Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Masooo

    aktív tag

    válasz G@ben #42361 üzenetére

    az rj02 tartozéka egy pánt, amin ugye van egy gumi aplikáció ami tartja a lámpát. Ezt simán fel tudnád tenni a kosárra fixen, viszont a gumis mivolta miatt a rázkódást alapból meg is oldanád mert a gumis pántok engednek annyit. Ezzel maga a lámpa leszedhető lenne akkor, amikor le akarod szedni mert csak ki kell bújtatni a tartójából és irány a táska / zseb. (az hogy meddig bírja a gumi alap a rázkódást és mikor fárad meg, na az passszzz)

    Esetleg egy gumis lap a kosár elejére, erre rányomni a lámpát és 2 műanyag szorítóval fixre fogatni ha nem annyira akarod leszedni de ez vacakabb megoldás ha pl cserélni kell benne az akkut vagy ilyesni, ha pedig megtetszik valakinek akkor huss. Viszont a rázkódást így is tudod tompítani, kikapcsolni nem.

    Vítállóvá gumival talán lehetne tenni a fedélnél, az usb/kapcsoló részre talán lehetne neten találni vagy aplikálni vmi kupakot, a szenzoroknál pedig pillanatragacs / szilikon feltöltés zárhatja a réseket amennyire kell, de hogy ez mennyire elegns megoldás azt nem tudom.

    [ Szerkesztve ]

    Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Új hozzászólás Aktív témák