- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Kb. hány ember akar ARMA 3-at venni cdgalaxisból akit a házhoz szállítás összege riaszt vissza?
-
darkling
tag
The Bureau: XCOM 4 font a PH4V4F-33PTVI-5HXNWG kóddal.
Bioshock Infinite 5,4 font szintén a fenti kóddal.
[ Szerkesztve ]
Why is a soap bubble round?
-
C4mp3r
addikt
[link] stalker pack 15 usd
-
9Petya2
tag
Egyébként ez a fontra való átállás euróról GMG-nél végleges? Mert ahogy nézem facebook oldalukat, máshol is történtek átállások Európában és az emberek többsége írja is ,hogy nemfog többet vásárolni náluk.
-
djculture
félisten
-
SAABPEPE
tag
Ilyen jó áron megy most az Arma3. ?
-
Lajti
tag
Blinkis bundliból ninjáknak:
Archon Classic 03KPA-IDH4H-43AA7
Astro Tripper JFYMG-4IXYD-9J4IB
Mutant Mudds Deluxe MZDZJ-YTGHR-KLM2I
Sideway New York AWL6M-0W2AF-FVHD8
Blockland A005X-Y3FI4-P3WKZ
Gnomoria NVYNN-7MC4P-ND2TH
(szóljatok légyszi, hogy elvittétek)[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
-
Mire az ember megnezne steamstore-on, hogy kell e neki, mar biztos hogy vitte valaki, ha masnak nem, +2 accra a gyerekeknek jo lesz, azhogy jatszanak vele vagy sem szazadlagos szempont .csak gyorsan gyorsan mindent vegigprobalni
Es koszi, rendes toled.
szerk tudom, folosleges ezen idegeskedni, de ez egy ilyen nap
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Arkennys
addikt
válasz maross #60326 üzenetére
Érthető idegeskedés, én meg sem próbálom az ilyeneket sosem. Úgyis viszik, már mire én rákattintanék az aktiválási ablakot előhívni
(most figyelem, a te avatarodnál két nyelv van, a sima verziónál meg kettő, pont föléd kommentelés miatt most vettem észre + harmadik csáp fejen )
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
ForRedGlory
félisten
Dead Island: Epidemic beta gift, ha kell valakinek, írjon privit. Van 3db
-
huskydog17
addikt
Helló!
Az Earth széria valóban minden idők egyik legjobb RTS sorozata.
Amúgy a második epizódot, azaz a 2150-et itt 200 Ft-ért is meg tudod venni Steam-re.Az első és harmadik epizód, azaz a 2140 és 2160 pedig 5 eurós alapárral bír a Steam-en, azaz a legtöbb leárazáskor 1 euró közelébe kerül.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
szami777
addikt
Nagyon ránk akarják sózni ezt a Takedown Red Sabre-t.
A 4pack 4 euro. Ingyen hétvégét persze nem mernek csinálni, mert utána senki se venné már meg.
Kíváncsi vagyok az orosz verzión van e zár, 30 rubelért talán megveszem.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
warcat
veterán
Aki Groupees-nál vett holiday helpings bundlit,okosan az Ethan meteor huntert is belerakva,begyűjtheti a Steam kucsát az oldalról
EA: It's in the crate!
-
Mate
nagyúr
-
Zolás
addikt
Ügyesen leárazták a BF3 dlcket, csak az egybe csomagot nem. Amúgy is marha drága még mindíg, külön-külön meg pláne.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Frod
addikt
Borderlands vásár a GetGamesGo-n, méghozzá barátibb árakkal mint Steam-en (szépen alájuk mentek, dehát ilyen a üzlet )
szerk: bocsánat, korábban volt, elsiklottam felette!
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Mate
nagyúr
Nekem még bundle-ban is drága volt a BF3
Frod: (#60282) pohár
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Én meg marha fejemmel kuporgattam az előrendelőire, eltelt másfél hónap mire kijavították a bugokat, meg megnyílt az első dlc már volt premium edition olcsóbban mint az előrendelői....
Azóta se tudom eléggé megköszönni az EAnak hogy ennyire telibe.... az előrendelőket.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
djculture
félisten
Ja tegnap vettem 3 euróért egy játékot és most nyomták le az ingadozás árát 170ft-ot. Ha fontban veszek játékot semmi ilyesmi csak ennél a bzi euronál Ma is volt 301-től kezdve 310 ig minden, font meg ingadozott 2forintot.
Zolás:Ahopgy szokták mondani aki az Ea-tól előrendel valamit az sikeres ember nem lehet...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #60332 üzenetére
Elkeltek
-
djculture
félisten
válasz djculture #60347 üzenetére
Most is nyomatják ezt a Titanfallt hétröl hétre jelentenek be szívatásokat. Nem értünk rá leprogramozni csak 3 robotot de majd dlc-be meglehet venni. Tök jó lesz 6vs 6 multiplayer mert lesznek agyatlan botok . Nem hozzuk ki xboxra a játékot mert nem lettünk kész az optimalizációval. Utána mikor ezt megjátszották, jött fanyalgás hogy: A respawn félti a project jövőjét mivel elfordultak a vevők a terméktől.Aki ezek után puszira megrendeli annak én megnyitnám a lipótot újra..
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz huskydog17 #60333 üzenetére
Esetleg megveheti a BundleStars Brutal Bundle keretében, és eladhatja a többit aprón 8000 forintért, mint ahogy a linkelt hirdetés feladója is teszi. (nem pont 8k, de ezt tudjuk be mérhetetlen szerénységének )
Van ám nekünk bundle topikunk, van a Steamen is Groupbuy csoport, nem feltétlen kell pofátlan sefterekhez fordulni, ha csak egy játék kell egy bundliból.
djculture: Bundlestars embere azzal magyarázza hogy nálunk drágább a csomagjuk, hogy az EU-ban 20% adót fizetnek. Ez azért poén, mert máshol tojnak bele, sőt, az EU régió még az első pár órás -20%-os kedvezményből is kimarad.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest