- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Redditen valaki csinált pár mérést Wurkkos TS11 -el, és érdekes eredményt kapott. Ezen fellelkesülve rendeltem is egy keepowert. Ez a közel 3A plusz látszik vajon a fényen? Mégis csak +50%. Mondjuk én így is elégedett vagyok vele, nagyon jó kis lámpa, valamelyik nap is levittem kutyázni, nagyon szépen világít. De ha nem sokat számít, visszamondom, még nem adták fel. Nem egy komoly tétel, 3400-ra jött ki Nkon.nl-ről, de feleslegesen nem szórnám a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz z123456z #73951 üzenetére
Azért itt már van különbség, mérni biztos lehet a fény különbséget, szemmel nem tudom de kiváncsian várom , hogy mit tapasztalsz
Ha két lámpa volna egyik ijen aksival a másik amolyanal akkor valószínű látható volna a különbség!!Most tesztelek egy Wurkkos aksit olyat csinál, hogy le se merem írni
még egy két mérés , próba és írom -
Lacerta
aktív tag
Srácok, Sofirn HS40-ese van itt valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Épp a Wurkkos 18350-sel csinálok egy kapacitás tesztet és valamit nem értek. Ötvenegynéhány százaléknál megállt a kapacitás 929mAh-nál, azóta csak a feszültség nő szép lassan. Most 70%-nál tart és 3.89V, 500mA-rel tölt. Jól van ez így, vagy nem jó a Vapcell töltő?
-
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73953 üzenetére
Van, mi a kérdés?
Sőt, asszem ez is meg a Lumintop B01 is szabad, megvoltak a tesztek amikre kíváncsi voltam[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73956 üzenetére
Most láttam egy tesztet az 1lumenen, és rájöttem, hogy a HS 40 nem SP 40, és hogy ez tulajdonképp egy rendes stabilizált driveres lámpa. Hülye kínai modelljelölések. Így eddig a radar alatt volt.
Szóval ami így hirtelen érdekelne:
- Turbó benne van a kapcsolási sorban, vagy csak 2 klikkel aktiválódik?
- Optika cserélhető-e benne?
- Drivert ki lehet-e venni?
- Töltés közben tud-e világítani?Előre is köszi!
-
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73957 üzenetére
Nincs a turbo a körben. Cserélhető, de nem tudom a méretet.
Nem biztos hogy stabilizált, asszem SC31T meg az SC18 a tesója. Világít töltés közben.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73958 üzenetére
Valami standard lehet az optika, csak szeretek ilyesmivel játszadozni, azért érdekel.
Driverhez, hozzá lehet férni?
Minden fokozat megy töltés közben, nem csak a low?Itt azt írják stabilizált. Meg látszik is a runtime-on. Mondjuk a hőszabályozás egy f*s, nem is értem, miért hajtják ki ennyire high fokozaton a ledet. Ezzért érdekelne a driver hozzáférhetősége is, ha mókolnék a current sense resistoron, akkor a high mehetne kevesebb lumennel, de a thermal protection beröffentése nélkül.
-
H-Zol
senior tag
Végül is nem a Wurkkos aksival volt , van a gond hanem a Wurkkos FT12 lámpával lámpákkal !! Egy kicsit erősebben megkopogtatom hogy rezegjen benne az aksi , kikapcsolt állapotban és onnan többet be nem kapcsol Le veszem a hatulját az oldalsó gombot kétszer megnyomom és megy megint , egy kis ütögetés és megint le fagy , de vettem 4 darabot kettő nállam van kettő ismerősnél mind be gyüjtöttem és mind azt csinálja
Itt találtam egy hasonlót ő nem veszi le a hatulját csak kapcsollgatja össze vissza és hejre jön nekem is úgy csinál de nagyon sokat kell kapcsollgatni [link]
Szerintetek mi lehet a gondVagyis le veszi a hátúlyát de nem nyomja meg az oldalsó gombot legalább kétszer , mert utánna menne rögtön!!
[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Hát ez érdekes, és bosszantó. Nekem Acebeam L18 csinálta a kikapcsolást rövid, lapos akksival, de ott nem kellett trükközni a bekapcsolással. Aztán a mágnessel meg lett toldva, pici szalaggal az átmérő is jobban kitölti, és a jelenség megszűnt. Talán nálad is rövid az akku.
Ja, semmi. Átolvatam figyelmesebben, te kikapcsolva kocogtatod, és úgy jön a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73959 üzenetére
Nem szedem szét, nem tudom hozzá lehet e férni.
300 lumen mellett én nemmtölteném, nem próbálm azt ki a béke véget, sztem erre nem készültek (gyakorlati jelentősége pedig valjuk be, nincs).Érdekes, nem gondoltam hogy stabilizált lenne, de ezekszerint az.
Steples, megoldható máshogy isPixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
H-Zol
senior tag
válasz z123456z #73962 üzenetére
Igen kikapcsolva , és van amikor csak egy kicsit a tenyeremhez verem és jön a hiba , de van amikor erősebben meg kocogtatom és nincs hiba , de a hiba a kocogtatástól jön !
Másnál is van és most olvastam , hogy ha jön a hiba az oldalsó kapcsolót pár másodpercig nyomva tartani és újra megy !
Ki próbáltam és működik !!
Most megpróbálom szikszallagal be tekerni , lehet teszek neki egy mágnest is és akkor még kocogtatni!!Vajon érdemes nekik meg reklamálni , töllük vettem direkt a Wurkkos oldalról !!
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy nagyobbacska (4db LR14 Baby C elemmel működő) ALDI-s lámpa, ami egyszer csak megszűnt működni. Nem tudom, hogy a LED halt meg, vagy a driver, ezért csak kérdezném, hogy van-e bármi esély ennek a javítására, vagy hajítsam a kukába? Próbálkozott már valaki ilyennel?
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Intruder2k5 #73968 üzenetére
Szét lehet szedni, nincs ragasztva.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73968 üzenetére
A LED általában, nem szokott tönkre menni !!
Át kell nézni az érintkezőket , esetleg meg takarítani őket , egy kicsit meg ütögetni kézzel , ha kontakt hiba akkor be villanhat , de ha driver, vagy ha LED hiba akkor már bonyolultabb a javítása !! -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73972 üzenetére
Alkatrészt biztos nem találsz hozzá , esetleg LED -et de azt be kell azonosítan szerintem vagy Q5 vagy T6 LED van benne de nekem már több lámpám hibásodott meg általában esés miatt de soha nem a LED hanem a driver ment tönkre !
A LEDnek lehet adni áramot , és akkor ki lehet zárni, hogy jó vagy nem jó, kell tudni hány voltos a LED és anyi áramot kell neki adni én is úgy szűrtem ki őket !
Jobban jársz ha nézel egy olcsó kategóriás komolyabb lámpát !!Ami fontos, hogy ha LED et mérsz + a + ra mínuszt a mínuszra !!
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Intruder2k5 #73972 üzenetére
Kell bele egy új driver, új leddel azt tuti meg lehet oldani, a kérdés hogy neked ér-e annyit.
Olyan 3~6 ezer a mutatvány, persze csak az után hogy multiméterrel ki lett mérve..Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Köszi, de ez kizárt. Max. pár száz forintot (<1000) áldoztam volna rá, ezreket biztosan nem, mert bizonytalan is a siker, meg igazából nagy szükségem sincs rá. Csak azért kérdeztem, hátha van olyan, hogy különböző méretben adott feszültséghez vannak ilyenek készen Ali-n, eBay-en, onnan megrendelem pár száz forintért, csere, és működik. De ha nem hát nem.
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73964 üzenetére
A cső gondolom nincs beragasztva a fejbe, mint a Skilhuntnál. Merthogy adnak hozzá 18350 csövet is. Az optika kicsavarható. Akkor valszeg hozzáférhető a driver is.
Lenne gyakorlati jelentősége a töltésnek, mondjuk amikor barlangba megyek, és power bankot akasztok rá. 2A-re biztosan külön tőltőáramkör van benne, nem próbálnád ki a két szép szememért, hogy töltőre akasztva mennek-e a magasabb fokozatok?
-
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73977 üzenetére
Barlangban nem lehet ötóránként cserélni akkut?
Megnéztem, 2/3-ig lévő akkuval L-M-H megy a töltés.
Más kérdés hogy fejen/sisakon nem hiszem hogy lehet tölteni, mivel hátrafelé van a csati.Nem lenne jobb akkor HD20 ha ennyire nem játszik az akkucsere? 20 óra kb 260lumennel azért megteszi szerintem.
Vagy vedd meg ezt, próbáld ki
Sportra az egyik, ha nem a legjobb fejlámpa 25ezerig .[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
saril
senior tag
válasz Intruder2k5 #73976 üzenetére
De ha meg sem próbálod akkor nem derül ki hogy mi van benne, ha úgy is kukáznád, szedd szét, és fotózd le a drivert, lökd fel ide, legalább mi lessünk rá
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
MODERÁTOR
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73980 üzenetére
Az utolsó képen ott a driver a másik oldalán, itt ahol be karikáztam [kép]
Ott tud kontakt hiba lenni így képről elég rosszúl áll , ha ott nincs kontakt nem megy a lámpa !!
Ott a fogaknál, vagy nem látok bele, hogy áll alatta, kontaktot kell csináljon az alumíniummal másképp nincs test ![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73982 üzenetére
Akkor kuka, és nincs idegesség , egy gonddal kevesebb
Költeni rá ezreket nem szabad mind ahogy írtad is , nem ér annyit az egéssz !! -
MODERÁTOR
A története röviden annyi, hogy megvettem az ALDI-ban, de sajnos kidobtam a blokkját. Kb. 3 percet világított, majd egyszer csak működés közben kialudt, és utána soha többet semmi életjel. Na ennek apropóján vettem egy másikat, és annak a blokkjával kicseréltem az első, így már volt két jó lámpám... körülbelül újabb öt percig, mert nagyjából ennyit bírtak az újak is, szóval háromból három megmakkant. Így aztán az egyiket visszavittem, visszakértem az árát, ez meg blokk híján rajtam maradt.
Idegesség? Arról szó sincs, azért egy lámpa miatt nem megyek a Dunának!
[ Szerkesztve ]
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73984 üzenetére
Nem is szó szerint értettem , de azért csak bántja az embert hogy ilyen szemeteket árulnak !
Akkor az tényleg egy rakás vacak, hogy ne írjam csúnyábban ha három is tönkrement percek alatt
Itt azért ijet én még ezen a fórumon, nem olvastam lámpákról , akad egy egy hibás az olcsóbb szériákból is de a drágábakból is romlik egy egy de ritka mind a fehér holló !! -
MODERÁTOR
Van egy LIDL-s nagyobb méretű lámpám, az hibátlanul működik már jó pár éve, az udvaron nappali fényességet csinál este, csak az a baj vele, hogy 9 darab ceruzaelem kell bele. De vannak kisebbek is szintén LIDL-ből, azok eddig mindig beváltak. ALDI-ban kétszer próbálkoztam lámpát venni, mind a kétszer befürödtem vele. Egyszer pár éve vettem már ott egy három góliáttal működő méretes rúdlámpát, de az is meghalt pár nap alatt, így annak is visszakértem az árát. Velük nincs szerencsém...
-
H-Zol
senior tag
válasz Intruder2k5 #73986 üzenetére
Hát akkor hanyagolni kell az Aldit, lámpa ügyben !!
Nekem nincs se ilyen se olyan, én a Kínaiakra mentem rá , abból is az olcsóbb megfizethetőbb kategóriára, az idéntől visszább fogom magam itt a kis gyűjteményem [kép]
A Pepszis palack a méret kedvéjért került oda !
Ezek mind li-ion aksikkal működnek, sőt java részének már van Usb töltési lehetősége !!
Ha egyszer meg gondolod magad itt mindenki tud valamit ajánlani , kinek ez jött be kinek az , sokszor már azt se tudja szegény érdeklődő , hogy mi is kell neki !! -
MODERÁTOR
Az igen, gratula! USB töltős nekem is van, szintén LIDL-s. Mondjuk én nem vagyok ennyire a lámpák megszállotja, inkább csak annyi van, amit használok is, most épp 4 darab. A legkisebb kulcstartón fityeg, az utána következő egy két ceruzaelemes darab, a harmadik USB töltős, sosem szedtem szét, hogy mi van benne, lehet egy 18650-es cella, a lámpa méretéből ítélve, a negyedik meg a fentebb említett 9 elemes lámpa. Most nem akarok én lámpát venni, ez is csak olyan "impulzusvásárlás" volt.
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73978 üzenetére
Barlangban nem lehet ötóránként cserélni akkut?
De, lehet, csak 1., lusta vagyok, és rühellek nyakig sárosan matatni, 2., High fokozatban nem 5 óra az akkuélettartam, a med 240 lumene meg nincs annyi, mint a régi fénycsöves barlangászlámpám.
Megnéztem, 2/3-ig lévő akkuval L-M-H megy a töltés.
Megathhx!Más kérdés hogy fejen/sisakon nem hiszem hogy lehet tölteni, mivel hátrafelé van a csati.
Ó, dehogynem, sőt, az a tuti! Elvégre pont hátrafelé a legjobb elvinni a kábelt.Nem lenne jobb akkor HD20 ha ennyire nem játszik az akkucsere? 20 óra kb 260lumennel azért megteszi szerintem.
Nem, mert nem stabilizált, és nekem van egy ilyen fétisem. És mivel nem stabilizált, biztos hogy nem 260 lumen 20 óráig, hanem a vége felé már csak kb.120-130. Annyival világítottam, amikor halogénizzóm volt.
21700-asból az Acebeam H30 tetszene, csak nem ennyiért. Az buck driveres stabilizált, és van neki 23+ órás fokozata. 120 lumen. Márcsak ezért is ordas kamu a HD20. A mid 7.5 óra, 350 lm, nem túl szopatós túrára már okés, néha felkapcsolt high mellett.Vagy vedd meg ezt, próbáld ki
Sportra az egyik, ha nem a legjobb fejlámpa 25ezerig .
Azért kérdeztem, mert lehet hogy behúzok egyet.
A ramping része az UI-nak hogy működik? És meddig lehet ramping módban felmenni? -
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73989 üzenetére
Átkapcsolod bekapcsolt módban steplessbe (azt hiszem 4 gyors nyomás, most nincs nálam), és akkor
1, Hosszú nyomásra moonlighton kapcsol be
2, Rövid nyomásra Highnak megfelelő fényen kapcsol be kb.Nyomvatartod, elindul valamerre (asszem alapból fel) a fény. Ha elengeded és másfél másodpercen belül újra nyomvatartod, ellenkező irányba megy. Lefelé 10 lumenig megy, nem moonlightig.
Ha megszokja az ember akkor megy gyorsan.A 240 lumen és a korábbi lámpád érthető, viszont annak nem tudom milyen volt a fénye, itt a spot és nagyon széles spill miatt elég jól használható távolra, hasonlóan látni mint az SP40 450 lumenével, messze nem érződik a (több mint) másfélszeres lumen mennyiség. [Medium], [SP40 vs HS40]
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #73990 üzenetére
Helyesbítek, a Mediumos kép medium alatt volt, de nem tudom pontosan mennyi, kb 2/3ánál lehetett. Plusz nyilván a telefon éjszakai módja miatt sem könnyű egzaktul megmutatni
[link], videónSzerk: Ramping módban maxig is fel lehet tolni (2000/1500lumen). Egy-egy villanással jelzi a végét mindkét irányban. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
válasz Lacerta #73989 üzenetére
Lehet, hogy valami olcsó szutykot kellene venned erre a célre, valami zoomos sz.rt, aminek hátul 4x18650 van, és kábelen jön előre a delej a ledekhez , párszáz lument tudnak azok is.
Boruitnak rengeteg ilyen fajta van pl.
Vagy vmi ilyesmire gondolok, amihez mondjuk ez kompatibilis, vagy max csatikat kell cserélni rajtuk.Ezekkel a 90fokos type-c kábelekkel se lesz kényelmesebb szerintem.
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73991 üzenetére
Ezer köszönet!
Barlangban többnyire szórtat használ az ember, én egy 7W-os reflektorbúrás csövet építettem be, olyan 130-140 fokban szór, és kb. 350-400lm lehet.
Most azon agyalok, hogy kellene egy jó szórt pipalámpa, meg egy másik ami szúrófény.
A szórtnál szempont lenne, hogy számottevő árammal lehessen tölteni, mert az menne sokat. Itt jött be a képbe a HS40. Szórtnak gondoltam korábban a Skilhunt H04RC-t, de nehézkes a töltőkábelt rögzíteni rajta. Habár terveim vannak rá. Jó lenne még az Imalnt HR20-as is TIR optikával, mert rolleres a fényerőszabályozója, de az csak 1A-el tud tölteni, és az enyémen be is sz*rt a töltés, szét kéne bombázni, csak nincs hozzá lelkierőm.
Viszont a gyári optikájával isteni szúrólángot tud, és akkor még a töltés sem annyira fontos, mert nem megy olyan sokat. -
Lacerta
aktív tag
válasz Cyborg #73992 üzenetére
Köszi, de ennyire azért nem adom le.
Ilyen f*s lámpáim vannak még a ledes hőskorból, gondolkodtam hogy hostként átépítsem, de végül arra jutottam, hogy a led is hulladék, driver is sz*r, és a lámpatestnek is ótvar a hővezetése, szóval kb. a Kossuth bicskájának az esete lenne, amiben cserélték a pengét is, meg a nyelet is, és még mindig a Kossuth bicskája.A régi lámpám kompakt fénycsöves, 12V-ról megy és két fokozatban lehet állítani a fénycső teljesítményét. Ezt kellene leddel kifinomultságban is überelni.
Egész komoly terveim voltak egy komoly, nagyteljesítményű ledes barlangászlámpa építésére, amihez aprólékosan megterveztem és meg is vettem mindent, csak aztán voltak közbejövések, és a technika túl is haladta már, de nem tettem még le róla.
Csak most épp olyasmiben gondolkodom, ami nem ennyire specifikus ( tudom másra is használni ), és egyszerűen össze tudom dobni. -
MC Pite
veterán
Én vagy egy H300at vagy egy HD20at vennék első olvasásra erre; utóbbiban azért akad akarat kapacitás ügyileg. A szórt emittert nem is biztos hogy ilyenkor használnám, inkább kézközelbe. H300 meg stabil, jó fokozatokkal, jó pánttal, bár ott is mágneses a töltés.
Ha 'jó' 2 emitteres lámpa kellene, akkor meg a HS20-ra céloznék (nekem bukóval nem jó).
Vagy nem aprózzuk el a kérdést és HM70RDe mindegyik kompromiszumokkal jár.
[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73995 üzenetére
Skilhuntra haragszom, amióta az Armytek UI-t erőltetik a lámpáikban. A H300 ezért nem játszik. Meg a mágneses töltés miatt. És rohadt drága is lett.
HS20 nem stabilizált, ahogy a HD20 sem, a HM70R is visszaléptet, ami egy ilyen lámpánál finoman szólva pofátlanság.
Nitecore HU60-assal szemeztem, amikor elviselhető ára volt, de igazából az is csak egy 500lm-es lámpa, ahhoz meg még úgy is drága volt.Hát ez az, ezért akartam/akarok én saját lámpát építeni.
-
MC Pite
veterán
válasz MC Pite #73995 üzenetére
Ez a H30 ez még a HM70R-nél és a HD20nál is jobbnak tűnik elsőre neked. Már csak gyűjteni kell rá, és remélni hogy az új pánttal jön
Szerk: H04em volt és H300R-em van, a kettőnek nem egyezik a használta (volt hasonló módja a H04nek, de csak hasonló).
Az összes lámpám közül a H300 UI-e a legjobb szerintem!
Here’s a UI table! : [kép]Available modes: L2, L1, M2, M1, H, T2, T1 (in increasing order)
From OFF:
Press and Hold: turn on in last Low (L1 / L2) mode
Single click: turn on in last Common (H / M1 / M2) mode
Double click: turn on in last Turbo (T1 / T2) mode
Triple click: turn on in Strobe (S1 / S2 / S3)4x click: enter Lock-out modeFrom ON:
Press and Hold: switch between the available modes, so in Low mode it switches between L1 and L2 (only), Common mode switches between H, M2, and M1, while Turbo mode switches between T1 and T2
Single click: turns off
Double click: switch between Common and Turbo modes
Triple click: switch between Common/Turbo and Strobe modesShortcuts:
To Low: press and holdTo Turbo: double clickTo Strobe: triple clickLow voltage warning:
When voltage is getting low, the H300 will quickly blink once every two minutesLock-out mode:
From off, a 4x click will enable lock-out mode which will be confirmed by a double blinkBy default, a location indicator light behind the switch will start blinking. It can be disabled with a double click.A 4x click exits lock-out mode and goes directly to Low modeAdditional info on the UI:
The LED in the switch serves as a power indicatorWhen you turn the light on, it blinks:
4 blinks: 100-80%, 3 blinks: 80-50%, 2 blinks: 50-20%, 1 blink: 20-0%
When the battery drops below 3.0 volts, the indicator will begin to flash[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
válasz MC Pite #73997 üzenetére
Mondom én, hogy jó a H30, csak nem tetszik a színe. Ennyiből már megépíteném inkább a saját lámpámat. Arról nem is beszélve, hogy egy 2018-as lámpa, és se facelift, se big sale nincs.
Neked tetszik a H300 UI, nekem pont hogy nem.
A H04 sorozatban nagyon bejött hogy felprogramozhatok magamnak szinteket, és a H300-ból ezt kidobták. És már a H04 sorozatból is, és köpködik is sokan.
Igazából érthetetlen, hogy ha a mikrovezérlő tud 2 UI-t is tárolni ( mint a korábbi H04 sorozatnál ), akkor miért nem hagyták meg ezt az opciót mondjuk úgy, hogy az egyik a módprogramozós, a másik meg az Armytek UI? De sztem simán akár mindhármat is tudhatná, és akkor a fanok használhatnák a régi Skilhunt UI-val is. -
MC Pite
veterán
válasz Lacerta #73998 üzenetére
Milyen az arymtekes? Mármint Sofirntól kezdve a egy csomó lámpánál azt a működést látom (de pl az Elf kevesebbet tud mint a H300).
Nyilván kivenni valami meglévő dolgot genyóság. Milyen a mostani H04, mint a H300, vagy csak eltűntették az egyik groupot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest