-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
törölt tag
válasz huskydog17 #54 üzenetére
Khokhóódííílllll
Besírtam ezen a szövegen 10:41-nélSiklóernyőzésnél meg kicsit fura a textúrák látványos betöltődése
De amúgy jöhetne már mert a végén még megveszem a BO2-t türelmetlenségemben
-
huskydog17
addikt
válasz #57919488 #56 üzenetére
Te végig hallgattad a fószer dumáját? Én az első pár perc után kikapcsoltam a hangot, mert nem bírtam hallgatni. A,úgy nem a textúrákat, hanem az objektumokat (pl. fákat) rajzolja ki láthatóan a repülésnél, de ez szerintem elfogadható, hiszen elképesztő nagy területet kell a motornak nagy részletességgel megjelenítenie, ha repülésnél az összes objektumot kirajzolná, akkor nincs az a PC, ami bírná. Még az is lehet,hogy a látótávolság nem volt kimaxolva a videóban, ezen felül a csávó nagyon magasan is repült, szóval sok dolog befolyásolhatja a dolgot.
Szerintem a sziklafalakon rondák a textúrák.Biztos, hogy kell neked a BO2? Én azért egy ezrest sem adnék, nemhogy 10k-t!
Mindenki: Úgy néz ki, hogy a játék minden verziónál igényelni fogja a Uplay klienst, legalább egy aktiválás erejéig, az egyszeri online aktiválás után pedig a játékot offline módban is lehet tolni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huskydog17 #57 üzenetére
Csak beletekertem de pont elkaptam, azért utána kerestem még hátha lesz ilyen síró rész de a medvére meg nem mondott semmit
Amúgy jah igaz, FPS nézetben meg ütni fog rendesen ez a környezet
Hát ennek a SP része jó lesz de a multit nem tudom, részben remélem ott se lesz csalódás mert kellene egy jó kis multis lövöldözés is. -
huskydog17
addikt
Most néztem a játék steam fórumait és elvileg a játék steames változata nem fogja igényleni a Uplay klienst, de nem tudom, hogy igaz-e az aktiválásra is vagy sem.
K_mester: Jó neked, te legalább hallgatni is tudod, de én nem. Egyszerűen nem bírom hallgatni a francia nyelvet, amellett, hogy egy szót sem értek belőle, még nagyon idegesít is.
-
huskydog17
addikt
Elnézést, dupla post, ez törölhető!
[ Szerkesztve ]
-
Rexcor
őstag
Tudja azt valaki, hogy a FC3-ban látszódnak-e majd az embereken a lövés sebei?
Eddig az előző két résznél látszódtak és nekem az nagyon bejön amikor látom hogy hol találtam el őket. -
Rexcor
őstag
Már nagyon várom.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Ha megrendeltem valahol (Ipon), és azóta változott az ár...attó függetlenül a rendelt áron kapom ami a mail-ben szerepel?
(#66) Rexcor:
Nincs min meglepődni egy olyan világban, ahol a trolletető blekopsz döntöget rekordokat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
Hát én még nem döntöttem el teljesen.
Eredeti játékok topikban sok rosszat írnak a Uplay Ubi client-ről ami kel hozzá még single/offline módban is.szerk:
(#69) Cris99:
Gondoltam lehet visszanézek mert MW1 után sok COD volt és mindegyik kimaradt.
Csak átmentem haverhoz megnézni mi a helyzet mielőtt megvenném, háát most lehet azért mert BC2 és BF3 után már "totál elavult" ami ott van de egyszerűen nevetséges a multi is, sp-t nem néztem mert azt minek. És megint rekordot döntöttek, kérdem én: ezzel (BO2)l?[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Elvileg igen!
- a hárombetűs játékot hagyjuk, mw2-óta elhagytam a klánom, én nem voltam hajlandó kipengetni 10k-t évente ugyanazért de ők még mindíg újonnan lelkesednek a bo2 miatt, én igazán azthittem hogy talán végre esnek azok a mutatók de évről évre bebizonyosodik hogy lejjebb esik az agyi színvonal...
Tavalyi bf3 jobb üzlet volt, közel 540óra után is simán leköt az élmény! és még 2 dlc hátra is van(#66) Rexcor
hát igen ezzel engem nagyon be tudnak etetni nagy sziget, hatalmas szabadság (szép grafika), pálmafák...és ebben még lesznek vadállatok, dinamikus napszakok, nagyszerű sztory (eddig látottak alapján) és karakterek, CSÖCSÖK
mi kell még?
(#68) K_mester
ez az ami aggaszt, tegnap leszedtem hogy ismerkedjek vele de nem jön be...
origint is elég volt megtürni de most van már ottis pár játékom, fut a steam is, szóval 3 klienst futtathatok majd mindegyiken barátok össze vissza...
abban reménykedek steam megeszi a kódot bár kétlemEzt rendeltem, igaz hogy 9k de elvileg kapok pólót, posztert, meg dlc-ket.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
huskydog17
addikt
Tisztázzunk 1-2 dolgot, mert itt információs zavar áll fent.
A játék steames verziója valóban igényelni fog egy Uplay accountot és Uplay kliens szoftvert, de csak egyszeri alkalommal az egyszeri online aktiválás erejéig, utána már nem. A játékhoz nem szükséges internet kapcsolat, offline módban is lehet játszani.Amúgy én a Driver San Francisco-nál kezdtem el használni a Uplay-t, ott kellett a Steames változatnál is, de a klienssel nekem semmi bajom nem volt és most sincs, semmilyen hibával nem találkoztam ott. Szerintem nem rossz dolog, a Uplay-nél legalább van a Uplay Awards cucc, ami szerintem tök jó dolog, a többi platformnál nem tudok ilyen vagy ehhez hasonló dolgot említeni.
#69: Kíváncsi vagyok, hogy miért van az, hogy a CD Galaxis és más magyar áruház is 30-án adja oda a játékot, miközben az egy nappal korábban megjelenik, tehát 29-én már mindenki tolhatná, de valamiért egy napot várnak. Érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz huskydog17 #72 üzenetére
Nem a képességeivel van a bajom hanem azzal hogy KELL
-
huskydog17
addikt
Ja értem, ez ellen sajnos nem tudunk mit tenni. Szerencsére én azok közé tartozom, akiknek semmi baja a Uplay rendszerrel, sőt (ülj le, mert ez lehet sokkolni fog), nekem tetszik. Természetesen tudom, hogy induláskor ás az azt követő néhány hónapban súlyos problémák voltak vele és hogy sokszor előfordult, hogy a játékosok nem tudtak kapcsolódni a szerverekhez. Szerencsére azonban a legtöbb súlyos hibát mára kiküszöbölték, van offline mód, és ami leginkább tetszik benne, az a Uplay Awards. A többi cég is csinálhatna ilyet szerintem, tök jó dolog.
-
SkyS1gn
félisten
válasz huskydog17 #74 üzenetére
Tudom, nem a lehetőségeivel van a bajom hanem vannak steamen is barátok azis fut, vannak originen is az is fut, na most ezen nem lesz senki de ennek is futnia kell majd...
és persze van aki csak ezzel van aki meg azzal játszik csak így teljes káosz az egész[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huskydog17 #74 üzenetére
Uplay Awards, az meg mi?
-
huskydog17
addikt
válasz #57919488 #76 üzenetére
Jaj bocsánat, most látom, hogy csúnyán elírtam: nem Awards, hanem Rewards!
A Uplay rendszerben szereplő címeknél vannak úgynevezett "Action"-ök, melyek gyakorlatilag achievmentek, csak itt máshogy hívják. Na most minden játéknál 4 db van, melyek teljesítéséért különböző mennyiségű pontot kapsz (10, 20, 30 vagy 40). Emellett ugyanúgy minden játéknál van szintén 4 db unlockolható tartalom, ezek a Reward-ok, melyek ilyen pontokba kerülnek (a számsorozat itt is ugyanaz). Tehát ha például egy játékban megcsinálod mind a 4 action-t, akkor van 100 pontod. Az, hogy te ezt a 100 pontot mire költöd, az kizárólag rajtad áll. A legjobb az egészben, hogy platform és játékfüggetlen a pontgyűjtés, illetve az unlockolás.
2009-ben még pont e célból indult a Uplay (akkor még csak konzolokon, mivel idén nyáron jött ki a PC verzió), vagyis egyfajta jutalomrendszerként.Idézet egy külföldi cikkből, ami tökéletesen összefoglalja a lényegét:
"Using the new system, gamers can now accumulate reward (or “Win”) points across many of Ubisoft’s upcoming titles, and even better, it doesn’t matter on which system they play the games. If gamers play Assassin’s Creed II on the Xbox 360, and in the future they enjoy titles such as Splinter Cell: Conviction and R.U.S.E on the PS3 or PC, they will still be able to accumulate points and spend them as they see fit on whichever platform they prefer, and for whichever game they choose. In essence gamers can play one game, acquire some Uplay points, but use them to purchase content for another game in the future. If, for example, a gamer doesn’t want to spend their points for any of the add-ons for Assassin’s Creed II, they can instead save them and then use them to purchase content for Splinter Cell: Conviction, which according to the Uplay site will include items like weapons, multiplayer skins, and even an exclusive multiplayer mode. It’s essentially just another way to reward players for playing Ubisoft titles, and best of all, it’s free!"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz huskydog17 #77 üzenetére
Így már értem, köszi
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Hááát, ha AA-t nem fogsz használni, akkor éppen meg lesz az 50fps FullHD-ban!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Tom6
aktív tag
Bizony jó kis játék lesz ez.
-
Rexcor
őstag
Jöjjön máááááááááár!
-
huskydog17
addikt
-
Pala
veterán
válasz huskydog17 #89 üzenetére
Nov 30. az a 29.
-
M^xx
aktív tag
Páran mi is megrendeltük, akinek van kedve teamspeakolni game közben azt szívesen látjuk IP: 91.82.224.70
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
SzlobiG
félisten
Szintén előrendelve 4K-t megér így láthatatlanba is.
-
huskydog17
addikt
Nem, mert itthon nov. 29-én, azaz jövő hét csütörtökön jelenik meg a játék hivatalosan. Az egy dolog, hogy az itthoni üzletek többsége egy nappal később árulja a játékot. Ha megveszed steam-en, már 29-én játszhatsz vele és pont ,azért, mert az EMEA régióban 29-én jelenik meg a játék. November 30. kizárólag az UK megjelenést takarja, de ezek az infók is már számtalanszor le lettek írva sok helyen.
-
huskydog17
addikt
Itt a folytatás:
PC gameplay - Dr. Earnhardts erster Auftrag #2 (16 perc)
PC gameplay - Der Ruf der Medusa (20 perc)
Ez a játék a megtestesült álom, ilyennek kell lennie egy igazi FPS-nek 2012-ben!
[ Szerkesztve ]
-
FaTHI
őstag
Én is előrendeltem, de valaki elmondhatná mennyire "másabb" a multi része mint pl egy BF3?
Most nem a környezetre gondolok, hanem összehasonlitva a játékmenetet stb.. -
keIdor
titán
Akit érdekel egy Ubishop-os kód, írjon privit. Egy darab van, nekem sikerült Steam-en beszerezni alig drágábban, így egy kódom feleslegessé vált.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest