- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Ja, én is. Volt egy csinos barna csajszi, aki beszélt, azt is néztem. Dokkolást remélem adják, bár az lehet a hivatalos nasa csatornán is lesz.
-
-NoVa-
addikt
Megnéztem a Subaru átlagfogyasztását, csalódás. 10.4L... Nem öltem rendesen.
-
-szabi-
addikt
Hi
Esetleg valakine van ötlete szívesen venném ping használatához.ping -t www.bix.hu > D:\1\pingtest.txt
Ha ezt használom a logfájl tartalmazza a statisztikát, de nincs időbélyeg.
Powershell használatakor:Ping.exe -t bix.hu | ForEach {"{0} - {1}" -f (Get-Date),$_}
Ebben az esetben nincs logfájl, de van időbélyeg és statisztika.Ping.exe -t bix.hu | ForEach {"{0} - {1}" -f (Get-Date),$_} > D:\1\pingtest.txt
Ha így használom van logfájl és időbélyeg, de nincs statisztika.
Össze lehet ezt rakni úgy, hogy legyen logfájl, időbélyeg és statisztika is?
üdv
szabi -
ncc1701
veterán
Én ezt paraszt módon oldom meg, egy bat fájl, ami pingel, és írja a log fájlt, egy másik, ami az előzőt bat fájlt meghívja, és írja a log fájlba a dátumot, időt. Aztán biztosan meg lehet oldani elegánsabban is, csak nem foglalkozom ilyesmivel.
-
-szabi-
addikt
válasz FőDudu #64106 üzenetére
Innen szedtem az ötletet csak stat nem akart készülni.
Windows topikban is rákérdeztem, végül összejött.Ping.exe -n 7200 bix.hu | ForEach {"{0} - {1}" -f (Get-Date),$_} | Tee D:\1\pingtest.txt
Ezzel működik és elég sokáig fut.
Arra nincs megoldás, hogy "-t" kapcsolóval miért készül stat leállításra és miért nem ha logfájlt is készít.
A kettő együtt valamiért nem.
Köszi.
üdv
szabi -
eattila
őstag
Nekem meg elegge bevesodott valamiert most a 70-200 2.8. Valamiert dulvan nem tudom kiverni a fejembol. 95-ert van keszthelyen, 110-ert bp-en.
Jaj nekem.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
FőDudu
veterán
-
ncc1701
veterán
forfiles -p "%SYNCFOLDER%\log" -s -m *.* -d -60 -c "cmd /c echo Y | del @path"
forfiles -p "%SYNCFOLDER%\backup" -s -m *.* -d -60 -c "cmd /c echo Y | del @path" for /f "delims=" %%d in ('dir "%SYNCFOLDER%\backup" /s /b /ad ^| sort /r') do rd "%%d"A változókat kukázd, én lusta voltam. Ez 60 napnál régebbit töröl.
-
FőDudu
veterán
válasz eattila #64121 üzenetére
Itt jo ido van.
Nincs rekjeno hoseg, inkabb fatyolfelhos napsuteses.Holnaptol melo.
Orvoshoz nem kellett visszamenni, elekteonikus a tappenzea rendszer. HR latta, hogy 9 napra tappenzre vettek, igy a kiirt szabim automatikusan megmaradt.11 nap mulva nyitas, van mit atgondolni.
Az utobbi 2 hetben szo szerint semmit nem csinaltam (ceges melot), meglatjuk mennyire egett a kormomre a munka... valoszinuleg holnap bolondokhaza, jonnek a usrerek es mindnek lejart a jelszava. ;)FőDudu
-
-
Jahno
veterán
válasz eattila #64108 üzenetére
Havercsaj is most vett valami hasonlót. Én továbbra is várakozó állásponton vagyok, kinéztem egy 100-300at, de pénzért adják és évente kétszer kellene. Mellé a 14-140 már nem annyira optimális, hogy maradjon, de ha azt el tudom adni akkor kellene mellé egy 14-42. Amit pár éve adtam szomszédnak két sörért :-D
Kemény dió minden is. Főleg mert hétfőtől más lesz a beosztásom. Alacsonyabb is, nem annyira szopatós, csak ez nagyon meglátszik a számokon és a 7mm-es most előbbre lesz a sorban, mint a nagy tele.
-
-igu-
addikt
#mithallgatszmost
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
Ilyen faszenet sem láttam, hogy baltával kell apróra darabolni. Nagyon szépen szálirányban válik szét, az legalább jó.
Anyóséknak felvázoltam, hogy nyárra most beterveztem az oldalast és dagadót, megint lassabb tűzön és saját főzött kotyvalékkal megoldva, de ha valami nem kommersz grillezős ötlet van, akkor mondhatjátok. Olaszoknál és Malagán polipot ettem, az nagyon jó volt (:- Nyelvet, vagy valamit érdemes lehet rácson megpattintani?
-
Jahno
veterán
válasz FőDudu #64131 üzenetére
Hümmm, én csípem. Boros mártással tepsiben már gyárottunk. El kellene mennem felétek a piacra friss cuccért, jégen hazaér és dobhatnám rácsra :-P Idehaza akad forrásom, de ezt gyanítom szervezni kell. Nem hülye ötlet, max. a receptfélékbe keveredek majd bele. Tintahalhoz gondolom semmi nem kell, csak magában nyomom és kész.
-
FőDudu
veterán
Tintahalat nem kell tulspilazni, grillen megsutod, utolag izesited. Legyen kibelezve.
Fokhagymas olaj, petrezselyem, jovilag.A raknal meg ismet meret fuggo. Ha aprobb, akkor palcara szurkalva nemi hagymaval mar mehet is a grillre. Elotte jo megpucolni, mert utana mar nem egyszeru.
FőDudu
-
FőDudu
veterán
Polipot etteremben mar ettem, itthon meg nem probaltam. Pedig egyszerunek tunik az adott karjanak meggrillezese.
A masik amit nem probaltam de nagyon jo az a polip carpaccio (octopus carpaccio).
Kb egy disznosajt szeru cuccot csinalnak belole nemi fuszeres leben torteno fozessel es utana siman betoljak egy 2 literes kolas palackba. Par ora hutes utan szeletelheto.Nagyon jo cucc, erre divat. Sajnos meg csak etteremben ettem.
Amugy meg ha kagylo vagy rak akad utadba, akkor alla Buzzara modon kell elkesziteni es annal meg a labost is kinyaljuk. Az egy feherboros, fokhagymas, petrezselymes elkeszitesi mod. Mi nem rakunk bele paradicsomot.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
FőDudu
veterán
válasz ncc1701 #64126 üzenetére
Tetu erre fele is akad - mar az ut menti fuvek is tele vannak vele.
Lehet az enyhe tel a megoldas. Mondjuk itt van katica is.Itt most ez a piros hatu bogar van rengeteg. Tan kaboca.
Amugy a kurva karanten alatt vegig szep ido volt - mostanra meg elromlik. Eszemmegall.
Nem baj, a medence kesz, a kert rendben van, kezdodhet a nyari szezon.Iskola meg vagy 3 het, utana itthon lesz a gyerek. Nyaron valoszinuleg nem megyunk Budapest kornyekere, keszulunk a karantennal megaldott tengerparti letre.
Erdekes egy tortenet lesz.Hogy all sorba az ember fagyiert?
FőDudu
-
npera
őstag
válasz ncc1701 #64093 üzenetére
Ez a hétvégé jó móka volt. Most értem oda, hogy olvassak picit.
Hát, ezek önkéntes alapon hozzájáruló különféle jóemberek és jóasszonyok, akik szabadidejükben foglalkoznak a gyerekekkel téritésmentesen. A kommün ad nekik edzőruhát és kábé ennyi. Nem teljesen érezném helyénvalónak, hogy izomból fellökjem az egyébként elképesztően jólelkű anyukát vagy apukákat, akikkel egy csoportban vagyok.
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #64103 üzenetére
Akkor ez nem is fogyaszt, csak csipeget. Én úgy vagyok vele, hogy egy szívómotort rendesen hajtasz, akkor annyit eszik 10 km-en, mint a lökettérfogata literben. Egy 1,6-literes szívó tehát 16 litert. Akkor ki van hajtva rendesen.
A tiéd turbós, igazából meg kellene hajtani rendesen autópályán és városban, aztán megmérni a fogyasztást. Én kábé 35-literes fogyasztást tippelnék, de akkor tényleg rendesen meghajtva.
-
npera
őstag
De ez űrhajó, nem? Egyrészt nem döccen, másrészt meg mi baj lehet? Az űrnek pont az a lényege, hogy nincs semmi, ezért űr. Nem tudsz nekimenni semminek, képtelenség hibázni.
Jól összedugod, hűtőd és előtte meg ugyebár túlméretezted
Már várom a Tesla vadászrepülőt, amiben nem lesz gázkar, pedálok és joystick, csak egyetlen egy nagy képernyő. Az F-22-est is elb*szták, mert 4 nagy képernyő van benne, meg 2 pici. És egy csomó felesleges gomb. Egy nagy 32"-os szélesvásznú cinematikus kijelző kellene, ahol unalmas egyenes repülés közben (amikor az autopilot repül, érted) mehessen a Netflix vagy a Hulu...
-
FőDudu
veterán
Faszenbol olyat lattam, hogy tojas formara van preselve.
Gyerekkoromban volt tojas szen, de az nem ez.Ez valami papir zsakban kaphato preselt faszen.
Marha erdekes cucc, eleg nehez darabja, mert jol preseltek.Viszonylag sokaig eg.
Somszed adott a gyerekeknek amikor kolbaszt akartak sutni - elotte meg nem lattam hasonlot.
[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
npera
őstag
válasz FőDudu #64141 üzenetére
Az a brikett, nem?
Én ilyet használok, helyi vasedényben van nagy zsákkal olcsón. Sokáig parázslik, elég egyenletesen adja le a hőt. A grill egy "felébe" öntök, aztán hadd szóljon...
Kábé az átmérő 1/3-részéig, aztán akkor fölé nem pakolok közvetlenül. A légáramlást bejátszom úgy, hogy alul pici levegő be, felül több ki.
-
npera
őstag
válasz FőDudu #64142 üzenetére
Ja, a hangvezérlés lenne igazán jó. Mondjuk kitartott csak 5G-s kanyarodás közben artikuláltan kimondani a parancsot és közben nyújtott karral manipulálni a képernyőn a dolgokat.
Ha jól emlékszem a videó hátterére, akkor ez csak 5G volt kitartva. A csórikám hamar átment feketébe.....
-
Gabibácsi
őstag
válasz -NoVa- #64146 üzenetére
Pont ezt mondtam asszonynak, astrával jobban szeretem ezeket a hegyi utakat, mert meg merem nyomni a gázt, és könnyű szar, vectrában meg megnyomom a gázt oszt elrepülünk a francba, mint valami malomkerék.
meg astrában van motorhang, azt hiszem haladunkHozzászólások: 69.425 Csatlakozott: 2001. okt. 10.
-
Gabibácsi
őstag
Jah, itt 8 fok volt ma délután
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest