- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
The Lore of Elden Ring is Blasphemous
Vaati. Ezt a videóját régóta vártam, mert Rykard egy nagy fekete folt számomra ebben az egész világban.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz Janusz001 #9156 üzenetére
Megkérdezném hogy lehet de az már eléggé cheat kategória.
Ez is nagyon a határon van amit én csinálok, de ez még csak kihasználja a játék adta dolgokat és legalább így át lehet ugrani a játék eleji kinlódást.
Így negyedszerre semmi kedvem nem volt hogy nagy nehezen össze gyűjtők par szintet és jobb esely legyen Margit ellen.
Így 40es szinten meg már lehet egy build kezdeményt neki indítani, amúgy Liurnia már annyira nem sétagalopp.. -
Bad Pritt
félisten
Legyünk őszinték: nem véletlen van könnyen elérhető helyen az az ash of war, meg a bleedre érzékeny védtelen sárkány. Ugyanúgy, ahogy az ucsi, reduvia, greatsword, meteor staff, stb. sem véletlen, hogy egy kardcsapás nélkül elérhető az első órában.
-
_drk
addikt
válasz Janusz001 #9160 üzenetére
Glitcheket kihasználni szerintem más.
Bad Pritt:
Én is így vagyok vele. Oda simán felhúzhattak volna egy falat, vagy adott volna 5-10k runat amivel annyira sokra nem mész. De az se véletlen, hogy stormveil castle is kukerulhető.
Azonban Altusra már nem jutsz fel.Elsőre még tök jó volt Limgrave-ben baszkódni, még nekem másodszorra is elment, mert tudtam mi merre és guide.
De harmadszorra intes buildnél már nagyon kellett a meteor staff, most el se kezdtem volna ezt a runt ha nincs a sárkány öles.
Limgrave-ben 1-2 alap fegyveren és a teknős talizmánon kívül nincs semmi. Az ellenfelek 50 runat dobnak, Bossok is csak pár ezret. Liurniában legalább mar smithing stone-ok vannak. -
Bad Pritt
félisten
Historian & Armor Expert Reacts to Elden Ring's Arms & Armor
Ezek mindig érdekes kis szösszenetek.
-
toxicjew
addikt
Kezdek ráhangolódni péntekre, tegnap még jatszogattam a karival, megöltem Rykardot (akit amúgy kihagytam az 1. végigjátszásnál) a fegyojaert, de nem tudok dönteni, hogy azt használjam, vagy maradjak a Maliketh Bladenel
-
nyamsas
aktív tag
Fextralife spoilermentes kritikája, a Shadow of The Erdtree story dlc-ről.
Érdemes megnézni, 13 perces amúgy.
[link]Amikor azt mondja, hogy a dlc végső Boss-hoz képest, Malenia nevetségesen könnyű.....az komoly...
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Szerintem fel lehet jutni Altus Plateaura alacsony szinten. Fort Farothból simán ki lehet szedni az egyik medál darabot (nekem csak a Radagon Soresealt nem sikerült, de úgysem akartam használni), a másik meg Fort Haight tetején van, de elvileg oda is fel lehet szaladni, ha nem állsz le csatázni az őrökkel. Utána meg csak hosszas lovaglás/ellenfelek elkerülése. A liftet meg nem őrzik, úgy emlékszem. (Fent igen, de azok nem támadtak meg, amikor arra jártam.)
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Bad Pritt
félisten
-
Yodamest
veterán
Hát én soha nem gondoltam volna, de egyáltalán nem élem a hype-t… Számomra annyira rossz a játék boss designja és nehézségi megoldásai, hogy nem tudok őszintèn rajongani. Summon nélkül élvezhetetlenül nehéz, mint végig backelni egy focimeccset helyzetek nélkül, summonokkal meg indokolatlanul könnyű, úgy már egy mezei GoW vagy Horizon is sokkal nagyobb kihívás normálon. Megtanulni nincs kedvem ezeket a minden eddigi résznél szivatósabb boss moveseteket, de summonokkal meg rém unalmas és nulla sikerélmény. Ha 5 éve valaki azt mondja nekem, hogy egy from souls jàték kiegjét nem fogom megvenni nagyon hitetlenkedtem volna, de most erősen efelé hajlok.
[ Szerkesztve ]
-
VoltanIgor
tag
Lehet, hogy buta kérdés, de jelenleg egy NG+ karakterem van, és egy viszonylag frissen kezdett. Ha az NG+-os karakterrel be akarnék menni a DLC területre, ott is az NG+ erősségű ellenfelek jönnének, gondolom, igaz?
-
Kai_Rong
senior tag
válasz VoltanIgor #9169 üzenetére
Eddig minden Soulsban így volt, már új cycle-ben vagy...
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Rony949
őstag
válasz Yodamest #9168 üzenetére
Hatalmas Dark Souls-Sekiro rajongó vagyok, de az Elden Ring már nekem is sok.
Viszont nekem nem a nehézséggel vannak bajaim, hanem a játék hosszával/méretével. TÚL sokat pakoltak bele. Túl sok boss van, túl sok kihasználatlan terület, kevés jól dizájnolt pálya, a többi csak egy sivár vidék szinte nulla Point of Interest területtel. Altus Plateau-nál kéne lennie a final boss-nak, ehelyett az még csak a játéknak a fele, de én ott már rég kiégtem a játékból.
Egyszerűen rossz a pacing. Remélem a FromSoft félreteszi az openworld dizájnt egy időre, vissza a lineárisabb, JÓL dizájnolt pályákat!
-
VikMorroHun
senior tag
válasz VoltanIgor #9169 üzenetére
Ma olvastam egy tesztet, miszerint egy 200. szint környéki karakterrel ment a cikkíró az új területre, és 1-2 ütéstől meghalt, szóval szerintem mindegy.
Ma csupa remek dolog történt:
- megszereztem a Radagon's Soresealt (6-8 nekifutásra)
- elkészítettem a méreg semlegesítő "bolust" (mert már nagyon untam, hogy az egyik denevér folyton megmérgezett, egyszer még a kastély falán keresztül is)
- legyőztem egy troll főellenfelet (nem nagy szám, de eddig nem sikerült)
- olyan erős lett a hitem, hogy már tudom használni a Bloodflame-et
- amit gyorsan ki is próbáltam egy földi óriáspolipon. Jó tett neki, alig bírt megsebezni. (Ez mondjuk Limgrave-ben történt; nem tudom, hogy a liurniai polipok erősebbek-e (azokkal meggyűlt a bajom korábban)).
- megnéztem egy AFK rune farm videót, és kedvem van kipróbálni (valahol Caelid keleti partján van egy kazamata, ahol szellemek harcolnak egymással - csak nézelődni kell, és jön az XP. )Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
nyamsas
aktív tag
válasz Yodamest #9168 üzenetére
Túl sokat láttam a dlc-ből, és számomra nagyon nehéz lesz. Még mindig sok gondom van a dodge-al. Ahogy néztem 50-60 vigor meg se kottyan a trash mobok-nak sem, 2 csapásból eltüntetik. És ezek csak alap mobok.....
Amire többen panaszkodtak, az a performance. Be-beakad a game, vannak micro fagyások, szóval remélhetőleg jön day 1 patch is a dlc-hez. -
_drk
addikt
Javaslom már DLC-ről spolier-be tegyétek a mondandót!
-
Janusz001
őstag
válasz VoltanIgor #9174 üzenetére
Ha időben visszamesz a grace hez mielőtt lemegy a sári halál animáció , lepihensz, akkor igen, amúgy nem.
-
Yodamest
veterán
válasz Rony949 #9172 üzenetére
Igen, nekem is ez a bajom, hogy a DS1 óta a széria rajongója vagyok, nálam a BB volt a peak. Nagyon kettős érzés nekem az ER, az általad is taglalt dolgok miatt is. Valahogy annyira bland, repetitív az egész, pedig a harcrendszert imádom, de túl sok az üresjárat.
Nemrég elkezdtem PC-n a Horizon Zero Dawn Complete Editiont, anno amikor még megvolt a PS4-em végigtoltam, de most PC-n egy teljesen új élmény. Szerintem sokkal jobb játék az ER-nél jóformán minden aspektusában. Üdítően hat, hogy van normális, szerethető narratíva a játékban, van egy történetvezetés, karakterek, követhető quest line-ok, a grafika valami eggészen elképesztő, a harcrendszer eszméletlen jó, nálam ez a 10/10. Persze persze nem lehet benne 1000 féle buildot csinálni, de őszintén, a játékosok 90%-a megszerez egy fegyvert és kb azzal viszi végig a játékot az ER-ben is, szóval tök mindegy, ez nem lehet érv ezen a ponton. Most a Horizon fényében (szó szerint, mert annyira szép a játék) az ER kb egy előző gen 10/6-os játéknak tűnik, pedig pont, hogy a Horizon a régebbi játék.
-
Rony949
őstag
válasz Yodamest #9178 üzenetére
Én a sztori hiányát se bánom, a Souls játékok ilyenek, ezt már megszoktam. Viszont itt is van egy dolog ami felbasz egy kicsit. Orrba-szájba ment a reklámozás, hogy jujj, ez a lore már maga George RR Martin fejéből pattant ki.
Háát...a magyar neveken kívül semmit nem véltem felfedezni Martin stílusából, pedig én elolvastam mind az öt Tűz és Jég dala kötetet. Ezt a lore-t kisujjból kirázhatták Miyazakiék is. Semmivel sem másabb mint a Dark Souls-nak a lore-ja.
Szóval ezt sem értem minek kellett ide egy híres fantasy regény író neve. Csak szimpla marketing miatt?
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
Tök jók a tűzokádó harci szekerek. A teljes lemezvértbe öltözött, egész alakos pajzsot tartó lovagokat oda lehet irányítani az útjukba, aztán ha egy helyben maradok, szépen jönnek felém, és a szekér letapossa a lovagot. Majd le is köpi tűzzel. Így sikerült elfoglalnom a Bellum Church melletti helyőrséget.
Csak sajnos a végén sikerült beakadnom az utolsónak hagyott szekérbe, és addig köpködte rám is a tüzet, hogy ott maradtam. Mehetek vissza a rúnákért.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Bad Pritt
félisten
Mikor két órát eltöltesz a 10. deathroot keresgélésével, fel-alá jársz az összes helyszínen, ahol lennie kéne és sehol nem szól a beast eye, majd rájössz, hogy összesen kilenc van a játékban... priceless.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rony949 #9181 üzenetére
Hát azért ha az eddigi FromSoft játékokból indulunk ki akkor ilyen komplex ismeretségi kört, ki kinek a kije, miért ellenségek, hogy jutottak el idáig, ilyen félisteni intrikahálót nem igazán raktak még le az asztalra Miyazakiék. Ezen nagyon erősen érezni Martin kezét.
-
Bad Pritt
félisten
-
_drk
addikt
válasz Rony949 #9181 üzenetére
Játszottál te a játékkal?
Nézz meg pár Vaaty videót, vagy ha angol nem megy van magyar streamer: soulsmate.
Csinált sztori végigjátszást, szépen végig megy mindenhol és közben meséli a sztorit.
Én most ahogy játszok azt hallgatom. Nagyjából képben voltam, vagyis azt hittem, de mindig mond valami újat.
Amiről nincs semmi, meg a reddites agyszulemények is nagyon szórakoztatóak.Dark Souls lore kb egy kis novella a nagy kötetes Elden Ringhez képest...
-
toxicjew
addikt
Akkor ma éjfélkor indul a móka?
-
sith7
nagyúr
Indítottam egy szamurájt, és szertnék bleed build - et használni.
Találtam is egy leírást, [link] de nem teljesen értem ...Az első táblázatban írja, hogy mire mennyi pontot tegyek, pl. az str az 12 végig, viszont olyan fegyvereket ajánl, amihez több , mint 12 str kell
-
VoltanIgor
tag
A Str az egyetlen olyan képesség, ami +50% bónuszt ad, ha kétkezesen forgatod a fegyvert. Tehát, ha 12-es erőd van, két kézre fogva a fegyót 18-asnak fog minősülni, és úgy már használhatod penalty nélkül is. Mivel ezek a fegyverek elsősorban dex-re skálázódnak, nemigen van szükség több str-re.
Persze ezek eléggé specializáld buildek már, de a bleed valóban nagyon jó gyakorlatilag végig a játékban
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz VoltanIgor #9195 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Gothmog
senior tag
válasz toxicjew #9187 üzenetére
Én a magam kényelmes tempójában kb. két hónap múlva érek el oda a mostani karakteremmel, hogy átlépjek majd a DLC területére. (Mindent igyekszem felfedezni/bejárni az aktuális karakteremmel is, "fullos végigjátszásra" törekszem (lekaptam a netről egy 2500+ tételből álló excel checklistet is, amin pipálgatom/követem a dolgokat, hogy nem maradt-e ki valami, illetve hogyan ne szívassam meg magam az NPC questline-okkal)), és napi átlag ~1,5 óra játékidőt tudok belerakni. Még eléggé az elején vagyok a mostani körnek: jelenleg Liurnia keleti/északi részeit járom be.)
Addig nem spoilerezem túl magam, illetve bízom benne, hogy mire eljutok a kiegészítőhöz, az esetleges bugok többségét javítják is benne, így seamless lesz az élmény.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
_drk
addikt
válasz Gothmog #9197 üzenetére
Azt elsőre szerintem hagyjad.
Csak menj és élvezd a játékot. Nagyjából úgy is irányít a játék és elbaszni nem tudod, max pár item kimarad.
Ha nehézkes a haladás meg maximum nézzél valami buildet jó fegyverrel hol kell felvenni a cuccokat.Még harmadik végigjátszásra is basztam el NPC questline-t...
-
_drk
addikt
Fextralife-val vigyázzatok, már kerülnek be az új dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest