- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz cskamacska #14740 üzenetére
Szerintem a DVD legyártása, plusz annak az embernek az órabére aki megtölti, valamint a teljes játék licence díja többe kerül mint 300Ft. Ha meg nem, akkor jó nagy lehúzást csinálnak a vásárlókon
8-10 éve volt piros Gamestar, amihez nem járt lemez, 7-800Ft környékén volt az ára, kár hogy hamar megszüntették. Régebben a lassú net miatt volt értéke a lemezmellékletnek (emlékszem mekkora harc volt dvd mellékletre átállni ), de lassan ott tartunk, hogy hamarabb leér a program netről, minthogy kibontsam az újságot.
Azt meg amúgy is kétlem, hogy túl sok ember feltelepíté a 6-7 éves teljes játékot.
Az oldalszám meg az évek során folyamatosan ~130 oldalról, ~100 körülire csökkent, több reklámmal. Tudom, hogy menő dolog sírni a régi dolgok után, de nekem a csúcspont 2001-2003 környékén volt, akkor igyekeztem venni a Gurut és a Gamestart is, de ha beleolvasok egy mostani újságba, nem élvezem annyira a cikkeket, mint akkor.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz cskamacska #14740 üzenetére
Sőt! Tulajdonképpen mára a papír alapú játékújságoknak már el is kellett volna tűnnie. Aki hajlandó pénzt adni a játékokért, annak már biztosan van internet kapcsolata, és nem mellesleg az átlagosnál sokkal többet költ a számítógépre is.
Az internetes magazinokkal pedig nem tud versenyezni egy havonta megjelenő újság. Ezt lássuk be! Nemrég volt az E3. Ennek az eseményeiről majd 1 hónap múlva lehet olvasni. Ehhez képest itt a Gamepodon is volt olyan fórum, ahol az élőben zajló tájékoztatókat vitatták meg / mondtak véleményt a fórumtársak.
Abban, hogy nyomtatott játékmagazin egyáltalán még létezik, nagyon nagy szerepe lehet a hozzá adott "ingyenes" játéknak. Szerintem ha ez nem lenne, sec perc alatt lehúzhatnák a rolót! Gyanítom, hogy az IGN Prime-ra előfizetők nagy részének is számít a havi "ingyenes" játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest