Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RichieTri

    senior tag

    X1-en is megjött a paccs.

    amibe legelőször belebotlottam az egy laza tearing. ugyanis kikapcsolták a sync-t. biztos így akartak több fps-t kicsikarni a játékból...de minek? így is tök jó volt.
    aztán: eddig is nehéz volt (a legutolsó paccs óta) az interdiction, de most már egy novice-eaglet sem tudsz lekpacsolni(full A-s Python A3-s FSDI-vel). ráadásul 3 "elrontott" interdiction után -13% hull...hát ez kész röhej.

    talán pozitívum, hogy egy long term missionért kapnék 1,3 milliót, de ehhez 47 kalózt kell likvidálni 2!!! nap alatt. igaz, hogy ilyenkor esetleg jobb bounty-s kalózokat spawnol a rendszer, de egy CZ-ben ezt az összeget kb fél óra alatt össze lehet hozni.

    olyat is olvastam fórumokon, hogy srác elvállalt csempész küldit másik rendszerbe. mikor átment kb 20 másodperc múlva a helyi erők rászáltak SC-ben. mire egy bázishoz ért legalább 5 interdictionon volt túl,DE a bázisnál vártak rá. alig tudott elmenekülni...erre átment egy másik bázisra(outpost) és ott is várták...LOL... oké-oké reality meg kommunikáció,de ez túlzás.

    ja és az NPC-k fossák a chaffot és furcsa mód a a delay is jóval rövidebb náluk.

    kérlek nyugtassatok meg(ugya PC-n is volt béta), hogy a FD-s fiúk tudják mit csinálnak!? és mire éles lesz a game(okt 6.) megint széles vigyorral szelhetem a galaxist?!

    live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri

Új hozzászólás Aktív témák