esténként érek rá,ill. hétvégén korábban is. Reálisan tudok játszani.
Ezen a címen lehet elérni: molnar.dafko90@gmail.com vagy itt az oldalon. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz dafko90 #2135 üzenetére
Izé..Nem trollkodás vagy ilyesmi. De mi az, hogy "reálisan tudok játszani"? Írnál pár példát?
-
olivera88
veterán
válasz n0tr3adY81 #2136 üzenetére
Szerintem úgy gondolta hogy normális modokkal, nem irreálisokkal. Csak kissé hülyén lett megfogalmazva.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Vityaa
tag
Sziasztok,
valaki tud egy jó akárhova billentős modot ?
Amit a legutóbb linkeltek, azt nem tudom lerakni.
-
Fel
addikt
A link nem működik.
Egyébként az ilyesféle modokhoz szükséges az UPK (Universal Process Kit) nevű script is. -
quad35
csendes tag
Sziasztok!!! Helikoptert valaki nem tud áthozni 2013-ból ??? Pedig volt egy jó kis heli. Lehetett vele emelni,permetezni meg minden.
-
Wildgreen
aktív tag
Sziasztok!! Nem tudja valaki hogy a Belga mappon a teheneknek hol tudok vizet adni?
-
Tomcsi2012
tag
Üdv mindenkinek.
Auto savénál,hol tudom állitani,hogy 30 perc után mencsen és holtudom szintén beállitani,hogy ne csak 10-20 mentést halycson végre a töbszörösét mencsen.
A barátság igazi dicsősége nem az egymás felé kinyújtott kéz, nem a kedves mosoly, nem is a társaság öröme, hanem a lelki-szellemi megvilágosodás, amelyben részed lehet, amikor rádöbbensz, hogy egy embertársad hisz és bízik benned!.
-
chevyfan
tag
Üdv!
A játékban van olyan lehetőség, hogy a gépeket csoportokra osszam, és úgy váltogassak köztük? Pl. hogy csak a kamionokat között váltsak...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest