Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • betyarr

    veterán

    az lenne a kérdésem (remélem nem fogtok megfeddni érte),hogy ha pl. összeszedek több sothis nagy összegű küldetést,akkor hogyan lehet azt kisakkozni,hogy útba ejtsem a közelebbi célpontokat?tehát,hogy ne legyenek felesleges körök,ha mondjuk utazok 4-500 fényévet.
    tegnap többször is körül néztem a sothis/ceos rendszerben,de "csak" 1,1 millás küldit láttam.nem akarok telhetetlen lenni,mert így is hamarabb megszereztem ezt az összeget,mint régen kb. 1-2 hónap alatt,csak kíváncsi lennék,hogy más hogy hozott össze több tízmilliós fuvarokat?

    egyébként,hogy valamilyen szinten hozzászóljak a minap lényegében a kérdésem miatt kitört vitához: hiába van néhány hónap játékom benne,de most pl. a nagy kreditkeresési lázban (de legalábbis ehhez kapcsolódóan) tanultam néhány dolgot,aminek azért a későbbiekben is hasznát fogom venni.illetve,nem célom,hogy hamar a csúcsra jussak és akkor essek abba a hibába,hogy megvan már mindenem,aztán már csak unatkozok.pusztán csak,ha történik valami,akkor azért sokkal jobban motivál a játék,mintha csak monoton módon egyik állomásról a másikra vándorolnék néhány kredit profitért.most egy kicsit keresek,megpróbálom minél jobban befektetni és neki állok felfedezni,vagy olyan helyzeteket keresni,ahol megtanulom értelmesen irányítani a hajót,hogy azért lehetőleg ne tudjon minden jöttment kalóz kiszedni.annak idején a commodore korszakban,a '90-es évek elején bődületes mennyiségű időt öltem az elitbe és már elég jól ment a harc is.ennek a hatására adtam a fejem a mostani ED-re is,pedig már nem vagyok mai gyerek,mint ahogy gondolom itt sokan mások.
    nagyon-nagyon sok tanulnivalóm van még.a videókat,a leírásokat átnyálazom még egyszer,illetve a fórumot is fogom böngészni az elejétől kezdve.na,meg néha benneteket is foglak "zaklatni" kérdésekkel.
    remélem senkinek nem sértettem meg az önérzetét a hsz-el,nem ez a célom vele.én így látom jónak az előre haladást.tudom,hogy ezt lehetne úgy is,hogy semmi konkrét segítség nincs és mindent magamnak kell kitapasztalni/összebogarászni a netről.
    peace :R

Új hozzászólás Aktív témák