Hirdetés
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésimre50 értékelést adott enightlp számára:
Minden a megbeszéltek történt ajánlom.
enightlp értékelést adott imre50 számára:
Találkoztam már barátságosabb, empatikusabb eladóval, ettől függetlenül az átvétel rendben zajlott. A közvetlen személyes átvétel kb 200 km távolság miatt nem volt kivitelezhető, így a Szolnokon élő rokonomat kértem meg, aki sajnos elsőre nem a megfelelő Coop-hoz ment. Már a telefonos egyeztetés során is mogorva volt az eladó, melyet a személyes találkozó csak tetézett, pedig kb 2-3 percről volt szó. Megoldást jelent ilyen esetben a pontos cím megadása, a félreértések elkerülése érdekében.
Aktív témák
-
imre50
csendes tag
Köszönöm a jellemzést de nem igaz mert nem találkoztunk. Nem hiszem, hogy barátságtalan és mogorva lettem volna. A rokonnal kb öt másodpercre találkoztam nem gondolom, hogy ennyi idő alatt meglehet itélni bárkit.A cím Bajcsy Coop volt azaz megvolt beszélve, és türelmesen vártam,
hogy odaérjen. -
enightlp
újonc
A telefonos beszélgetést sem jellemezném túl barátságosnak, lényegtelen végül is már. Pontosan, az 5 másodperc az teljesen jellemzi is az esetet, kezébe lett nyomva a kártya, a pénzt elvetted, majd egy ez a Bajcsy coop megjegyzéssel távoztál. Szegény, azt se tudta, mi van. Kártya nálam, pénz nálad. A vásárlás megtörtént. Részletkérdés, ki hogy éli meg.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest