Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    Igazából új SSA bevezetése óta 1 komoly intézkedés történt. A CIS (Steam-en RU AM AZ BY GE KZ KG MD TJ TM UZ UA LV LT EE) országokban többé nem lehet Borderlands 2-t vásárolni gift-ként, vagy 4 pack-ban. Saját részre természetesen megvásárolható.

    Mondjuk nem tudom ennek mi értelme volt, mert már korábban is teljes régiózárat kapott a játék. Ezek szerint, ennek ismeretében is tömeges igény volt rá "nyugaton".

    _________________________________________________

    (#17585) Alien83

    A barátom azt mesélte, hogy időnként USA, orosz, magyar ip címmel lép be a fiókjába. Néha csak pár perc telik el a belépések között. Nyilvánvalóan nem lehet ilyen rövid idő alatt ilyen távolságokat megtenni, ugyanazzal a számítógéppel. (Minden Steam kliens telepítésnek van egyedi azonosítója). Erre az anomáliára a Steam a mai napig az ég világon semmit nem intézkedett.

    Az sem nagyon érdekelte őket, amikor naponta nagyon sokszor (>5 alkalom/nap) ugyanarról az ip címről, de minden alkalommal más gépet használva lépett be. Igaz, ez böngészőből történt. A sikeres Steam Guard-os azonosítás után simán engedte a fiók használatát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák