- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Hunbeast87 #59952 üzenetére
Cserére is hajlandó lennék, asszony örülne nagyon a játéknak!
( Érte pedig bármit.. )http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Mate
nagyúr
válasz Hunbeast87 #59952 üzenetére
Nekem volt, de sajnos már elajándékoztam egy ifjú hölgynek. Van egyáltalán férfi játékos sims világában?
-
Hunbeast87
senior tag
Hét közepi őrület: Don't Starve 5,59€-be kerül most. (bár gondolom tradereknél még olcsóbb )
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
Zolás
addikt
válasz DeFranco #59957 üzenetére
Aztán használd egészséggel Bár gondolom az asszonyé lesz a komoly, minden igényt kielégítő játék.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
DeFranco
nagyúr
-
Zolás
addikt
válasz DeFranco #59960 üzenetére
Most legalább szívhat az originnel
Jó játékot. Gondolkoztam rajta, de én biztos nem játszanék vele, felrakni apróra 3ezer pénzekér meg pofátlanságnak tartom. Így legalább ha megint veszek tőled egeret, tudok alkudni[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
nagyúr
-
po1son
addikt
-
Aidan85
aktív tag
válasz FollowTheORI #59964 üzenetére
Na igen, nekem is inkább az V DLC-i kellenének, a többi már megvan valamilyen formában.
-
bladegery
senior tag
Ha valaki meg akarja venni a btat, de draganak talalja, en tudok adni egyet olcsobban, 4.64-re kell kiegesziteni a tobbi jatekert.
[ Szerkesztve ]
gergely-szabo.com
-
-
szallasi007
őstag
Megvettem a CIV csomagot, köszi az infóért. Viszont a Gods & Kings valamiért nem látszódik a steamen (8.25$-t adtam nekik biztos ami biztos) ez normális vagy kéne külön látnom mint a 4ik résznél?
-
nagyúr
válasz szallasi007 #59969 üzenetére
DLC-k között mutatja csak...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szallasi007
őstag
válasz FollowTheORI #59970 üzenetére
Köszönöm közben megtaláltam
-
Rendo84
senior tag
Tudnátok ajánlani Trine-hoz hasonló játékokat?
wwenigma: (Trine 2-n kívül persze!)[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Agyzuzo
addikt
válasz Rendo84 #59972 üzenetére
Trine 2, The Cave, Deadlight, Mark of the Ninja, Vessel, Limbo, Rochard, Party of Sin.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
-
darkling
tag
Why is a soap bubble round?
-
djculture
félisten
Nekem jó az otp ezerszer jobban konvertálja a fontot mint az euro-t.. Eurora sokszor rányomnak 10-15%-ot is másnap mióta a forint gyenge. Fontnál meg 20-30 forint-t nyomnak csak le a számláról másnap akkor is ha 20 fontért veszek valamit. Gmg volt meg steam ahol még euro-ban vásároltam, maradt a steam. Az is átálhatna nem sirnék érte
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
Aztat olvastam (de nem vagyok közgazdász...) minél instabilabb egy valuta a forinthoz képest, annál nagyobb teret hagy rá a bank. Azaz a középárfolyamhoz képest annál drágábban adják (és olcsóbban veszik). Így egy stabil valutával jobban járunk, ha amúgy a dollár/euró/font ára középárfolyam szerint ugyanannyi lenne.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Arkennys
addikt
Ne kezdjétek megint a dolgot...épp örültem, hogy úgy ahogy elült. Tudom, hogy mind nagyon vágjátok a témát, de ne bankárkodjátok szét a helyet
Vagy rátok uszítom Defrancot, és annyira kitanít titeket, hogy többé nem akartok erről beszélni!
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
cannibal
senior tag
Skacok, a humblin szokott lenni happy hour ahol féláron van a bta ?
-
Cheesus
senior tag
válasz Arkennys #59995 üzenetére
És vajon megéri a speckó kiadás belőle, vagy el lehet lenni az 1$-os csomaggal is?
#59999 xsanyi77 A Spearhead az bővített cucc, mintha plusz katona lenne benne, plusz kapsz zenét meg ilyeneket... ezért is kérdeztem hogy megéri-e
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Arkennys
addikt
válasz djculture #59996 üzenetére
akkor mi van ha nem nyomtam rá hogy ez gift, úgy vettem meg, és csak a wallet nyugta jött mailre?
cheesus: ahogy néztem a sperheades nem ad a játékhoz magához semmi konkrétat, szóval ink sima
[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz djculture #59991 üzenetére
Nekem az nem világos hogy az alapba ott van az interstellar alapjáték, és a bta-ban is benne van, csak épp spearhead edition. Steamen nézve mindkettő tartalmazza az alapjátékot....nekem ez igy nem tűnik logikusnak. Non bta-ba alapot, bta-ba deluxe-ot adnak.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Arkennys
addikt
válasz szami777 #59999 üzenetére
Early Access to Interstellar Marines including all future updates and expansions + Join the Spearhead unit (unique honorary game profile) + Your username in the Hall of Honor and your name in the credits of the game + Digital download of the Interstellar Marines: The Beginning soundtrack and all future soundtracks + Digital download of art book when it’s ready + Get 1 extra Interstellar Marines Steam Key to gift to a friend.
hm, most nézem, tényleg alapot is ad elvileg a spear
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest