Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz snt #1568 üzenetére

    Nem kell az érettségitől félni....

    Nekem a magyar: haverral beűltünk hátra eleinte még 2 pad volt közöttünk, megkaptuk a lehetőségeket, ok, egyik sem ismerős :DD na akkor nézzük meg melyik van benne a szöveggyűjteménybe, vmi Füly vagy hasonlóról írtam mert ez benne volt teljesen. Szal még tollat elő sem vettem elkezdtük elolvasni a művet ott az érettségin :DD Ok egészen gyorsan tudok olvasni (na jó nagyon gyorsan) hamar végeztem is a kb 40 oldallal, akkor már tudok mindent kezdhetem is hozzáállással meg is írtam :D Idő előtt készen lettem én is meg haver is, a végén már szinte mellettem ült úgy nevettünk :D a dolgozatot már régen félreraktuk, hogy ne szólhassanak a tanárok :D Szal a magyar érettésgi után a többi már gyerekjáték volt, attól még én is féltem hiába mondták, hogy nem kell.

    Szóbeli is jó volt, Kosztolányit választottam (hmm nem jut eszembe pontosan ez az amikor lényegében saját magáról ír csak a könyvben bátrabb és meg meri tenni azokat a dolgokat amiket a valóságban nem... na meg van: Esti Kornél :)) Szal otthon tanultam, hogy ez milyen jó lenne, kihúzom a tételt, fülig ér a szám, majd olvasom, hogy milyen szempontok alapján kell bemutatni.... :Y de sikerült :) Igaz még a szóbeli messze van :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák