- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Itt 23 Euro, de még sose vettem innen semmit.
G2a-n 23.9 euro az meg ugye jóval megbízhatóbb.
Egyébként amazonon volt már 21 euro pár napja és abból lejött volna még a kupon, de nekem még az is sok egy évente megjelenő játéktól, főleg úgy, hogy pár hónap múlva sokkal olcsóbb lesz.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Mate
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Nem nekem lesz, ismerősömnek gondoltam. De ennyit nem adna érte, úgyhogy szerintem marad PES-nél.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #59444 üzenetére
SiN benne van a Steames SiN Episodes Emergence csomagban is.
Meg hádésített főgonosz csaj.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Niczo
senior tag
válasz cskamacska #59455 üzenetére
még van hova fejlődni
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
echterion
nagyúr
A fene, útban van a fecskendő.
(#59458) BoneDragon: Ja, még a szemcsi is lemaradt, de legalább a bugyija kisebb lett.
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz BomiBoogie #59415 üzenetére
Playblink? Sorsolásokon kb. 0 esély, "charity" sorsolásra csak fizetett időtartam alatt tudsz jelentkezni. Ha egész nap figyeled az oldalt, a chaten nagy ritkán elkaphatsz pár kulcsot. Én befizettem nekik 5 dolcsit, de kb. egy héttel később gond volt a fiókommal. Nem volt chatem és fórumra se tudtam írni. A support 8 nap alatt sem válaszolt, erre visszakértem paypalen a donate összeget, mert az oldal fele nem működik. A pénzt válasz nélkül visszakaptam, viszont bannoltak.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
szami777
addikt
Humble codemasters bundle
Ha nem lennének meg, azonnal rávetném magam, az alapot azért beszerzem.
1 dollárért:
Overlord Overlord
Overlord: Raising Hell DLC Overlord: Raising Hell DLC
Operation Flashpoint: Red River Operation Flashpoint: Red River
Operation Flashpoint: Dragon Rising Operation Flashpoint: Dragon Rising
Rise of the Argonauts Rise of the Argonauts
6 follár felett:
DiRT Showdown
DiRT 3
Overlord II[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sagem
addikt
válasz BomiBoogie #59461 üzenetére
Nemtom, én mint mondtam már 3x nyertem sima sorsolásokon Nem is értem, hogy mi az, hogy sorsolásokon nulla % az esély..sorsolás = random, ugyanúgy a szerencsén múlik, mint bárhol máshol Az tény, hogy "üzleti" modellt követ az oldalt, azaz aki fizet/felajánl az előnyben van, de..nem értem min kell gondolkozni, a regelés s az oldal használata teljesen ingyenes, kismillió ingyenes sorsolás van rajta, pontok naponta ingyen "termelődnek"..ergo nincs az embernek vesztenivalója, nem kerül semmibe, nem kötelező fizetni/felajánlani.. Persze nem akarlak rábeszélni, én is már keveset használom, leginkább időhiány miatt, de az egész teljesen fee, s +1 esély a nyerésre (egyébként az oldal szabályzata még az is megengedi, hogy az ott nyert játékot visszaajánld, elajándékozd stb., nem kötelező aktiválni.. )
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
sagem
addikt
válasz Crytek #59465 üzenetére
Nagyjából ezek a játékok voltak a Codemastars IndieGalában is, nem? Na az a bundle alig fogyott..gondolom a Codemasters inkább átvitte a Humblésekhez, borítékolhatóan minimum 2x annyi fog fogyni..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
törölt tag
GOG
Amnesia: The Dark Descent ( plusz a dlc ) $1.99
-
De okosan csinaltak...aki megvette a dirt2-ot, most szepen megveszi a dirt3 miatt, az 1$-os reszt pedig eladjak ujra, az ugyis megvan mindenkinek.
szerk: de ha valakinek nem lenne meg az overlord, biztos ami biztos, azert abbol is tettek egyet a 6$-os reszbe, hogy meg kelljen venni
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
reelc
veterán
válasz maross #59475 üzenetére
Igen, okosak.
De rajtam nem fognak ki ... nem nagyon érdekelnek az autós játékok.Egy halom bundle járt/jár le a napokban. Pl. Indiegala, Groupees, meg Bundlestars ha nem mókáznak megint a számlálókkal (+20 nap ). Hátha lesz olyan, amihez hasonló nem volt mostanában, és érdemes beruházni rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz maross #59478 üzenetére
Legalább 2 napig annyi volt a co.uk oldalon akcióban..Tegnap járt le azthiszem, ma már kismillió fontért van.
Egyébként ott is levolt nyomva az összes játék ami bundle-ba van most, dragon raisingot is megvettem az is 0,5 font volt. Red tide-ot jó hogy kihagytam (az is 0,5 font volt) most bezsákolhatom 1 dollárért és ennyi[ Szerkesztve ]
-
TheStigKrisz
tag
ha valakinek nem kell a dirt showdown annak adnék 3 dollár értékű jó magyar forintot érte
-
Itsu
tag
az a szerencsém hogy 1ik se volt meg,alapvétel volt ez... viszont a legutóbbi bohemiás bundliba raktak bele új játékot nem? (tudom h nem szoktak)
-
-
maddionmax
senior tag
Ha valakinek akad feleslegesen Dirt 3, az jelezze mert átvennémKösz Greedy!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz maross #59482 üzenetére
Gondolom mert ezek a játékok már jóformán mindenkinek megvannak, multkor én is gondolkoztam a másik codemasters bundle-nél. De mondom mine,k lesz ez még olcsóbb is.. hát lett
Showdown nem volt még leakciózva sehol, gamesgate 2,5 fontért adogatta de annyit nemért nekem.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TheStigKrisz #59480 üzenetére
+maddionmax
+Cheesus :
#59464[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Cheesus
senior tag
Nem az volt hogy külön-külön kulcs az alap és BTA csomag is Humble-nél? Semmi kötekedés, de már a második illető kér konkrétan egy játékot a bundliból... (Vagy a kulcson belül meg vannak bontva a játékok?)
genndy már reagált is
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
ayo
veterán
válasz Cheesus #59487 üzenetére
de úgy van: 1 kulcs alap - 1 kulcs BTA
nem rossz pakk, de ha már voltak ezek eleve pakkban, lehetett volna külön szedni őket + nekem kissé fura az új vásárlási rendszer, hogy nem is lehet már húzogatni sehova a cuccot. na mindegy azért összeírtam, mert szép játékok:
http://jateknaplo.blog.hu/2014/01/30/the_humble_weekly_sale_codemasters
http://jateknaplo.blog.hu
-
mas: még 6 hely van szabadon az ac4 groupbuy-ban.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Arkennys
addikt
Most hallok először róla, de érdekesnek tűn
szerk: jut eszembe a napi akciós kingdoms of amal.-ról valaki tud véleményezni? És hogy ha a játék jó is, DLC-k mennyire értelmesek?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
cskamacska
addikt
-
-
törölt tag
@maddionmax
Van már valami új fejlemény a Bohémia ügyben ?
-
szami777
addikt
válasz djculture #59491 üzenetére
én elhiszem neked, hogy annyiért vetted, de fura hogy nem került szóba se itt se redditen se itad-on
Lehet h ez egy személyre szóló elárazás volt neked, múlt héten én 3 napig 4 dollárnak láttam ott a grid2-t[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.