Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tag

    válasz cyberkind #141679 üzenetére

    Én ezek szerint másik AW1-gyel játszottam, ugyanis éppen azt untam benne, hogy túl sokat kellett harcolni. Túlságosan akciójáték volt, és ehhez képest a harc nagyon nem volt változatos, a játék meg hosszabb, mint a Max Payne-ek. Jobban örültem volna több - és kalandjátékosabb - Twin Peaksnek, illetve valamelyest kevésbé harcközpontú éjszakai horrornak.

    A másik, amiben unalmas volt, az az, hogy kb. az összes feladvány az volt, hogy indítsd be a generátort, vagy menj el a csőben X cuccért hentelve (majd ott a gombot megnyomva), és vidd el amoda hentelve. Ez nem komolyan vehető játékmenet, ehhez képest nemhogy az Alone in the Dark, de még a Resident Evil is hardcore puzzler. (Vagyis horrorkodó témában eleve máshoz szoktam. Arról nem is beszélve, hogy horror tematikával jó pár point & click kalandjáték is létezik.)

    Elfogadom, hogy valakit elkapott a hangulat (az bejövős volt nekem is), és élvezte végig, de az ténykérdés, hogy egy-két mechanikai elemet kellett ismételgetni. Nem meglepő, ha valaki unta.

Új hozzászólás Aktív témák