Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gekkoka

    csendes tag

    válasz katt777 #11603 üzenetére

    Ja igen az adatlap, csak az Obli fórum miatt vagyok itt :) na majd frissítem :)

    Ezzel a konfiggal tolom: Asus P5KR alaplap, Gainvard Nvidia GTX 550Ti, Kingsotn 4gb DDR 2 (800mhz?), Intel Xenon E3110 (két magos 6mb L2 3000mhz), Semmi sincs húzva, nem szeretek tuningolni,így tovább megy :)

    Nem egy ütős gép, de 1280X1024-es felbontáson az újabb játékokat is gond nélkül viszi, a legújabb a FC3 volt amivel teljes grafikán játszottam. Néha kicsit leesett az FPS de single player módban nem zavart. multiba úgy is mindent low ra teszek... :) A VGA kivételével már 6 éve változatlan a gépem, a videókártyát 2 évente cseréltem.

    Arra viszont kíváncsi vagyok miért fagynak ki a játékaim, gyanakszom valami videókártya driverre, de ebben annyira nem vagyok jártas. A többi játéknál is néha egy két másodpercre elmegy a kép, aztán visszajön. A hang az megy végig. Ha a hang elkezd darálni, akkor áramszünet... Ha a hang nem akad el, akkor van remény hogy magához tér, de legtöbször control alt delet és zárhatom be az ablakot ami közli hogy épp melyik exe ált meg... A harmadik variáció mikor sikerül mindent becsuknia picipuhának, aztán kapok egy üzenetet valami hasonló szöveggel, hogy: a képernyő illesztő leált de helyrejött. Ez néha a játék teljes képernyőjén is átüt, ha véletlenül menne tovább a game...

    Nvidia illesztőből a legújabbat töltöm le mindíg, a régebiekkel is ugyanilyen szar volt. GTA 4 ben olyan bugok voltak ez miatt, hogy már csak ezért öröm volt vele játszani. Már ha épp ment. :)

Új hozzászólás Aktív témák