Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
két BMW töltő... a héten csak ennyi jött. (tudom, nem bmw gyártja, de ők rendelik a gyártótól)
A fekete össze van ragasztva, nem szétszedhető (ezt adták érdekes nem bmw-hez is olykor), beázott, és folyik ki belőle a víz, két fél összeragasztva, nulla csavar, kuka
A másik relé a szürke dobozos sárga kébeles szarból van, szerencsére rendesek a bmw-nél, mert nem kettő, hanem 3 csúszósaru van egy vezetéken, bejön a betáp, csúszósaru, innen 10cm vezeték ami csúszósarun megy a relére, innen csúszósarun a kimenet. Valahol mindig elolvad. A relé szinte sehol nem kapható, mert egyedileg erre a célra gyártja a hongfa, kétoldali lábkivezetéssel, mert kell a feedback szál. fizikailag a -4 végű jó lenne, a töltő nem megy vele mert az NC láb feedback a hátoldalon nincs benne. Csehországban készülnek a töltők, onnan kell levadászni ezt, vagy kartonban kínából. miért is tennének kommersz relét bele? ugye? Ebből a reléből olyan 50db ment el eddig, ha nem itt ég el a csúszósaru, az gáz, mert a másik végén a panelbe van forrasztva az apa tüske, ha ott melegszik, szénné ég a pcb és kuka
ezek miatt mondtam hogy a Heidelberg töltő NE vedd meg, és nem vállaltuk a forgalmazását, a moon is azt hiszem ilyen, a bemenet weidmuller sorkapocs, a kimenet meg csúszósaru és az nem 10A-es hanem 16A
azt mondták, az a csatlakozó 16A-es. én mondtam, 10A-től rommá ég, ha órákat megy, azt mondták hülye vagyok. Tessék, 10A megy a mobil töltőn, és égnek mint a reichstagElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest