- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zone
őstag
Deus Ex: The Fall előrendelés mellé jár egy ingyenes Deus Ex – Game of the Year Edition
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
cskamacska
addikt
válasz Heavyrain #62350 üzenetére
Jáj, jáj, ne is mondd!
Épp trédelnék régebben beszerzett FEZ giftet S8 Prejudice csomagra, erre várjak egy kicsit, mindjárt jön. No, változott a helyzet, nem kell már neki a FEZ, de mit adnék cserébe FEZ gift linkért?
más:
Eluntad az agyad az irodában? Úgy érzed a hivatalban csak a papírokat tologatod?
Érezd magad te is a társadalom hasznos tagjának! Játssz jómunkásember szimulátorral!
Warehouse & Logistics Simulator 3,75 font Gamersgéten"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
sith7
nagyúr
Rome 2 Tw DLC - k hol a legolcsóbbak ?
-
-
djculture
félisten
-
válasz djculture #62464 üzenetére
Nem hiszem, hogy az adja meg egy játék értékét, hogy mobilra készült-e előbb, vagy éppen hogy mekkora helyet foglal el a vinyón. Lehet, hogy van benne 20 óra játék, akkor meg többet érhet sok AAA címnél is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Crytek
nagyúr
Ezzel a Victory autos game-el hogy lehet single be tolni?
Mert azért aktiváltam mert írtam hogy egyjátékos és multis.De csak rohadt online versenyeket látok engem az meg nem érdekel!Hogy singlebe tolja mire kell menni?
Next PC Upgrade: 2022
-
djculture
félisten
válasz Crytek #62469 üzenetére
Nekem nincs meg de karierről ir az oldalon, csak mivel early acces még lehet ez a rész nem is működik:
We want you to enjoy Victory both in multiplayer and in single player mode: We are developing various single player modes that will create a career you can enter whenever you want to race against AI drivers.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz maross #62463 üzenetére
Na akkor pont illeszkedik a rakásba, mert úgy néz ki, és úgy is kell játszani vele, mint egy közepesen rossz 10 éves FPS-el.
Szerintem a telefonos játékokat nyugodtan meghagyhatnák az iPhone közönségnek, mindenkinek jobb lenne így.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Niczo
senior tag
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Hah,kaptam kulcsot xD
Ez így elég vicces, a tömeg nem vette észre,hogy kirakták,elvileg még most is van[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Mate
nagyúr
"Most töröltem egy csomó hsz-t. Ha még egyszer tömegével kezdtek sírni, mert lemaradtok valami osztogatásról, egy időre bezárom a topikot. A továbbiakban a hasonló ingyenkulcsokról legfeljebb hír formájában szeretnék itt olvasni, a reakciótokat tegyétek be a blogotokba."
Idézet Ollie-tól.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
-
Cheesus
senior tag
válasz warcat #62474 üzenetére
Na gyönyörű hogy ilyenkor állok neki CoD-ozni... Mondjuk ha Chrome bugos volt akkor alapból felejtős...
Látom sokatoknak sikerült zserezni, grat hozzá, esetleg akinek van ideje meg kedve a játék kipróbálása után egy pár sort írhatna a játékról, mert pontszámokban nem lett túl erős a játékhttps://www.twitch.tv/csehla
-
maddionmax
senior tag
Akad olyan, akit az Indiegala Rise-ból a két repülő szimulátor hidegen hagyja és eladná?
-
pigster
senior tag
válasz maddionmax #62490 üzenetére
Hát, ha adsz érte 5 dollárt, akkor lehet róla szó...
-
nagyúr
válasz batman91 #62459 üzenetére
EU törvény... áfát is kell róni az meg EUR-ban mehet nemzetközileg itt... ez van, legalábbis én azt hiszem ez van mögötte.
Nem csak ők, az összes ilyen online kereskedő azért váltott, egyik se viccből csinálta az utóbbi időben.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #62493 üzenetére
A GOG Cipruson van bejegyezve .
-
marcusa
addikt
válasz Cheesus #62489 üzenetére
Én már 2 napja játszom a csúnya rossz fúj verzióval, és nekem nagyon bejön, és ha nem kaptam volna most ingyen kulcsot, akkor meg is vettem volna napokon belül.
Hangulatos, kellően nehéz, és az adatlapomon levő konfiggal teljesen játszható FHD max beállításon.[ Szerkesztve ]
:-)
-
djculture
félisten
válasz marcusa #62496 üzenetére
Akinek bejön ez a játékmód annak mindegy hogy néz ki meg milyen mentési rendszer. Azért ilyen stílusú játékból elég kevés új cím van. Engem szerencsére nem izgat ugyis lesz game of the year kiadás is. Egyik oldalon 15 dlc- van feltüntetve hogy később jön..
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Ingyen Avencast Rise of the Mage
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.