Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Shadowbull #1728 üzenetére

    Supercharger onmagaban nem eleg, kell hozza a rendszerintegracio is. Sokan azt hiszik, azert ennyivel jobb a Tesla ilyen szempontbol, mert soha nem romlik el a Supercharger. Nem a faszt nem, meg En is lattam joparat lerohadva, pedig abszolut nem keresem, benzines autoval minek, ugye. Azert tunik megis igy, mert egyszeruen ha le van rohadva, nem visz oda az auto.

    Ez az, amit el kene erni a tobbi gyartonak, a tobbi toltovel is. Illetve, hogy pontositsak, eloszor a kedves toltouzemelteto cegeknek kene eljutni odaig, hogy epkezlab, real-time API-t kinalnak szerencsetlen gyartoknak, mert szegenyeknek igy eselyuk sincs az egyik legfontosabb dologban a Tesla ellen. De biztos vagyok benne, hogy ez relative hamar meg fog oldodni. Aztan az, hogy utana mennyi ido, es milyen minosegben sikerul a gyartoknak ezt a rendszerbe integralni, az megint jo kerdes. En kb 5 evre tippelek, mire minden oldalrol kiforrja magat a dolog, ezert is irtam fentebb az 5 evet, mint pihenoidot, amikoris ujra fogom vizsgalni a dolgot valoszinuleg. De azert elotte meg kiprobalom a Teslat, mostmar nagyon kivancsi vagyok ra eloben milyen. A jo, hogy annyi jot es annyi rosszat hallottam mar rola, hogy abszolut tiszta lappal indul, nincs se pozotiv, se negativ prekoncepciom, illetve elvarasom.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák