-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz Dilikutya #73350 üzenetére
Nem tudsz megvenni regebbi jatekot, love hibaja. A kiadok feleslegesen ket vedelmet tesznek bele, live hibaja. A kiadok nem foglalkoznak veled es nem szedik ki, live hibaja. Hmm... Egyebkent ertelme csak annyi, hogy mig az atom stabil steam hozza a formajat, addig lehet valamin jatszani is.
-
Dilikutya
félisten
válasz dejaris #73351 üzenetére
Nekem a Steam-el még soha nem volt gond! Egyszer nem tudtam rajta játszani, 3 éve karácsonykor, mert szenteste hajnalban valami fasz kibelezte a T-Home elosztó szekrényét a sarkon.
Valaki csak felelős a GfWL-ért. És azért mindez a puszta léte miatt van. A kiadók felelősek nyilván, de attól még hadd ne szeressem, és fenntartom a jogot, hogy értelmetlennek tartsam, és a pokolba kívánjam. Ha választani kell, hogy a Steam, vagy a teljesen funkciótlan GfWL...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
eami
veterán
válasz BoneDragon #73353 üzenetére
akarsz beszélni róla? :-)
-
ayo
veterán
ezen a héten és a következő héten is sok sorolás lesz hajrá
http://jateknaplo.blog.hu
-
Dilikutya
félisten
válasz BasketWink #73355 üzenetére
Ment a Live? A saját gépemen lévő mentésekkel játszok, ha nem jelentkezik be, a játék azokat se látja. Nagy szükség van ám így rá, nem is felhőbe ment. Akárki akármit mond, az egy teljesen fölösleges gány kliens, egy trágya, teljesen értelmetlen. Nem most, már akkor ki kellett volna ganajozni a játékokból, amikor a Steam-re kerültek. A SecuRom-ot is kidobták belőle, az is a vásárlókat szívatta.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
válasz dejaris #73351 üzenetére
Te most már komolyan annyira utálod már a Steam-et, hogy a Games for Windows LIVE! kliensét hozod ellenpéldának? Pont azt? Azért ennyire még Lackó sem fanatikus.
más
Space Engineers vagy 7 Days To Die? Esetleg másik játék?
Kellene nékem egy Minecraft szerű kooperatív játék, mert barátom oda van azért a legószimulátorért, de én meg nagyon erősen rühellem. Ez a két alternatíva jobbnak néz ki, mint a többi Minecraft klón(CastleMinerZ borzalmasan gyenge minden téren, Ace of Spades-ben alig van mit csinálni rosszul megvalósított lövöldözésen kívül, többi sok százat még nem próbáltam), árban kb egyenlőek(seftelve), azt viszont nem tudom mennyire fognak még továbbfejlődni, mennyire jó velük játszani coopban, mennyire népszerűek coopon kívül, kvázi mennyire éri meg a befektetést egy ilyen indie izéke.
7 Days To Die a Minecraft túlélő módjának kibővített változatának tűnik a vár és mozaiképítés kárára, barátom szereti a zombikat, de nem tudom egy nagyobb búvóhely kialakítása, és nagy mennyiségű ellátmány felhalmozása utána mit lehetne ott magunkkal kezdeni.
Space Engineers meg Kerbal Light-nak tűnik legózással, de ahogy nézem sok mindent utána nem lehet az épült hajókkal csinálni, még egy egyszerű "bespawnolok egy megépített hajót és megtámadom a játékost" féle horde survival módra sem futotta, pedig egy kis bővítéssel nekem rettentően tetszene az űrlövöldözés.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
ayo
veterán
válasz cskamacska #73360 üzenetére
kerbal nem jöhet szóba? nekem az nagyon bejött
http://jateknaplo.blog.hu
-
cskamacska
addikt
Azt hogyan lehet coopban játszani? Space Engineersben legalább közösen összelegózhatjuk, és utazhatunk vele, és.. na ez az, hogy utána mi van?
Kerbal-al, már ott megakadnánk, hogy nem aktívan közösen pakoljuk össze(legalábbis semmiképp nem látványosan, coop youtube videók nem térnek el a single játékmód bemutatásától), és gondolom valahogy közösen vezetni is lehetÁh, nincs hivatalos coop/multiplayer, csak egy félig működő coop mod.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
bdavid94
tag
Nekem megvan a Space Engineers és bátran merem ajánlani, majdnem minden csütörtökön jön hozzá patch ami kisebb-nagyobb újításokat tartalmaz. Érezhető a játékon, hogy a fejlesztői nem csak lehúzni akarják az emberről a pénzt.
Mondjuk jelenleg szerintem a Space Engineersben jelenleg kreatívban éri meg játszani a túlélős része még nem nagyon erős, mert nincs semmi ellenség max a meteor záporok.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Innét megy a vásárlás, mint amazonból amcsi címmel esetleg?
-
kyowolf
csendes tag
Én a StarMade-el szórakoztam jópár órát. Elősször coop módjára gyűjtögettünk és űrbázist építettünk, majd áttorkollott az egész deathmatchba. Nem tudom mennyire gyorsan fejlesztik, én 1éve játszottam vele, akkor elég igéretesnek tűnt.
-
zsolt200
tag
Tudom hogy nagy kérés, de valakinek nincs Sniper Elite v2höz kártyája? 4 megvan de a többit ugye nem adja meg, van egy 5ödik is de abból meg már van egy. Szeretnék végre egy kitűzőt készíteni
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
törölt tag
Saints Row IV:
Region Locked: This game is region locked. Please remember this if you purchase the game while abroad and that this also applies when you gift the game, so avoid sending this item as a gift to someone in another country. -
duvi
nagyúr
Tudom, hogy Uplayes, de szerintem ennyiért nem rossz ár (magyar felirattal):
Splinter Cell Blacklist Upper Echelon Edition 1 990 Ft[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
És még egy jó áras ajánlat a CDgalaxsitól:
Borderlands Game of the Year Edition 1 990 Ft -
na ez nice
eltekintve ettol "A játék kódja a Steam-en nem aktiválható."
meg ettol, barmit is jelentsen a jatekra nezve:
" A Gamespy megszűnt. A multiplayer szerverek régebbi játékok esetében megszűntek, újabbak esetén pedig némelyek elköltöztek. Részletek a kiadó oldalain."
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Agyzuzo
addikt
válasz maross #73389 üzenetére
Ez csak annyit jelent hogy a telepítés után RELOADED aktivátor használatával indítható a játék.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Anonymus X
tag
válasz maross #73389 üzenetére
A Borderlands GOTY dobozos változat kódja csak a DLC-k aktiválásához és/vagy letöltéséhez kell (azt hiszem az itthoni kiadásban a kód letöltőkódként is funkcionál, míg pl. a UK kiadásban lemezen adják a DLC-ket). Sosem lehetett Steamen aktiválni. Ami viszont hamarosan valószínűleg megváltozik, mivel a Gearbox/2k Steam alá viszi a játékot a multi miatt (a Civilization IV-hez hasonlóan) és a dobozos változat aktiválható lesz Steamen. Info
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
törölt tag
-
zone
őstag
Elő lehet rendelni a Gods Will Be Watching játékot, a demó alapján érdekesnek ígérkezik.
Reboot Bundle 5.0 első 2 napban 1.79 € (vagy $1.99)
Mount & Blade
Blades of Time Limited Edition
UFO Extraterrestrials Gold
Thunder Wolves
Puzzle Kingdoms
Storm: Frontline Nation[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
huskydog17
addikt
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Dilikutya
félisten
válasz huskydog17 #73396 üzenetére
Már majdnem olyan jó ár, mint tavaly a Humble Bundle-ban. De csak majdnem.
-
huskydog17
addikt
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Dilikutya
félisten
válasz huskydog17 #73399 üzenetére
Lehet berántom a Dead Space 2-őt ennyiért, az 1. és 3. megvan Humble-ból. Bár játszani még nem játszottam, csak az elsővel pár percet még warez korában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest