-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vcsabika
tag
Valakinek nincs egy elado blf q8-a?
-
MC Pite
veterán
Elég tekerni egyet-kettőt a kupakon, nem kell szétszedni.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
H-Zol
senior tag
válasz z123456z #74256 üzenetére
Igen ahogy MC Pite felhasználo is írja két három tekerés, több helyen is olvastam, hogy amelyik lámpa sokáig , hónapokig áll ajánlatos ez a tekerés a rugó sem feszül és a kontakt is megszűnik !
Nekem sok lámpám van és én egy párnal megcsinálom de ahogy felkapm 3 másodperc és üzemkész
Eből eredendő hibaról nem halottam, olvastam csak a lemerűlést !! -
alexandrosz
aktív tag
Convoy S2+ 6e jó magyar forintért megérheti?
Ismerős venné, akku nélkül ennyi. -
H-Zol
senior tag
válasz alexandrosz #74259 üzenetére
Szerintem az körül van a reális ára , az sok féle driverrel , sok féle LED el van !
Nekem nincs , nem tudok sokat rólla! -
H-Zol
senior tag
válasz alexandrosz #74261 üzenetére
Enyiért szerintem sem rossz vétel ! Itt sok felhasználónak van több darab is , én valahogy le maradtam rólla !!
Egy LED kerül fele annyiba ! -
Digitalpimp
senior tag
válasz alexandrosz #74259 üzenetére
Banggood email only 17usd? Annyiért igen jó.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
alexandrosz
aktív tag
válasz Digitalpimp #74264 üzenetére
Ja, szerintem be lészen húzva.
-
MC Pite
veterán
válasz alexandrosz #74267 üzenetére
Egy HS10/SP40 nekem szerintem többet ér pár dolárralntöbbért (akkuval, pánttal, hibcri stb).
De sokaknak van (bár én idáid védelem nélküli hideg fehér, alacsony cri-seket láttam egyszerű ui-el csak, finoman szólva sem vonzott).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
sarajhvh
tag
Megérkezett a Fenix E-30r lámpa " 18650 " , a képeken, videókon érzékelhető, hogy viszonylag kistestű lámpáról van szó, de hogy ennyire!
Minőségi kidolgozású tetszetős kis lámpa, jó színhővel, jó elosztású fokozatokkal, stabil kimenetekkel, bőségesen elegendő szórt fénnyel!
Napi használatban lesz nálam! -
WestBam
Topikgazda
válasz sarajhvh #74272 üzenetére
Csinos darab, egy ideje szemezgetek én is velük, mármint az E28R és az E30R típusokkal. Érdekelt is, hogy miért gyárt egy ekkora nagy brand két ennyire hasonló lámpát, hiszen méretben, kezelésben, felépítésben is szinte teljesen ugyan az a két modelljük. Aztán a választ a gyártó facebook posztjában találtam meg, bár eléggé kétségbe vonható az, hogy ez így van, de ezek szerint ennyi az összes indok: "The difference with E30R is that E28R is USB type-c charging with inner waterproof."
További érdekes adalék a poszt megjegyzése:
"PS:We did not use the moonlight mode because the circuit is risky and easy to touch. Under the guarantee of product quality, we will not release it for the time being, we plan to release the moonlight mode later, please stay tuned."
Ez egy 2020 végi poszt, azóta sem vettem észre, hogy lenne holdfény mód, vagy közvetlen elérése a holdfénynek, esetleg a turbónak. Ettől függetlenül elég jó lámpáknak találom őket.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
alexandrosz
aktív tag
válasz alexandrosz #73932 üzenetére
Közel 1 hónappal ezelőtt megrendeltem a drop in led-et a Fultonhoz. Sajnos Brexitéktől
A magyar posta közel 3 hetet ült rajta, ma érkezett a vámkezelésről szóló üzi, hogy fizessek 299(!) ft-ot.
Így talán pár napon belül meghozza a postás a régen várt izzót. -
Digitalpimp
senior tag
válasz alexandrosz #74275 üzenetére
Nem 399-et? Vagy az onnan jövő küldeményeket olcsóbban "dolgozzák" fel?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
alexandrosz
aktív tag
válasz Digitalpimp #74276 üzenetére
Elütöttem a klavin, igen, 399
Köszi a korrekciót. -
benfolds
őstag
bocs, nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz alexandrosz #74261 üzenetére
Ránéztem, ahogy látom fejlesztettek pár dolgot: van holdfény, hőmérsékletet is figyeli.
Mindegy, maradok az SC18-asnál, azt le is lehet zárni, és akksival, klipsszel, töltőkábellel, zsinórral együtt kerül ennyibe.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
A mágneses kupak az tényleg jó dolog.
Most nézem, hogy a Sofirn oldalán a kupakkal, diffúzorral, akkuval 19$. [link]
Jó, hogy odarakták a lámpa képe alá az opciókat, mert amikor rendeltem akkor azután dobta fel a kupakot amikor már leadtam a rendelést.
Még mindig akció van a Sofirn oldalán, van pár lámpa amihez plusz kupon is van az akciós áron felül.
Mást nem egy SC18-ast beszerzek még csomagban vagy egy lámpicsot. [link]" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
H-Zol
senior tag
válasz alexandrosz #74281 üzenetére
Én több darabot vásároltam rokonoknak , ismerősöknek de mindenki megvan elégedve , nagyon eltalált kis olcsó lámpa
-
H-Zol
senior tag
válasz csibe1 #74282 üzenetére
Én az idén még nem vettem lámpát, egy kicsit vissza fogtam magam
Egy pár kis EDC bicskát vásároltam !
Az előbb volt egy kis gond Knifestock oldalon , fél árba meg az alatt volt minden akciózva , de az egéssz árak meg millió Ft-ok lettek
Szerintem fejre volt alvás az oldal , de van aki vásárolt, kiváncsi leszek, de szerintem nem küldik el !! -
csibe1
addikt
Nekem idén az SP33v3 meg az SP33S jött, és egy HS40-es innen egy topikbeli kollégától.
A HS40-es ismerősnek lesz, ha meg nem akkor megmarad, mert nekem is tetszik.
A fénye kicsit melegebb (5000k), mint a többi lámpámé, de nem zavaró.
A másik ami jó a a Sofirn lámpákban, hogy le lehet őket zárni.
Amit elfelejtettem az SP33v3-nál, és meg is égette a steppelt mellényem zsebét.[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
Az 9 152,90 Magyar forint a guggli szerint.
Itthon 9990 Ft akksi nélkül. [link]
Most éppen nincs raktáron, és ott nincs is mágneses kupak, és diffúzor se, és az akksit is meg kell venni hozzá.
Szerintem még így is megéri, mert a kiegészítőkkel együtt olcsóbb, mint itthon a sima lámpa, ha éppen kapható." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
csibe1
addikt
Most éppen nem, mert a Wurkkos akksival $17.99, a 10% kuponnal 16,2$, a Sofirn meg alapból $14.55 akksival.
Szerintem nagyjából egy árban vannak a szállítást rászámolva.
Kinek melyik szimpatikus.
Gondolkodtam a Wurkkos-on is, de aztán mégsem rendeltem.A Vapcell S4+ töltő most 39,53$ a Wurkkos oldalán, a Sofirn webshopban 43,99$
-
H-Zol
senior tag
-
janakbacsi
őstag
21700 as akkuhoz keresek 4 férőhelyes töltőt. Melyik javasolt?
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Ereshkigal
őstag
válasz janakbacsi #74291 üzenetére
Ilyet vettem nemrég, jó cucc, többen használjuk: [link]
A LiitokalaLii 500S-t is szokták ajánlani. -
saril
senior tag
válasz janakbacsi #74291 üzenetére
Én nem költenék rá túl sokat, ha csak tölteni kell a cellákat, olyat vegyél ami CSAK tölteni tud, olcsóbb, az előző hozzászólásban olyan töltők vannak amik tudnak cellát tesztelni is, ha neked ez nem szempont, ne költs rá ennyit.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok! Megint vannak Alin coinokért olcsóbban lámpák. Nem tudom, hogy így mennyire jó árak, nem néztem. Meg az IF25A 25 dollár körül van.
[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz Digitalpimp #74294 üzenetére
Az IF25A jó árba van mert Sofirn oldalon aku nélkül a 15% cuponnal 28,55$ és erre még jön pár $ szállítás , amúgy egy jó kis lámpa !!
Nem tudom miért kell akkora árakat eléjük írni a Sofirn HS40 előtt is ott van a 84,35$Reklám fogás a nagy ár
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz Digitalpimp #74294 üzenetére
Ezek hol vannak, az LT1s sztem jó ennyiért, 40 dollár alatt kuponokkal se nagyon láttam még.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Digitalpimp
senior tag
Bocs, elírtam, az IF22A van 25-ért.
-
Digitalpimp
senior tag
Ali app-coins-Earn more coins-Browse surprise items, de a Shop an item alatt is meg lehet találni őket.
-
Ra3
őstag
válasz Digitalpimp #74298 üzenetére
Köszi, a sima exchange coins alatt néztem de ott nem volt, így már megvan, ennyiért szerintem veszek, már van egy otthon de mindenki el akarja csaklizni aki meglátja
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Digitalpimp
senior tag
Szívesen! Jópofa kis lámpa, de nálam annyira kihasználatlan lenne, pedig jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest