Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz f4lcon #9830 üzenetére

    Nem kifelejtettem, hanem másként közelítettem meg. Ahogy ezt a Parkside esetében is meg lehet tenni. A lényeg az rendszeren van. Mivel van pl akkus DeWaltom, így a kofferes akku nélküli cuccokat nézem.
    Igen, az árak valóban azok mint amit írtál. DeWalt akkuk drágábbak mint a Parkside termékek. És igen, akár sokkal drágábbak. Yt-n láttam videot, azonos kapacitású (ppíron) akkukról. Mit is tudnak valójában. Milwaukee, DeWalt és pár amerikában forgalmazott márkáról szólt a video. Jelentős eltérés van még új állapotban is köztük. És hiába van csak néhány cellagyártó, ott sem egyforma a szint. POnt ahogy pl Milwaukee akkus fúrója mind ipari, mégis nagy pl a teljesítmény eltérés. Szándékos, mert nem mindenki akar 250e-ért akkus fórót, van akinek elegendő a "megbízható" márka mögé tett 40-50 Nm is.
    Számszerűsítve az a helyzet hogy amiról beszéltünk hogy két akku és töltő nélküli Parkside megállt 50e-ből, DeWaltból egy akkus fúró (18V-os) 2 X 2Ah-val 50e körül beszerezhető. (töltővel) És ehez 43e az SDS + kalapács. Az 93e. A 65e ellenében. (Parkside 2db 2Ah + töltő az 15e ha a te áraiddal számolok) 28ezer a diferencia. És van két kefementes DeWaltom. Iparra tervezve. Cégként 3 év garival. Bármikor beszerezhető akkuval, töltővel... és olyan plusz eszközparral amiből szintén csak az alapgépet kell megvennem. Igen, mindegyik drágább mint a Parkside szimpla eszköze. De esélyes hogy tartósabb.

Új hozzászólás Aktív témák