Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz venom8888 #2359 üzenetére

    Jóval kisebbet szívsz, mint ha veszel egy betegágyat, ami pikkpakk kiporszívózza a pénztárcád, és utána se biztos, hogy jó lesz.

    Amúgy én módszerem, ha olyan autóról van szó, ami messze van: megkérem az ürgét, hogy videózza jó alaposan, lassan körbe, lehetőleg valami normális kamerával, nappal. Ha erre nem hajlandó, onnan nem veszünk autót. Ha egy részt látványosan "kifelejt" a videóból, azért nem indulunk el. Ha kaputelefonnal videózza, akkor sem. Ha a videó alapján minden stimmel, lekérdezem az ilyen-olyan rendszerben (km, volt-e biztosítós ügye, stb), aztán ha ezen a szűrőn is átmegy, akkor lehet hívni átvizsgálós embert (esetleg annak is átdobni a videót), aztán menni nézni. Még így is 50-50 a dolog még Angliában is, Magyarországon pláne nem mernék autót venni csak úgy saját szemre, pedig nem vagyok teljesen hülye hozzá (de azért szakember sem, bőven nem).

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák