- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Itt a munkáspárt és leginkább a munkáspárt fiatal frakciója nagyon durván radikalizált, ők eleve lemaszkírozva érkeznek a helyszínre és egyből szétvernek mindent és mindenkit, miközben folyamatosan rasszistázzák akit csak érnek. Ezek mellé csapódik aztán a különösen vandál utcagyerekek (35-éves szakállas egyedül érkezett menekült gyermekek) hada, akik szintén felfegyverkezve érkeznek parittyákkal és késekkel.
Ami különösen szánalmas, hogy ehhez asszisztál és minden ellenvéleményt rasszistáznak a következő pártok és követőik:
- szociáldemokraták
- kereszténydemokraták
- liberálisok
- feministák
- zöldek
- moderátok
- centrum
- zöldpárt
- munkáspártMert ők aggódnak és jó emberek. Ez a kiindulási alap. Ha nem értesz egyet, akkor rasszista vagy.
-
eattila
őstag
Na vettem szerveket a bringára. 2 1.75-ös külső gumi, ami alig bütykös. Meg hozzájuk belső. Meg 2 váltó kar, amik gatyák.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Gabibácsi
őstag
Elfogyott a helyem a kék wd-men, kéne vennem mégegyet
[link]
https://www.alza.hu/wd-my-passport-2tb-usb-3-0-piros-d5793713.htm#recenzeezt szabad? A kék nagyon jó bevált
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz eattila #64943 üzenetére
El kell olvasni, mi van a külsőre írva. Van egy ajánlott nyomás, azt 75 kilós versenyzőre adják meg, utána kilónként +0.1 bárt kell számolni, de a maximum nyomást figyelembe véve. És nem árta, ha valami jó felniszalag van felapplikálva, különben állandóan belülről fogsz defektet kapni.
-
Gabibácsi
őstag
Köszi. Gondolkoztam nason is, de nem nekem való, egyszerű gyerek vagyok bedugom a tv-be oszt menjen
meg viszem magammal akárhová, moszkvába is
ez a kék sokat kibírt, pár leejtést, moszkva prága horvátHország, szülőkhöz is mindig rajta viszem a dolgokat, még mindig megyHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
zetor2000
őstag
válasz Gabibácsi #64959 üzenetére
Én Samsung T5 külső SSD-t nézegettem, hogy kéne. Kicsi, gyorsabb mint ezek, és le is merném ejteni. USB-C van neki.
Meg van T7 is, abból van ujjnyomos, meg anélküli is. Ez utóbbi is már kapható, de horror pénz még a kínainál is. ~35-től van T5 (250GB / 500GB / 1TB / 2TB), meg valami ~56-tól a T7, ott a kapacitást nem vágom fejből.
Megnéztem, 500GB / 1TB / 2TB.[ Szerkesztve ]
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-
zetor2000
őstag
Ha gondolod, megkérdem ismit, mimennyi. Nekem áfa nélkül rajzolt 4db 3 terás WDt, tavaly január-február végén. Nem szoktam visszaélni a lehetőséggel, de ha egyszer kell, akkor kell...
Csak jó lenne tunni, mennyi, mekkora kéne. És hogy lelről fel, vagy felről le...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
#Comic pictures:
Első füves cigeretta után:
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
eattila
őstag
Gumikat lecsereltem a bringan. A hatsot mondjuk forditva raktam fel, kicsire nem adunk. 1.95 helyett 1.75-os kulso ment ra. Alig butykos. A szarvat is leszedtem, a markolat gumi nem akart lejonni, igy kapott wd40-et. A valtok, lanckerekek es a lanc is. Holnap meglesem, hogy igy mar lejon e a markolat. Ha nem, akkor levagom es veszek masikat. Es szerdan felrakom a markolatvaltokat. Es ha sikerul megmozgatnom az elso valtot, akkor azt sem kell cserelni. Es lancot sem. Meglassuk. Ha olcson meguszom, akkor kap egy uj nyerget. Vagy kormanyt.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Jahno
veterán
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Sipi-
őstag
Jahno, ahova kárpitisztításra hordod a kocsit, ott ilyen foltot kiszednek szerinted?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest