-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ErMi89
csendes tag
Hali! Rátaláltam erre a Brazíl oldalra: http://www.nuuvem.com.br/ Gta 5-öt szeretném megvenni ,de van rajta regió zár és nem enged ugye tovább a vásárláson, de egy kis vpn-es "utazgatással" mindjárt kezes bárány az oldal simán meg tudom venni paypal-el. Nem steames változat social club-ba kell aktiválni.
A kérdésem az lenne, így mennyi esélyem van, hogy működjön illetve mivel nem steames honnan töltöm le a social club-ba van letöltő link vagy lesz????? -
djculture
félisten
válasz ErMi89 #93152 üzenetére
Hagyd a fenébe 13 körül megkapod az aprón a steam-eset, socialost nemtudod sehonnan leszedni. Azok gyakorlatilag mind lemezesek csak az meg nem lesz a kezedben így max azt tudod csinálni hogy torrentröl leszeded a telepitőt és a socialban meg a serialt beregeled.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz marcusa #93154 üzenetére
Van de a túl olcsó már gyanus.. Inkább veszek 1-2 ezer pluszért olyantól akibe megbizok mint grizli géza sefterektöl. Aki már egyszer járt úgy hogy játszik azután hirtelen kifagy a játék és ujrainditáskor már csak egy "probléma adódott a fizetéssel ezt a játékot nem használhatod tovább" felirat diszeleg az óvatosan vesz ilyesmiket utána..
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz djculture #93153 üzenetére
Mondjuk az érdekes lenne ha Nuuvem olyat árulna amit csak torrentről lehet leszedni... Mert hogy dobozt nem küldenek még a braziloknak sem, az tuti, ugyanis kulcsokat áruló oldal.
Valószínűleg a Nuuvemről lehet majd leszedni a telepítőt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
ErMi89
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Én se szeretnék pénzt bukni, de csábító átszámolva 7800 ft-ra kijön a gta 5. Csak hát a trükközés miatt nem tudom mi lenne.....
-
Heavyrain
őstag
Van új Humble Bundle Humble Indie Ballyhoo
-
törölt tag
válasz kriszpontaz #93160 üzenetére
Ez a "hogyan dobjunk ki az ablakon feleslegesen penzt" cimu csomag
-
törölt tag
-
S1M0N
senior tag
Visszaolvastam, de nem láttam, hogy itt, az "off topikban" lett volna szó (az offellenes topikban írták, de azt csak ritkán olvasom) az új Humble Bundle csomagról, ami igen jóra sikerült, szerintem.
Ha valakinek csak a Shadow Warrior Special Edition kellene, az írjon, megegyezhetünk.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha valaki 10$-t rákölt, akkor valószínűleg pont az kell neki, szerintem sok ajánlatra ne számíts. Szerintem egy Steames -80, -90% akcióban olcsóbbra ki is jön.
Ez meg azért off, mert itt lehet dumálni, ide ajánlatok nem nagyon jönnek. Az "off-ellenes" meg pont a best buy, oda linkelik az akciókat, tehát ha arra vagy kíváncsi és nem a dumára, érdemes azt könyvjelzőzni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
eami
veterán
Azért szomorú látni, hogy sokaknak lövésük sincs arról hogy mi is ez a humble bundle
Nem csak arról szól hogy minél olcsóbban lehessen összelapátolni minél több sort a steam librarybe, hanem a kezdetektől fogva nemes célok támogatásáról szólt. Minden egyes bundlenél meg lehet adni, hogy mennyi menjen a fejlesztőknek, mennyi a humble bundle csapatnak és mennyi mennyen jótékony célokra. A három közül egy valamelyik is megkaphatja a teljes befizetett összeget. Ennek tudatában vesznek részt a kiadók / fejlesztők is. Azaz benne van a paklikba hogy a fejlesztő egyetlen dollárt sem lát a bundle végén a felhalmozott összegből. Az EA pl alapból lemondott a részéről karitatív célokra.
Igen, a humble bundle van olyan "tróger" hogy már több mint 50 millió dollárt osztott szét jótékony célokra. Minden humble storeban vásárolt játék árának 10%-a szintén támogatásokra megy alapítványoknak, szervezeteknek.
-
mepet
addikt
Mindenki magából indul ki. Tehát a magyarok a magyar adománygyűjtésekből indulnak ki. Így csodának tartjuk, ha az adományok 10%-a eljut a megfelelő helyre. Lásd: vörösiszap. Akit egyszer becsaptak, az nem szeretné mégegyszer átélni.
Mellesleg, ha tényleg adakozni szeretnétek, akkor őket ajánlom: UNICEF, Vöröskereszt.
Ha játékokat szeretnétek olcsón, akkor ezt tudom ajánlani: HumbleBundle[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A Codemasters eltávolította a GfWL -ot a Dirt 3-ból és áttért a Steamworks használatára . A kulcs regisztrálása után a "DiRT 3 Complete Edition " jelenik meg a könyvtárban .
[ Szerkesztve ]
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
Csapoati
nagyúr
válasz #79621120 #93180 üzenetére
Istenem, VEGRE!!!!
Pont a multkor tettem fel es szivtam a GfWL-lel (persze a dlc-k is ugrottak). Amugy ez is mar a Dirt 4 marketingjenek foghato fel, de az achik es a kartyak miatt megbocsatok nekik.sto1911: Nem lehet.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
KubanitoS
veterán
válasz sto1911 #93187 üzenetére
Detto. Azt hiszem valamelyik Need for Speedben volt anno hasonló dolog. Én csak azért indítottam el a gémet, mert volt 15 percem egy gyors játékra. Gondoltam belépek, választok egy pályát meg egy kocsit és csapatom neki. De nem. Bejött valami nagyon menőnek beállított videó, ahol rendőrök elöl menekülés volt, kinyomni nem lehetett. Aztán be kellett konfigurálni mindent, ha akartam, ha nem. Utána automatikusan elindult valami verseny, amelyet nem lehetett átugrani és mint kiderült a "történet" része. Megint jöttek gagyi videók, hogy milyen kemény csávó is vagyok ám, mennyi jó csaj "csapattársam" van, ment a kerékcsikorgatás ezerrel (de minek ). Gondolom mondanom sem kell, hogy a fenti akciózást nem lehetett átugrani, így jó 10 perc után, mikor már mennem kellett volna meg is jelent a menü és mint kiderült első alkalommal indítottam a játékot ezért hozzak létre profilt, hogy "megosszam az eredményeimet a barátaimmal", illetve folytassam a "történetet". De annyi előnye volt a dolognak, hogy ekkor már ki lehetett lépni és lehetett törölnöm a gépemről ezt a szemetet.
Amúgy ha jól emlékszem a Dirt 3-ban is van efféle cukiság, amikor a csapatodat tudod körüljárni, e-mailezni, meg a többi baromság. Ezek nagyon nem hiányoznak.
Azt hiszem legközelebb egy gyors kikapcsolódásra inkább az NFS 3-at fogom elővenni, ha egyáltalán elindul. Az legalább normális autós játék volt.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Csapoati
nagyúr
-
sto1911
veterán
Csak felraktam a Dirtot, de most meg nem indul el, felvillan a steames inditoablak, majd csend. Eskuszom mindig megbanom azt a par dollart, amikor meglatom a listaban...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
eami
veterán
IGN Prime Never Alone kulcsokat oszt.
-
tomsolo
addikt
Na erre hónapra még behúztam, az Oceanhorn: Monster of Uncharted Seas-t aztán, be is fejeztem a játékvásárlást mert az asztali gépben a videókártya nyugdíjazta magát, szal gépbővítés lesz.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128gb Green 89% Független
- HP EliteDesk 800 G6 mini - Core i5 10500T - 16GB ram 256Gb NVMe SSD
- Iphone 13 mini black, 128 GB
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül, 2 év bolti garival!
- 984 Eladó Hp 15-DA0035NH i3 7 gen laptop 128SSD 1TB HDD 8GB RAM Akku csrés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest