- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Az első hírek alapján megijedtem, hogy nem fog szépen menni, de kár volt, 2560x1440, minden full, 2xmsaa, hbao és szinte mindenhol fix 60fps. És a DX11 is stabil, nem fagy, nem lép ki. Egyedül az nVidia inspectorral kellett az SLI profilon módosítani.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
boogie84
veterán
Neked is így töltötte le?
Neked sem jelent meg a uplay-ben a játék hogy le tudd tölteni?Még két havernak vettem kódot, 3. megvette saját maga. 3/2-nek megjelent a játék uplayben, nekünk kettőnknek nem. Hooah!
Akurvaéletbe h most mondja haver h neki is crc hibás volt az először leszedett tömörített file....
Remélem 2× kell leszednem a 8,6GB-ot a 15Mbittel....
Jaaaaaj, na az még cinkesebb ha uplayből töltötted.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Zin
őstag
az alkalmazást nem sikerült elinditani mert XY dll nem található.Most ez mi?:@
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
huskydog17
addikt
Lehetne kicsit részletesebben? Több infóra van szükség ahhoz, hogy segíteni tudjunk.
Eagle16: Köszi a képet. Nos igen, ezen a képen tökéletesen lehet látni a DX9 egyik hátrányát: semmilyen AA nincs a játékon. DX11-ben alapból lényegesen szebb a játék azonos beállítások mellett is. Természetesen a GF 9600 GT-vel nem fogod tudni megnézni a DX11 módot.
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Mukorka
addikt
Megint letoltam pár kör multit, most kisebb volt a lag. Még mindig nagyon jónak tűnik. Jók ezek a ranked custom mapok amiket kiválaszt a ubi vagy más játékosok. A pályák szépek, átgondoltak.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Zin
őstag
válasz huskydog17 #208 üzenetére
telepitsem ujra stb szöveg volt...Vicc XP sp3 van fent.Lehet win7 kéne már neki nagyon is...
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
torma1981
veterán
Ezek a komodói sárkányok elég idegesítőek. Alig látni őket a fűben.
-
huskydog17
addikt
Nos, most már tudjuk, hogy WinXP-n próbálkozol, tehát megvan az OS. Szükség lenne még a hardver környezet részleteire, tehát a konfigurációról kéne még írni, hogy le tudjuk ellenőrizni, hogy megfelel-e a minimális követelményeknek. Ezen felül a szoftverek verziója is kellene: driverek, játékverzió (ha 1.0, akkor frissítsd!). Majd próbálok vadászni információkat azoktól, akik WinXP-n tolják, bár most az Ubi szerverei haldoklanak, a hivatalos globális fórum megadta magát a nagy terhelés alatt.
Amúgy igen, ehhez a játékhoz mindenképp egy modern OS ajánlott, leginkább a Windows 7![ Szerkesztve ]
-
Eagle16
addikt
válasz huskydog17 #208 üzenetére
Engem nem zavar, szerintem nem recés...nagyított képen esetleg lehetne látni, de én játszom vele, nem pedig keresem a grafikai hibákat. Új videokártyát majd csak jövő év elején tudok venni, addig meg ezt háromszor végigjátszom
Azért erősen meglepődtem hogy bőven játszható sebességet produkált a vga, pedig úgy voltam vele hogy megnézem 5 vagy 10 FPS-el megy-e, aztán félrerakom amíg nem cserélem le a 9600Gt-t Ahhoz képest simán végig tudom majd vele játszani. Anno még 2008 végén vettem ezt a kártyát majdnem 30 ezer forintért, de úgy tűnik jó befektetés volt, 2012-es játékkal azért még elbír. Kicsit sajnálni is fogom ha eladom...₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Tompo92
senior tag
Srácok én nem tudom mi lehet nálam a gebasz, de ha lowba, ha ultrába teszem ugyan ugy szaggat a játék ez miért van?
Azért annyira nincs rossz gépem hogy ilyen szarul menjen a játék.
Mindenből a leg frisebb driver van a gépen szóval fogalmam sincs :S -
szasanyi
félisten
válasz huskydog17 #205 üzenetére
Nem, de arra jó volt, hogy sírva fakadjak... f@sz ki van ezzel az AMD-vel! Egy 660-Ti alatt jobban fut mint egy HD7950 esetében?! Még ha NV játék lenne, de így...
-
huskydog17
addikt
Azért megy nálad gyorsan a játék, mert DX 9 módban szinte alig fut erősen VGA terhelő effekt. Minden számolásigényes funkció csak DX11-ben működik, ezért van ott jóval alacsonyabb sebesség, de legalább a játékot sokkal szebb. Ha neked így is szép a játék, akkor az csak jó, mindenki örül.
Csak azért írtam, mert sokan leszólják a játék sebességét max grafikán. Nos, nem véletlen olyan alacsonyak azok az FPS-ek maxon és szintén nem véletlen a gyors futás DX9-ben.
Jó szórakozást!
-
monosz
őstag
Az ideg szét vág,mert Dx9-ben megy mind a 2 gpu,dx11-ben,meg csak egy,a második kb.1% Fps 35.
Mi a szűzmáriaf@sza van?
A játék szerint megy a Dx11,AB szerint csak DX9. Áaah,megőrülök.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Vigilante
őstag
Nah meg az MSAA-t is lődd ki teljesen, mert az is eszi ám a gépet hidd el!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
proci985
MODERÁTOR
eu insane editionok steamesek vagy uplayesek? ha lenne rá lehetőség, akkor maradnék steamnél.
egyszer esik, hogy a posta képtelen kihozni másnapra a csomagomat... perszer az FC3al. (fél éve van előrendelésben, elvileg időben megjöttek és kényelmesebb lett volna ma összeszedni)
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
SkyS1gn
félisten
Na végre beindult a topic
Holnap hozza a futár a Lost Expeditions editionomat, pólót, posztert, térképet is kapok elvileg
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
huskydog17
addikt
Állítólag a Post Process grafikai opció kikapcsolásával sokkal élesebb lesz a kép, mivel ekkor nem megy a DoF és a Motion Blur.
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Mikrolaggal találkoztam a játékban. A gépem: AMD Phenom X4 3.2Ghz BE, HD 5770 1GB, DDR3 1600 mhz 4GB szóval simán kéne futnia high-on, frapsal is lemértem, volt 40-45 fps-em mégis éreztem a mikro szaggatásokat. A legújabb amd driver van fent, a béta.
Hogy tudom megszüntetni a mikrolaggot?
(már a Far Cry 2-ben is találkoztam ugyanezzel a problémával)
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
ForRedGlory
félisten
Jó ez a Far Cry 3
A multi különösen bejön. A grafika is mocskos jó, nem szaggat
-
SzlobiG
félisten
Nálatok nem szokott random fekete képernyővel elszállni? Nálam már nem az első.
-
monosz
őstag
Erre?
Mindenki 1 Gpu-val tolja?A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Mukorka
addikt
Na jön már a BF3-as random suicide móka... Ezek a lobbyk nagyon laggosak. Tök jó a mutli de ez nagyon lerontja a játékélményt
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
nanorambo
őstag
Igen itt csak ilyen LOW-end gépek vannak egy GPU -val. Én kérek elnézést.
boogie84
Én a hatodik küldetésnél járok, úgy hogy egész nap ezzel játszottam. (Kevés játékkal játszom egy huzamban ennyit)
Küldetések között felfedezem a szigetet, mellékküldetéseket csinálok, őrposztokat foglalok és craftingolok.
Nagyon le tud kötni a játék, baromi jó lett.[ Szerkesztve ]
-
asuspc96
őstag
.
-
tomesto
aktív tag
Brutális méretű terület, éljen a szabadság
-
Tompo92
senior tag
Egyébként single-ben hogy kell feloldani az összes fegyvert? mármint ha meg nyomom hosszan az "1" est és hogy több fegyverem legyen azt ott hogy kell?
-
Vigilante
őstag
monosz: Én ezekkel a beállításokkal tolom és 95-97%-on dübörög, mind a 2 480-as! Itt van egy file is NV Inspector-hoz, amit csak be kell importálni a beállításokhoz.
Tompo92: Kecskéket kell irtani és azoknak a bőréből lesz a fegyvertartó.
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
CJ3
senior tag
A Tesco-ban most akcióba lesznek a játékok
7K lesz a Far Cry 3 akit érdekel az elég jó ár.......Pc-re csak .....Konzolra 15K
Crypto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek